LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 34 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Χαχαχα τι πόνος, 30 είμαι. Όλα καλά! Την μικρή μου (2 ετών) μόνο που σηκώνω Ευχαριστα βαρη, 3 φορες τα εχω σηκωσει στο παρελθον. Να την χαιρεσαι.🙂 1
mountainwarrior Δημοσ. Παρασκευή στις 12:41 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:41 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας , εχω ενα κινητο oneplus 6T το οποιο κάθεται επειδη πηγα στο oneplus 8T και ηθελα να ρωτησω ποσο θα το πουλούσατε? απο λειτουργικότα είναι άριστο απλα εχει καποιες νορμαλ φθορες λογω χρήσης . Ακούω γνώμες. Στο site το εχω βαλει στα 120 . Είναι καλή αυτή η τιμή? Επίσης εχω και ενα Samsung Galaxy A32 4G, 4GB RAM, 128GB, το οποίο έχει απλα θέματα σε καποια σημεια πανω δεξια και αριοστερα της οθονης δεν πατιεται καλα , αυτό το έχω βαλει στα 40 . Είναι καλή η τιμή ? Εσεις ποσο θα τα δινατε και τα 2 ? Ευχαριστω το forum ! Επεξ/σία Παρασκευή στις 12:48 μμ από mountainwarrior
sarpan Δημοσ. Δευτέρα στις 02:09 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:09 πμ (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Εχω το desktop της φωτογραφιας και χρειαζομαι γνωμες για την κοστολόγηση του. Παραθετω απο κατω τα χαρακτηριστικα και τα πραγματα που εχει: Case: Lian Li Ο11 Dynamic XL Motherboard: Asrock Taichi Ultimate X470 CPU: AMD Ryzen 5600x GPU: NVIDIA RTX 3080 FE SSD: Samsung 970 evo 500gb RAM: 4x8gb 3200mhz Trident G-Skill RGB PSU: EVGA Supernova P2 750W & Sleeved Cables by CableMod Vertical Kit by Lian Li Η υδροψυξη ειναι custom made και αποτελειται απο τα εξης: EK-Quantum Kinetic FLT 240 D5 PWM D-RGB - Plexi EK-Quantum Velocity² D-RGB - AM5 Nickel + Plexi EK-Quantum Vector FE RTX 3080 D-RGB - Black Special Edition 2 x EK-CoolStream Classic PE 360 Fittings Alphacool Eiszapfen 13/10mm Soft tube Black Alphacool 13/10mm Fans 3 x Arctic Bionix P12 PWM A-RGB & 3 x Arctic Bionix P12 Non RGB Ευχαριστω για τον χρονο σας Επεξ/σία Δευτέρα στις 02:09 πμ από sarpan
kideias Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Καλησπέρα στην κοινότητα,σκέφτομαι να δώσω το desktop μου για τον λόγω ότι κάθεται,τα χαρακτηριστικά του είναι: CPU AMD RYZEN 7 5800XT 2 Μήνες χρήση μόνο για σερφαρισμα με απόδειξη εγγύηση 3 χρόνια MOBO GIGABYTE AORUS ULTRA X570 Τον Αύγουστο που μας πέρασε έληξε η εγγύηση RAM GSKILL TRIDENT Z 32 GB με εγγύηση εφόρου ζωής CPU COOLER ARCTIC III 360 BLACK GPU GIGABYTE RTX3060TI επίσης τον Αύγουστο έληξε η εγγύηση PSU BEQUIET STRAIGHT POWER 750W GOLD με 3 χρόνια ακόμα εγγύηση M.2 ADATA XPG 1TB με εγγύηση 2 χρόνια ακόμα ΚΟΥΤΙ BEQUIET SILENT BASE 802 WHITE με τζάμι πλαϊνό PCFANS ARCTIC PF 140 4pcs Όλα σε άριστη κατάσταση με τα κουτιά τους,φυσικά θα δωθεί καθαρισμένο πλήρως,επεξεργαστής και κάρτα γραφικών ακλοκαριστα διότι δεν ξέρω να κάνω!!! Σκέφτομαι γύρω στα 750 να το δώσω με κάποιο μικρο περιθώριο μείωσης Ακούω και τις γνώμες σας!! Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
benign Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 3 minutes ago, kideias said: Καλησπέρα στην κοινότητα,σκέφτομαι να δώσω το desktop μου για τον λόγω ότι κάθεται,τα χαρακτηριστικά του είναι: CPU AMD RYZEN 7 5800XT 2 Μήνες χρήση μόνο για σερφαρισμα με απόδειξη εγγύηση 3 χρόνια MOBO GIGABYTE AORUS ULTRA X570 Τον Αύγουστο που μας πέρασε έληξε η εγγύηση RAM GSKILL TRIDENT Z 32 GB με εγγύηση εφόρου ζωής CPU COOLER ARCTIC III 360 BLACK GPU GIGABYTE RTX3060TI επίσης τον Αύγουστο έληξε η εγγύηση PSU BEQUIET STRAIGHT POWER 750W GOLD με 3 χρόνια ακόμα εγγύηση M.2 ADATA XPG 1TB με εγγύηση 2 χρόνια ακόμα ΚΟΥΤΙ BEQUIET SILENT BASE 802 WHITE με τζάμι πλαϊνό PCFANS ARCTIC PF 140 4pcs Όλα σε άριστη κατάσταση με τα κουτιά τους,φυσικά θα δωθεί καθαρισμένο πλήρως,επεξεργαστής και κάρτα γραφικών ακλοκαριστα διότι δεν ξέρω να κάνω!!! Σκέφτομαι γύρω στα 750 να το δώσω με κάποιο μικρο περιθώριο μείωσης Ακούω και τις γνώμες σας!! Ευχαριστώ προκαταβολικά!! Το προβλημα στο κατα αλλα καλο σου μηχανημα,ειναι οτι η καρτα ειναι αρκετα παλια και δυσκολα ταιριαζει σε ακριβουτσικο μηχανημα. Κατα τα αλλα,με μια καλυτερη και πιο συγχρονη καρτα θα ηταν πολυ πιο ενδιαφερον. Καλυτερα να ξεκινουσες απο 700 κατα την γνωμη μου. Συνυπολογισε οτι ο κοσμος δεν εχει χρηματα,η ακριβεια στην κοινωνια εχει αντικτυπο και εδω. Παντως να ξερεις οτι αν θελεις να κανεις συχνα αναβαθμισεις γιατι σου αρεσει η νεα τεχνολογια,πραγμα θεμιτο,θα πρεπει καθε εναμισι χρονο να πουλας το μηχανημα σου η μερος του,οταν ακομη το λιγο παλιοτερο εχει καλη αγοραστικη αξια.Η τεχνολογια εξελισεται πολυ γρηγορα και πεφτει εξισου γρηγορα και η αξια οσων αγοραζουμε.
kideias Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 5 ώρες πριν, benign είπε Το προβλημα στο κατα αλλα καλο σου μηχανημα,ειναι οτι η καρτα ειναι αρκετα παλια και δυσκολα ταιριαζει σε ακριβουτσικο μηχανημα. Κατα τα αλλα,με μια καλυτερη και πιο συγχρονη καρτα θα ηταν πολυ πιο ενδιαφερον. Καλυτερα να ξεκινουσες απο 700 κατα την γνωμη μου. Συνυπολογισε οτι ο κοσμος δεν εχει χρηματα,η ακριβεια στην κοινωνια εχει αντικτυπο και εδω. Παντως να ξερεις οτι αν θελεις να κανεις συχνα αναβαθμισεις γιατι σου αρεσει η νεα τεχνολογια,πραγμα θεμιτο,θα πρεπει καθε εναμισι χρονο να πουλας το μηχανημα σου η μερος του,οταν ακομη το λιγο παλιοτερο εχει καλη αγοραστικη αξια.Η τεχνολογια εξελισεται πολυ γρηγορα και πεφτει εξισου γρηγορα και η αξια οσων αγοραζουμε. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου,αρκετό καιρό δεν σκόπευαν να το δώσω γι'αυτό και έχει μείνει με αυτά τα πράγματα επάνω,απλά τελευταία επειδή μου έρχεται κρίμα να κάθεται και γιατί να μην το χαρή κάποιος άλλος,θα τα βάλω στη τιμή που μου πρότεινες και βλέπουμε!!
benign Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 2 hours ago, kideias said: Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου,αρκετό καιρό δεν σκόπευαν να το δώσω γι'αυτό και έχει μείνει με αυτά τα πράγματα επάνω,απλά τελευταία επειδή μου έρχεται κρίμα να κάθεται και γιατί να μην το χαρή κάποιος άλλος,θα τα βάλω στη τιμή που μου πρότεινες και βλέπουμε!! H μπορεις να το κρατησεις και να το χαρεις εσυ και απλα να αλλαξεις καρτα γραφικων αφου πουλησεις την 3060ti. Το μηχανημα θα ειναι ικανοποιητικο για πολλα χρονια ακομη. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από benign
kjtzemis Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Καλησπερα, εχω την sapphire 7800xt 16gb (https://www.skroutz.gr/s/46259185/Sapphire-Radeon-RX-7800-XT-16GB-GDDR6-Pure-Karta-Grafikon-11330-03-20G.html) Ποσο μπορει να δωθει? Ειναι σε αριστη κατασταση.Υπαρχει και το κουτι της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα