Stella4296 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, panmar02 είπε https://www.plaisio.gr/order-tracking Βαζεις εδω τον αριθμο παραγγελιας και στο βγαζει. Έκανα την προπαραγγελια μου τηλέφωνικα και το μόνο που μου έστειλαν στο email είναι ο αριθμός κουπονιου προπαραγγελιας,το βάζω και μου λέει ότι κάτι πήγε λάθος,σίγουρα έχει γίνει η παραγγελία γιατί έχω πάρει άπειρες φορές να ρωτήσω γιαυτην
panmar02 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Stella4296 είπε Έκανα την προπαραγγελια μου τηλέφωνικα και το μόνο που μου έστειλαν στο email είναι ο αριθμός κουπονιου προπαραγγελιας,το βάζω και μου λέει ότι κάτι πήγε λάθος,σίγουρα έχει γίνει η παραγγελία γιατί έχω πάρει άπειρες φορές να ρωτήσω γιαυτην Με αυτο το κουπουπι μας βλεπω να αλλαζουμε χρονο, εδω που μπλεξαμε.
Stella4296 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, panmar02 είπε Με αυτο το κουπουπι μας βλεπω να αλλαζουμε χρονο, εδω που μπλεξαμε. Πες το ψέμματα,αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μου λέει ότι κάτι βάζω λάθος, είναι φυσιολογικό;
panmar02 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Stella4296 είπε Πες το ψέμματα,αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μου λέει ότι κάτι βάζω λάθος, είναι φυσιολογικό; Ναι θελει τον αριθμο παραγγελιας οχι τον αριθμο του κουπονιου. Οταν ξαναμιλησεις μαζι τους ζητα τους να σου πουν αρ. παραγγελιας.
bostonaki Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Stella4296 είπε Πες το ψέμματα,αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μου λέει ότι κάτι βάζω λάθος, είναι φυσιολογικό; Θέλει αριθμό παραγγελίας όχι αριθμό κουπονιού. Την επόμενη φορά που θα ξανά μιλήσεις μαζί τους ζήτησε τους να σου δώσουν τον αριθμό της παραγγελίας σου. Το κουπόνι δεν ξέρω κατά ποσο παίζει ρόλο, με παραγγελία 29/10 το κουπόνι μου ήρθε στο μειλ 16/11
SabotazNic Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 1/12/2021 στις 3:59 ΜΜ, cosniko είπε Δ. Τα καταστήματα ARENA77, ABOX, DOTPOWER, IMOB, KARAVASILIS, DRELE, MOBICELL, THINKD, JUSTECH, OFFLINE, TERRABYTE, KAIZERSHOP, MOBILE-PHONES σήμερα 1/12/2021 και μετά από σχεδόν 2 μήνες αναμονών προπαραγγελίων συνεχίζουν και πουλούν κινητά προτεινόμενης λιανικής τιμής 1499 (πχ. IPHONE 13 PRO MAX 256 SILVER από την επίσημη αντιπροσωπεία) σε τιμές από 1700. Τα συμπεράσματα δικά σας όπως και το κατά πόσο θα τους εμπιστευτείτε και θα τους στηρίξετε μελλοντικά. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι κραζετε τις επιλογες μερικων καταστηματων να κοστολογησουν οσο θελουν προιοντα που ουτε καν ειναι πρωτης αναγκης. Δεν μπορεις να ζησεις χωρις μηλαρακι? Θα τα σκασεις. Και η φραση κλειδι που ειπες σε ολο αυτο ειναι "συνεχιζουν να πουλουν". Οποτε ναι, καποιοι δεν μπορουν να ζησουν χωρις μηλαρακι και ψαχνουν το 1ο διαθεσιμο. Οποιος εχει επιχειρηση, κοιταει προφανως την τσεπη του Στις 1/12/2021 στις 6:41 ΜΜ, panmar02 είπε Στο σκρουτζ παντως βγαζει διαθεσιμοτητα σε καποια καταστηματα. Εγω δυστυχως το εχω παρει με τιμολογιο και ειναι ολοκληρη διαδικασια να ξανακανω παραγγελια εκ νεου. Καλο 2022 απο το πλαισιο. Διαδικασια γιατι να ειναι? Η λογικη λεει οτι δεν εχει εκδοθει ακομα, αλλα ακομα και αν εχει εκδοθει, αν η παραγγελια εγινε μετα τη 1 Οκτ ειναι στο 4ο φορολογικο 3μηνο, το οποιο ακομα τρεχει 9 ώρες πριν, ptheodoropoulos είπε άλλοι πως δίνονται κάποια εκθεσιακά και κάποιοι ότι δε γνρίζουν τίποτα... εκθεσιακα δεν παιζει να δινουν. Σε οσες αλυσιδες ετυχε να παω, μια χαρα βιτρινα εχουν. Με την εννοια οτι δεν υπαρχει λογικη να δωσουν ενα καινουργιο εκθεσιακο προιον, και να χαλασουν αλλη κλειστη συκευασια για την βιτρινα τους. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από SabotazNic 1
panmar02 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δεν ξερω αν αυτο σημαινει κατι καλο ή απλα ανανεωσαν την εξελιξη της παραγγελιας για να μην τους πρηζω αλλα μου βγαζει αυτο σημερα.
AIRTSIOY Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα! Σημερα με πήραν ότι ήρθε η προπαραγγελια μου για iphone pro 256gb gold αλλά για pro max όχι ακόμη. Απο 11/10.
Pwpwpw Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, panmar02 είπε Δεν ξερω αν αυτο σημαινει κατι καλο ή απλα ανανεωσαν την εξελιξη της παραγγελιας για να μην τους πρηζω αλλα μου βγαζει αυτο σημερα. Δεν ξερω τι σημαινει αυτη η αναμονη, για να καταλαβεις εγω ειχα κανει παραγγελια μια gpu απο εκει τελη φλεβαρη, βρισκοτανε απο φλεβαρη στο σταδιο της αναμονης, παιρνω τηλεφωνο Ιουλιο να μαθω νεοτερο (δεν ξερανε τιποτα) συνεχισε να βρισκεται σε αναμονη αλλα με ημερομηνια Ιουλιου κανανε updαte την ημερομηνια αναμονης μετα την τηλεφωνικη εποικινωνια, εμεινε ετσι μεχρι μεσα Νοεμβριου οπου ξανα πηρα τηλεφωνο για ενημερωση, οπου μετα την τηλεφωνικη επικοινωνια ξανα κανανε updte την ημερομηνια ....της αναμονης στα μεσα Νοεμβρη και ετσι παραμενει μεχρι και σημερα. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2021 από Pwpwpw
panmar02 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε Δεν ξερω τι σημαινει, εγω ειχα κανει παραγγελια μια gpu απο εκει τελη φλεβαρη, και βρισκοτανε απο φλεβαρη στο σταδιο της αναμονης, παιρνω τηλεφωνο Ιουλιο να μαθω νεοτερο (δεν ξερανε τιποτα) συνεχισε να βρισκεται σε αναμονη αλλα με ημερομηνια Ιουλιου κανανε updαte την ημερομηνια αναμονης μετα την τηλεφωνικη εποικινωνια, εμεινε ετσι μεχρι μεσα Νοεμβριου οπου ξανα πηρα τηλεφωνο για ενημερωση, οπου μετα την τηλεφωνικη επικοινωνια ξανα κανανε updte την ημερομηνια ....της αναμονης στα μεσα Νοεμβρη και ετσι παραμενει ειναι μεχρι και σημερα. Το φανταστηκα οτι δεν θα σημαινει τιποτα. Κανουν update για να νομιζουμε οτι κατι κινειται αλλα τιποτα. Ελπιζω να μην εχουν την ιδια τυχη με τοσο τραγικη αναμονη οι παραγγελιες τωρα.
Pwpwpw Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, panmar02 είπε Το φανταστηκα οτι δεν θα σημαινει τιποτα. Κανουν update για να νομιζουμε οτι κατι κινειται αλλα τιποτα. Ελπιζω να μην εχουν την ιδια τυχη με τοσο τραγικη αναμονη οι παραγγελιες τωρα. Τοσο τραγικη αναμομονη σε συγκριση με gpu οχι, αλλα ειναι ηδη τραγικη η αναμονη για προπαραγγελια iphone, κοντεουμε στους 2 μηνες πλεον, οταν εκανα την προπαραγγελια ουτε που ειχα φανταστει τοσο μεγαλη καθυστερηση. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2021 από Pwpwpw
navajos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Ενημερωση σημερα για διαθεσιμοτητα σε δυο προπαραγγελιες για iphone 13 pro 256 sb . Θα ενδιεφερε καποιον να παραλαβει το ενα απο τα δυο?
semi-kat Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Στις 1/12/2021 στις 12:43 ΠΜ, Ladybegood είπε Είμαι η μόνη που παρηγγειλα από το πλαίσιο iPhone 13 pro max στις 23/10 και με πήραν τηλέφωνο 24/11 και 25 το χα σπίτι; Και χωρίς να δώσω κάποια λεφτά μπροστά πολύ περιεργο Όχι.Εγώ έκανα παραγγελία 6-7 μέρες μετά από εσένα κ με πήρανε τηλέφωνο στις 19/11.Το κουλό,δν μου βρήκαν μόνο μια συσκευή,δλδ την συσκευή που είχα παραγγείλει(pro max 256 gold)αλλά μου βρήκαν άλλη μία.Ίδιο χρώμα,σε 128.Είχαν κάνει λάθος αρχικά με την χωρητικότητα,νόμιζαν ότι είχα παραγγείλει 128.Από ότι έχω καταλάβει δν υπάρχει έλλειψη μόνο στα pro max,αλλά κ στην χωρητικότητα 128.Προφανώς τα 128GB έχουν τν μεγαλύτερη ζήτηση.Το πλαίσιο μία χαρά τα πήγε σε σχέση με τν Κωτσόβολο.Έχουν ξεπεράσει κάθε level εκεί.Ειλικρινά κρίμα για όσους έχουν κάνει εξόφληση ή έχουν δώσει προκαταβολή
panmar02 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, semi-kat είπε Όχι.Εγώ έκανα παραγγελία 6-7 μέρες μετά από εσένα κ με πήρανε τηλέφωνο στις 19/11.Το κουλό,δν μου βρήκαν μόνο μια συσκευή,δλδ την συσκευή που είχα παραγγείλει(pro max 256 gold)αλλά μου βρήκαν άλλη μία.Ίδιο χρώμα,σε 128.Είχαν κάνει λάθος αρχικά με την χωρητικότητα,νόμιζαν ότι είχα παραγγείλει 128.Από ότι έχω καταλάβει δν υπάρχει έλλειψη μόνο στα pro max,αλλά κ στην χωρητικότητα 128.Προφανώς τα 128GB έχουν τν μεγαλύτερη ζήτηση.Το πλαίσιο μία χαρά τα πήγε σε σχέση με τν Κωτσόβολο.Έχουν ξεπεράσει κάθε level εκεί.Ειλικρινά κρίμα για όσους έχουν κάνει εξόφληση ή έχουν δώσει προκαταβολή Αν το πλαισιο τα πηγε μια χαρα σε σχεση με τα αλλα καταστηματα πραγματικα δεν μπορω να φανταστω τι γινεται στα αλλα 😂
semi-kat Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, panmar02 είπε Αν το πλαισιο τα πηγε μια χαρα σε σχεση με τα αλλα καταστηματα πραγματικα δεν μπορω να φανταστω τι γινεται στα αλλα 😂 Χαχαχαχ κ όμως ισχύει.Στον Κωτσοβολο πέφτουν κορμιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα