Poison6 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, θα ήθελα μια εκτίμηση για τα παρακάτω και σαν σετ ή χώρια αν είναι ευκολο! AMD Ryzen 5 5600 (με στοκ ψήκτρα μη χρησιμοποιημένη) ASUS am4 prime b550-plus G.SKILL D432GB 3600-18 RIPJAWS V K2 (DDR4) Υπάρχουν τα κουτιά όλων των παραπάνω Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από Poison6
comfuzio Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα, πόσο μπορεί να πιάσει η RTX 3080 ti μου; iGame GeForce RTX 3080 Ti Vulcan OC-V δεν έχει εγγύηση πλέον, υπάρχει κανονικά η συσκευασία της με όλα τα εργαλεία και ότι άλλο είχε μέσα.
Chris2756 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Kαλησπερα. Σε ποια τιμη μπορει να δοθει μια Gigabyte geforce RTX 4070 ti, με την συσκευασια της, τα χαρτια της και εντος εγγυησης?
tigas1966 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, Chris2756 είπε Kαλησπερα. Σε ποια τιμη μπορει να δοθει μια Gigabyte geforce RTX 4070 ti, με την συσκευασια της, τα χαρτια της και εντος εγγυησης? Εξαρτάται πόσο υπόλοιπο εγγύησης έχει ακόμα, αν αναλογιστείς ότι μία 5070 μπορείς να αγοράσεις με 550 ευρώ καινούργια, πιστεύω μία καλή τιμή θα ήταν 450 ευρώ. 20 ώρες πριν, comfuzio είπε Καλησπέρα, πόσο μπορεί να πιάσει η RTX 3080 ti μου; iGame GeForce RTX 3080 Ti Vulcan OC-V δεν έχει εγγύηση πλέον, υπάρχει κανονικά η συσκευασία της με όλα τα εργαλεία και ότι άλλο είχε μέσα. Καλησπέρα ξεκινάς από 400 και βλέπεις αν δεν φεύγει κατεβάζεις σταδιακά. 22 ώρες πριν, Poison6 είπε Καλησπέρα, θα ήθελα μια εκτίμηση για τα παρακάτω και σαν σετ ή χώρια αν είναι ευκολο! AMD Ryzen 5 5600 (με στοκ ψήκτρα μη χρησιμοποιημένη) ASUS am4 prime b550-plus G.SKILL D432GB 3600-18 RIPJAWS V K2 (DDR4) Υπάρχουν τα κουτιά όλων των παραπάνω Ευχαριστώ πολύ Δεν αναφέρεις αν υπάρχει υπόλοιπο εγγύησης για επεξεργαστή και μητρική, με την υπόθεση ότι δεν έχουν εγγύηση, πιστεύω μια καλή τιμή θα ήταν 170 μέχρι 200. 3
mourgolukos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου On 16/09/2025 at 12:07, benign said: Με αυτο το user icon μην περιμενεις να σου πει κανεις ποτε. 🤣 Όταν το είπες το θεώρησα πλάκα. Πλέον άρχισα να πιστεύω ότι δεν ήταν πλάκα
Aris_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου On 17/09/2025 at 23:16, Chris2756 said: Kαλησπερα. Σε ποια τιμη μπορει να δοθει μια Gigabyte geforce RTX 4070 ti, με την συσκευασια της, τα χαρτια της και εντος εγγυησης? Μερικα μυστικά για τις αγγελίες gpu, μες τις rtx λόγω βάρους και όγκου στην μεταπώληση παίζουν ρόλο Πρέπει να έχεις φωτο από την προηγούμενη χρήση που να φαίνεται καθαρά η στήριξη και no sagging Test που να δείχνει max temps hot spots Καλές φωτογραφίες που να δείχνουν ότι δεν έχει ανοιχτεί 1
Chris2756 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστω για τα tips. Aναφερομαι σε μεταχειρισμενο προιον, οποτε εχει ανοιχτει η συσκευασια της. Η δικη μου, συγκεκριμενα, RTX 4070 ti Gaming OC, στηριζεται σε μια μητρικη Z790 Aorus Elite AX με ενα γωνιακο bracket, που με την σειρα του βιδωνεται σε υποδοχη βασης της μητρικης. Αυτο ευκολα μπορει να φανει σε φωτογραφια. (ειταν στην συσκευασια της καρτας) Για τεστ και δοκιμες, πιστευω οτι ειναι πολυ καλυτερα, ο καθε αγοραστης να δει και να δοκιμασει την καρτα απο κοντα και να διαπιστωσει την καλη της λειτουργια, απο κοντα. Τελος ο πωλητης, πρεπει να συμφωνει, αν παθει κατι η καρτα, οσον καιρο ειναι αυτη εντος εγκυησης, ο πωλητης να χρησιμοποιησει τα στοιχεια του, ωστε να μην χασει τα δικαιοματα της εγκυησης. Αφου, βλακωδως και ακατανοητο για μενα, η μεταβιβαση επιτρεπεται νομημα, ενω η εγκυηση δεν μεταβιβαζεται. (δεν ξερω αν αυτο ισχυει και περαν του Ελλαδισταν) Οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους, λενε. Το πιστευω και το τηρω, ειτε αγοραζω, ειτε πωλω καποιο προιον. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από Chris2756
Aris_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 7 minutes ago, Chris2756 said: Σε ευχαριστω για τα tips. Aναφερομαι σε μεταχειρισμενο προιον, οποτε εχει ανοιχτει η συσκευασια της. Εννοώ το πίσω μέρος που είναι τα αυτοκόλλητα για αλλαγές πάστας η υδροψυξη που κάνουν πολλοί Για την εγγύηση ισχύει παντού αλλά στο εξωτερικό μπορείς να φτιάξεις χαρτί ιδιωτικό και να κάνεις κάτι εδώ επειδή βγαζουν λεφτά οι δικηγόροι συμβόλαιογραφοι θέλει συμφωνητικό που να δεσμεύει τον πωλητή να τιμήσει τα συμφωνηθεντα και με ρήτρα γιατί αλλιώς είναι κενό γράμμα
Chris2756 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Ε μα, να αγορασω, ενα εξαρτημα για π.χ. 500/1000Ε και να δωσω, 2000 στον δικηγορο, δεν το θελει ουτε ο θεος ουτε ο διαβολος. Γι αυτο λεω ο πωλητης πρεπει να τιμησει τον λογο του και τον εαυτο του, πρωτα απο ολα. 2
kalwdios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας και από εδώ. Λόγω μετακίνησής μου σε νέο χώρο θέλω να πουλήσω το άριστο pc της υπογραφής μου. CASE : Fractal Design Define Mini C TG CPU : AMD Ryzen 7 2700X COOLING : Be Quiet Pure Rock Slim M/B : MSI B450M Mortar Max RAM : G.Skill Ripjaws V 32GB (4x8) DDR4-3200MHz GPU : PowerColor Hellhound RX 6600 XT DISK 1 : ADATA XPG SX8200 Pro internal solid state drive M.2 512 GB DISK 2 : WD PURPLE 2 TB PSU : Corsair TX-M Series TX650M Έχει ελάχιστες ώρες gaming και μόνο για δοκιμή το Throne & Liberty. Η χρήση του ήταν 99% μόνο για browsing, office, cosmote tv και netflix. Τα πάντα αγρατζούνιστα και χωρίς ίχνος σκόνης. Για όλα παραπάνω υπάρχουν όλα τα παρελκόμενα και οι συσκευασίες τους. Δεν επιθυμώ να σπάσω τον πύργο σε κομμάτια και να τα δίνω ένα-ένα. Μαζί ή ξεχωριστά με την παρακάτω οθόνη. MONITOR : Dell G2724D 27" Ποια θα ήταν μία δίκαιη τιμή για όλα μαζί ? ή ξεχωριστά το pc και ξεχωριστά η οθόνη ? Ευχαριστώ. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από kalwdios
Sheogorath Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Στις 16/9/2025 στις 7:32 ΠΜ, mourgolukos είπε Καλημέρα, θα ήθελα μια εκτίμηση για το παρακάτω σετ Ι7 8700Κ ROG Z370-I wifi 2x16 fb team group 3200 frankenstein 3070m 8GB Ψυκτρα δεν δίνω μιας και είναι μαζί με το κουτί μου σετ. drivers γραφικών βγαίνουν κανονικά Θα φάω εγώ την γκαντεμιά λοιπόν, αφού δεν θέλει άλλος, και θα δοκιμάσω. Μητρική-επεξεργαστής-ραμ 200-220 πάνω κάτω. Κάρτα γραφικών παίρνει drivers επίσημα απο nvidia; Αν ναι, 230-250 πάνω κάτω. Είναι αρκετά πιο κάτω απο 3070 απλή και σχεδόν σαν 3060ti. Τώρα που το ξαναβλέπω η κάρτα είναι πιο κάτω απο 3060ti άρα μάλλον πιο κοντα στα 200. 2
mourgolukos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 7 hours ago, Sheogorath said: Θα φάω εγώ την γκαντεμιά λοιπόν, αφού δεν θέλει άλλος, και θα δοκιμάσω. Μητρική-επεξεργαστής-ραμ 200-220 πάνω κάτω. Κάρτα γραφικών παίρνει drivers επίσημα απο nvidia; Αν ναι, 230-250 πάνω κάτω. Είναι αρκετά πιο κάτω απο 3070 απλή και σχεδόν σαν 3060ti. Τώρα που το ξαναβλέπω η κάρτα είναι πιο κάτω απο 3060ti άρα μάλλον πιο κοντα στα 200. Επίσημα για windows όχι, βγαίνουν όμως σε κάθε update οι frankendrivers όποτε δεν υπάρχει θέμα από εκεί. Σε Linux δουλεύει απροβλημάτιστα γυρω στα 400-500 το υπολόγιζα, όποτε θα το βάλω 450 να το ρίξω με παζάρια. Ευχαριστω
kinitos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Ένα monitor dell s2721dgfa ποσο το δίνουμε ? Ειναι σαν καινούργιο με συσκευασια . Ειναι το κλασικό 2κ 165hz ips Θενξ
benign Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου On 21/09/2025 at 11:07, Sheogorath said: Θα φάω εγώ την γκαντεμιά λοιπόν, αφού δεν θέλει άλλος, και θα δοκιμάσω. Πως ειμαστε Sheo? Ολα καλα?Κανενα πονακι στη μεση ελπιζω οχι ετσι? 1
Sheogorath Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 24 λεπτά πριν, benign είπε Πως ειμαστε Sheo? Ολα καλα?Κανενα πονακι στη μεση ελπιζω οχι ετσι? Χαχαχα τι πόνος, 30 είμαι. Όλα καλά! Την μικρή μου (2 ετών) μόνο που σηκώνω 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα