Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, rical said:

Phanteks Eclipse P300A Mesh Edition
5800X3D

B550 AORUS ELITE V2
Be Quiet Pure Rock Pro 3

Corsair CORSAIR CX650 650W Full Wired 80 Plus Bronze

G.SKILL 32GB 3200MHZ
1TB SSD +500SSD

+3 FAN RGB.

2-3 Χρονών σύστημα , μόνο gaming χρήση η κάρτα δεν θα δωθεί , τι τιμή να το βάλω ώστε να φύγει και να μην με ζαλίζουν?

Οτι τιμη και να το βαλεις θα σε ζαλισουν μερικοι.Γιατι προσπαθουν να αγορασουν απο κοροιδα εδω πολυ φτηνα,για να μεταπωλησουν οι ιδιοι αργοτερα με καλο κερδος. Το τροφοδοτικο ποσο παλιο ειναι?

Επεξ/σία από benign
  • Like 1
  • Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, benign είπε

Οτι τιμη και να το βαλεις θα σε ζαλισσουν μερικοι.Γιατι προσπαθουν να αγορασουν απο κοροιδα εδω πολυ φτηνα,για να μεταπωλησουν οι ιδιοι αργοτερα με καλο κερδος. Το τροφοδοτικο ποσο παλιο ειναι?

4-5  χρονών , αλλά δεν χρησιμοποιώ αυτο , εχω πάνω ενα 1000αρι αλλά θα το βγάλω γιατι το θέλω για την κάρτα.

Δημοσ.
2 hours ago, rical said:

4-5  χρονών , αλλά δεν χρησιμοποιώ αυτο , εχω πάνω ενα 1000αρι αλλά θα το βγάλω γιατι το θέλω για την κάρτα.

Βαλτα περιπου 30% κατω απο οτι τα πηρες και δες αν θα υπαρχει ανταποκριση.Παντως ειναι μια χαρα ο επεξεργαστης,γιατι να τον πουλησεις?

Το ακριβο υλικο,φευγει και πιο δυσκολα γιατι οποιος μπορει να διαθεσει μερικες εκατονταδες ευρω,μπορει επισης να δωσει λιγο παραπανω και να παει σε Am5 πλατφορμα. Ποιος ο λογος να παει σε υλικο τριετιας?Επισης ο μεσος χρηστης παλι δεν θα ενδιαφερθει πολυ γιατι κανει την δουλεια του με πολυ λιγοτερα χρηματα.Συνηθως οταν αγοραζουμε κατι ακριβο,το κραταμε  μεχρι ξεζουμισματος,οσο περισσοτερο γινεται. Τελος,υπαρχει μεγαλη κριση και ακριβεια που επηρεαζει και την αγορα του μεταχειρισμενου στην Ελλαδα.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, benign είπε

Βαλτα περιπου 30% κατω απο οτι τα πηρες και δες αν θα υπαρχει ανταποκριση.Παντως ειναι μια χαρα ο επεξεργαστης,γιατι να τον πουλησεις?

Το ακριβο υλικο,φευγει και πιο δυσκολα γιατι οποιος μπορει να διαθεσει μερικες εκατονταδες ευρω,μπορει επισης να δωσει λιγο παραπανω και να παει σε Am5 πλατφορμα. Ποιος ο λογος να παει σε υλικο τριετιας?Επισης ο μεσος χρηστης παλι δεν θα ενδιαφερθει πολυ γιατι κανει την δουλεια του με πολυ λιγοτερα χρηματα.Συνηθως οταν αγοραζουμε κατι ακριβο,το κραταμε  μεχρι ξεζουμισματος,οσο περισσοτερο γινεται. Τελος,υπαρχει μεγαλη κριση και ακριβεια που επηρεαζει και την αγορα του μεταχειρισμενου στην Ελλαδα.

Δεν εχω ιδέα ποσο τα είχα πάρει , θα πάω σε 9800x3d

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...