tasosathens Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Ειχα αγοράσει τη κάρτα γραφικών gtx1660 πριν δύο χρόνια περίπου,τον τελευταίο καιρό ξαφνικά λειτουργούσε στο φουλ τα ανεμιστηρακια ,αποφάσισα να την πάω στο πλαίσιο,είδαν ότι έχει πρόβλημα και την έστειλαν στον προμηθευτή Γερμανία, έχει στείλει κάποιος αυτό το καιρό κάρτα γραφικών της gigabyte; Λόγω της δεδομένης στιγμής όπως είναι τα πράγματα,υπάρχει περίπτωση να μου την αντικαταστήσουν με άλλη παρόμοια εφόσον μάλλον ότι δε υπάρχει η ίδια ; Ευχαριστώ..
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Και εγω για πιστωτικο το βλεπω αλλα μην το δεχτεις να πεις εγω θελω καρτα ισαξια η καλυτερη οπως λεει ο νομος. 3
3DJIN Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Και εγω για πιστωτικο το βλεπω αλλα μην το δεχτεις να πεις εγω θελω καρτα ισαξια η καλυτερη οπως λεει ο νομος. βαζεις το χερι σε μια προταση και καλυπτεις ενα μερος του κειμενου ε?
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, 3DJIN είπε βαζεις το χερι σε μια προταση και καλυπτεις ενα μερος του κειμενου ε? Δεν καταλαβα τι θελεις να πεις;
tasosathens Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 36 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Και εγω για πιστωτικο το βλεπω αλλα μην το δεχτεις να πεις εγω θελω καρτα ισαξια η καλυτερη οπως λεει ο νομος. Υπάρχει νόμος που το λέει; Ότι δε δέχομαι πιστωτικό και θέλω κάρτα ισάξια της δικιάς μου; Είναι σίγουρο αυτό ;
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, tasosathens είπε Υπάρχει νόμος που το λέει; Ότι δε δέχομαι πιστωτικό και θέλω κάρτα ισάξια της δικιάς μου; Είναι σίγουρο αυτό ; Ξερω οτι υπηρχε τωρα αν το εχουν αλλαξει και κανει οτι συμφερει το καταστημα δεν το ξερω. Παντως στο εμποριο υπαρχει η καρτα σου, αν οχι ιδια μαρκα τουλαχιστον σαν μοντελο υπαρχει. 1
tasosathens Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Ξερω οτι υπηρχε τωρα αν το εχουν αλλαξει και κανει οτι συμφερει το καταστημα δεν το ξερω. Παντως στο εμποριο υπαρχει η καρτα σου, αν οχι ιδια μαρκα τουλαχιστον σαν μοντελο υπαρχει. Ναι υπάρχει απλά δεν υπάρχει ακριβώς η ίδια με τα τρία ανεμιστήρια ..υπάρχει όμως αυτή με τα δύο.αλλα είναι τα ίδια.. συμφωνώ..άλλο αν η τιμή έκανε 300 κ τώρα κάνει 600.δικο τους το πρόβλημα εφόσον είμαι εντός στη εγγύηση Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2021 από tasosathens
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, tasosathens είπε Ναι υπάρχει απλά δεν υπάρχει ακριβώς η ίδια με τα τρία ανεμιστήρια ..υπάρχει όμως αυτή με τα δύο.αλλα είναι τα ίδια.. συμφωνώ..άλλο αν η τιμή έκανε 300 κ τώρα κάνει 600.δικο τους το πρόβλημα εφόσον είμαι εντός στη εγγύηση Για αυτο σου λεω δνε ξερω αν εχει αλλαξει ο νομος εχω παρει αρκετες φορες απο το Πλαισιο κατι καλυτερο απο αυτο που χαλασε. Πιστευω ομως αφου πηγε στην Gigabyte θα σου δωσουν αυτοι αλλη καρτα ισως καλυτερη.
tasosathens Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 21 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Για αυτο σου λεω δνε ξερω αν εχει αλλαξει ο νομος εχω παρει αρκετες φορες απο το Πλαισιο κατι καλυτερο απο αυτο που χαλασε. Πιστευω ομως αφου πηγε στην Gigabyte θα σου δωσουν αυτοι αλλη καρτα ισως καλυτερη. Μακάρι γιατί έχω μείνει χωρίς κάρτα γραφικών και τους έχω ικανούς να μου πουν πιστωτικό για να αγοράσω την ίδια κάρτα που έχει 600 ευρώ τώρα..θα γίνει χαμουλης έτσι και γίνει κάτι τέτοιο ..🤔αλλά ελπίζω ότι η gigabyte θα μου την αντικαταστήσει..μου είπαν θα πάρει δύο εβδομάδες για να πάρω απάντηση..η μία πέρασε ..ελπίζω την άλλη εβδομάδα να έχω νέα.
leros2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, 3DJIN είπε βαζεις το χερι σε μια προταση και καλυπτεις ενα μερος του κειμενου ε? Λέει πουθενά ο νόμος για πιστωτικό ? 7 ώρες πριν, tasosathens είπε Ειχα αγοράσει τη κάρτα γραφικών gtx1660 πριν δύο χρόνια περίπου,τον τελευταίο καιρό ξαφνικά λειτουργούσε στο φουλ τα ανεμιστηρακια ,αποφάσισα να την πάω στο πλαίσιο,είδαν ότι έχει πρόβλημα και την έστειλαν στον προμηθευτή Γερμανία, έχει στείλει κάποιος αυτό το καιρό κάρτα γραφικών της gigabyte; Λόγω της δεδομένης στιγμής όπως είναι τα πράγματα,υπάρχει περίπτωση να μου την αντικαταστήσουν με άλλη παρόμοια εφόσον μάλλον ότι δε υπάρχει η ίδια ; Ευχαριστώ.. Ντράπηκες να ρωτήσεις τους ίδιους ? 1
3DJIN Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 15 λεπτά πριν, leros2004 είπε Λέει πουθενά ο νόμος για πιστωτικό ? Ντράπηκες να ρωτήσεις τους ίδιους ? ειναι μια απο τις 4εις ενέργειες
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Πρώτα πάει η επιδιόρθωση, αν δεν γίνεται τότε αντικατάσταση με ίδιο, αλλιώς επιστροφή του ποσού αγοράς. Δεν ξέρω κάτι για πιστωτικό, άσχετα αν αυτό προσπαθούν κάποια μαγαζιά. Correct me if I am wrong.
3DJIN Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Δεν καταλαβα τι θελεις να πεις; λεω οτι οταν χρησιμοποιείς τη φραση.. οτι λεει ο νομος.. δεν παραλειπεις τα μισα, 4εις ενεργειες λεει, εσυ κολλησες σε αυτο που σε βόλευε.
leros2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, 3DJIN είπε ειναι μια απο τις 4εις ενέργειες 3ης είναι οι ενέργειες, τις ανάφερε ο απο κάτω σου ή απο πάνω μου (όπως το βλέπει κανείς)... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα