Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω μεσα παντως , οπως και στο vendora δεν υπαρχει κανενα sealed κατω απο 400 ευρω. Και τα used κατω απο 250. Μιλαω παντα για New 2ds/3ds XL. Οντως εχουν ξεφυγει οι τιμες, αλλα αυτο δε με χαλαει.. Αφου σκεφτομαι να το κρατησω και να αγορασω ενα Used για να παιζω τα παιχνιδια..

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα , ποσο μπορώ να δώσω ενα κινητο Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 8GB/256GB Onyx Black EU αγορασμένο 10/6/2023 .
Σε πολύ καλή κατάσταση πάντα μέσα σε wallet case 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, villasg είπε

Καλημέρα , ποσο μπορώ να δώσω ενα κινητο Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 8GB/256GB Onyx Black EU αγορασμένο 10/6/2023 .
Σε πολύ καλή κατάσταση πάντα μέσα σε wallet case 

Εγώ το έδωσα όπως λες κατάσταση στα 150€ χθες

Μόλις τώρα, sudo_whisperer είπε

Εγώ το έδωσα όπως λες κατάσταση στα 150€

Επεξ/σία από sudo_whisperer
  • Like 1
Δημοσ.

Kαλησπερα. Ποσο να πουλησω ενα κινητο vivo x80 pro σε αριστη κατασταση (θηκη και τζαμακι απτην πρωτη μερα);

ευχαριστω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, SOADNICK είπε

RX 6650XT qick 308 με μισό χρόνο εγγύηση ακόμα στα 150 είναι καλή τιμή;

Πολύ καλή πιστεύω

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω κάτι ηχεια για home cinema ειχα πάρει ενα σετ τελικά δεν τα εστησα ποτε εκτος τα δύο μεγάλα. 

Όλο σκέφτομαι να τα δώσω όλο το μετανιώνω αλλα δεν εχω χώρο και μένουν στο κουτί απο την πρωτη μερα.

https://progressive.gr/product/heco-victa-100-center-80w/ ενα κομμάτι center

https://hifi-wiki.com/index.php/Heco_Victa_200  2 κομμάτια περιφερειακά 

https://www.kountisae.gr/product/heco-victa-prime-sub-a-mafro-subwoofer-10-100w/ 1 sub

Για πείτε καμια πρόταση ποσο να τα βάλω να δω αν αξιζει 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kinitos είπε

Για πείτε καμια πρόταση ποσο να τα βάλω να δω αν αξιζει 

Βασικα μπες στο https://avclub.gr/  και βολιδοσκόπησε την κατασταση γιατι ειναι "ειδικα" και πεπερασμενα πλεον τα προιοντα 

• Like 1
Δημοσ.
11 minutes ago, villasg said:

Βασικα μπες στο https://avclub.gr/  και βολιδοσκόπησε την κατασταση γιατι ειναι "ειδικα" και πεπερασμενα πλεον τα προιοντα 

Ναι θα το κάνω και αυτό απλα είπα να πάρω μια γρήγορη άποψη ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.Μου έχουν μείνει μερικά κομμάτια από παλαιότερα συστήματα και σκέφτηκα να τα βάλω όλα μαζί σε έναν υπολογιστή και να τα ξεφορτωθώ. Συγκεκριμένα, έχω έναν i3 10100f,μια b460m μητρική, 16gb ddr4 ram,και μια 1650.

Το θέμα είναι ότι για τροφοδοτικό έχω μόνο ένα turbo x bulk IV 450w όμως δεν ξέρω αν μπορώ να το εμπιστευτώ και για κουτί πάλι ένα turbo x το SPHERE IV.

Αξίζει να προχωρήσω με τον υπολογιστή ως έχει ή να πάρω ένα καλύτερο τροφοδοτικό ίσως και case?

Επίσης πόσο θα έπιανε ένα τέτοιο σύστημα;

Ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από Emmyts
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Emmyts είπε

Καλησπέρα.Μου έχουν μείνει μερικά κομμάτια από παλαιότερα συστήματα και σκέφτηκα να τα βάλω όλα μαζί σε έναν υπολογιστή και να τα ξεφορτωθώ. Συγκεκριμένα, έχω έναν i3 10100f,μια b460m μητρική, 16gb ddr4 ram,και μια 1650.

Το θέμα είναι ότι για τροφοδοτικό έχω μόνο ένα turbo x bulk IV 450w όμως δεν ξέρω αν μπορώ να το εμπιστευτώ και για κουτί πάλι ένα turbo x το SPHERE IV.

Αξίζει να προχωρήσω με τον υπολογιστή ως έχει ή να πάρω ένα καλύτερο τροφοδοτικό ίσως και case?

Επίσης πόσο θα έπιανε ένα τέτοιο σύστημα;

Ευχαριστώ πολύ!

Cpu-mobo-ram-gpu-case 180-200€ (μπορείς και λίγο πιο κάτω καθώς δε λες μοντέλα)

Το τροφοδοτικό δεν έχει αξία για κάποιον που θα αγοράσει το μηχάνημα, θα πρέπει να το αλλάξει έτσι κι αλλιώς

Αν πρέπει να αγοράσεις, τότε μόνο κάτι φτηνό ώστε να μπορείς να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Case corsair 600d ασπρο με χαλασμένη την usb 3 πανω στο κουτί και με αλλαγμένους ανεμιστήρες 

I7 3770k

Gigabyte mobo 

Rtx2060 

16g ram ddr3 2400 low latency

Με ssd 256 

Και τροφοδοτικό seasoning 750w η 850 Δεν θυμάμαι τωρα 

Αυτά χοντρικά μπορώ να ανοίξω να δω παραπάνω λεπτομέρειες αλλα.μια τιμη ?

Επεξ/σία από kinitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, kinitos said:

Case corsair 600d ασπρο με χαλασμένη την usb 3 πανω στο κουτί και με αλλαγμένους ανεμιστήρες 

I7 3700k

Gigabyte mobo 

Rtx2060 

16g ram ddr3 2400 low latency

Με ssd 256 

Και τροφοδοτικό seasoning 750w η 850 Δεν θυμάμαι τωρα 

Αυτά χοντρικά μπορώ να ανοίξω να δω παραπάνω λεπτομέρειες αλλα.μια τιμη ?

Πρωτα απο ολα,δε υπηρξε ποτε intel επεξεργαστης με την ονομασια που δινεις. Τρεξε το δωρεαν προγραμμα Speccy, για να δεις τι ακριβως εχεις και το συγκεκριμενο μοντελο της μητρικης σου και ενημερωσε την ερωτηση σου για να ξερουμε για τι ακριβως μιλαμε. Με γενικοτητες και ''δεν θυμαμαι τωρα,αλλα κατι τετοιο ειναι'' δεν γινεται σοβαρη συζητηση.

Επεξ/σία από benign
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, benign said:

Πρωτα απο ολα,δε υπηρξε ποτε intel επεξεργαστης με την ονομασια που δινεις. Τρεξε το δωρεαν προγραμμα Speccy, για να δεις τι ακριβως εχεις και το συγκεκριμενο μοντελο της μητρικης σου και ενημερωσε την ερωτηση σου για να ξερουμε για τι ακριβως μιλαμε. Με γενικοτητες και ''δεν θυμαμαι τωρα,αλλα κατι τετοιο ειναι'' δεν γινεται σοβαρη συζητηση.

3770 ειναι απλα το διορθωσε μονο του.

Οκ θα στείλω τα ακριβές κομμάτια απλα ειπα να δώσετε μια πρόχειρη τιμη .δεν ηταν τοσο η ακρίβεια όσο μια γενική εικονα αλλα οκ θα δωσω περισσότερα details

Απλά το έχω αποθηκη και δεν θυμαμαι ακριβώς και έλεγα μην το ανεβάζω να το συνδέσω και λοιπα ..

Επεξ/σία από kinitos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...