koystado Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας, κάποιος μπήκε στον λογαριασμό μου και σήκωσε όλα τα κρυπτονομισματα που είχα. Έχω την IP μπορώ να κάνω κάτι;
koystado Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Είπαν δεν μπορούν να κάνουν κάτι αυτή ήταν η επίσημη απάντηση, ότι πιο τραγικό θα μπορούσε να πει
Kostasallinone Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Το hacking πως έγινε, κλέβοντας τα δικά σου στοιχεία sms email ή μέσω kraken απλά έτυχε ο δικός λογαριασμός?
dkmaster Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα, δεν μπορεί να γίνει κάτι. Τα exchanges δεν αποτελούν μέσα αποθήκευσης για να εξασφαλίζουν και την περίπτωση της κλοπής. Πώς όμως έγινε η κλοπή; Δεν είχες ενεργοποιημένο το 2-step;
koystado Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, dkmaster είπε Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα, δεν μπορεί να γίνει κάτι. Τα exchanges δεν αποτελούν μέσα αποθήκευσης για να εξασφαλίζουν και την περίπτωση της κλοπής. Πώς όμως έγινε η κλοπή; Δεν είχες ενεργοποιημένο το 2-step; δυστυχώς δεν ειχα ενεργοποιημένο το 2-step, σύμφωνα με το support για να γίνει το withdraw ήρθε μαιλ λέει στο μαιλ που έχω δηλώσει αλλά κάτι τέτοιο ποτέ δεν ήρθε
Bourdoulas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μήπως ο κωδικός που έχεις το kraken χρησιμοποιείται και σε άλλο λογαριασμό σου; Μήπως είναι αρκετά "κοινός" πχ 123456;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Προφανως καποιος εχει προσβαση στο mail account σου χωρις να το γνωριζεις. Αντιστοιχα και στο kraken account σου.Πιθανως και σε αλλα accounts σου. Ξεκινα ψαχνοντας ποια/ποιες IP logαραν στο mail σου τη μερα που κλαπηκαν. Οχι οτι θα βγαλεις καποια ακρη, αλλα τουλαχιστον θα σου λυθει η απορια και θα παρεις τα απαραιτητα μετρα για να το αποφυγεις να ξανασυμβει. *Αυτο που σου ειπε το kraken οτι ηρθε mail για το withdraw πώς το γνωριζεις οτι δεν ηρθε; Φανταζομαι καταλαβαινεις οτι αυτος που εχει προσβαση στο mail σου θα διεγραψε το συγκεκριμενο mail αμεσα για να κανει τη δουλεια του με την ησυχια του . Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2021 από BackFromHell
dkmaster Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, koystado είπε δυστυχώς δεν ειχα ενεργοποιημένο το 2-step, σύμφωνα με το support για να γίνει το withdraw ήρθε μαιλ λέει στο μαιλ που έχω δηλώσει αλλά κάτι τέτοιο ποτέ δεν ήρθε Έχει δίκαιο ο BackFromHell, μόλις το τσέκαρα και το kraken όντως στέλνει email για να ολοκληρωθεί το withdraw. Κάποιος πρέπει να έχει πρόσβαση και στο email σου.
koystado Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Στις 5/11/2021 στις 7:28 ΜΜ, Bourdoulas είπε Μήπως ο κωδικός που έχεις το kraken χρησιμοποιείται και σε άλλο λογαριασμό σου; Μήπως είναι αρκετά "κοινός" πχ 123456; ναι χρησιμοποιείται και σε άλλο σιτε (οχι στο μαιλ) και δεν είναι κοινός... Στις 5/11/2021 στις 7:30 ΜΜ, BackFromHell είπε Προφανως καποιος εχει προσβαση στο mail account σου χωρις να το γνωριζεις. Αντιστοιχα και στο kraken account σου.Πιθανως και σε αλλα accounts σου. Ξεκινα ψαχνοντας ποια/ποιες IP logαραν στο mail σου τη μερα που κλαπηκαν. Οχι οτι θα βγαλεις καποια ακρη, αλλα τουλαχιστον θα σου λυθει η απορια και θα παρεις τα απαραιτητα μετρα για να το αποφυγεις να ξανασυμβει. *Αυτο που σου ειπε το kraken οτι ηρθε mail για το withdraw πώς το γνωριζεις οτι δεν ηρθε; Φανταζομαι καταλαβαινεις οτι αυτος που εχει προσβαση στο mail σου θα διεγραψε το συγκεκριμενο mail αμεσα για να κανει τη δουλεια του με την ησυχια του . το θέμα είναι ότι στο μαιλ έχω βάλει και δεύτερη προστασία όταν κάποιον κάνει log in να έρχεται κωδικός σε άλλο μαιλ κάτι που δεν ήρθε ποτέ. το μοναδικό μαιλ που ήρθε την ώρα εκείνη ήταν ότι κάποοιος άλλαξε τον κωδικό στο kraken. έχω βρεί τις ip μπορώ να κάνω κάτι;
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, koystado είπε ναι χρησιμοποιείται και σε άλλο σιτε (οχι στο μαιλ) και δεν είναι κοινός... το θέμα είναι ότι στο μαιλ έχω βάλει και δεύτερη προστασία όταν κάποιον κάνει log in να έρχεται κωδικός σε άλλο μαιλ κάτι που δεν ήρθε ποτέ. το μοναδικό μαιλ που ήρθε την ώρα εκείνη ήταν ότι κάποοιος άλλαξε τον κωδικό στο kraken. έχω βρεί τις ip μπορώ να κάνω κάτι; Δεν ξερω αν μπορεις να κανεις κατι για να παρεις πισω οτι εχασες -μαλλον οχι-, αλλα αν πραγματι εχεις βρει ip που logαραν στο mail σου, τοτε ειναι πασιφανες με ποιο τροπο σου τα πηραν. Φανταζομαι οτι για να εχουν προσβαση σε τουλαχιστον 2 accounts σου, μαλλον θα ειχαν προσβαση και στο 2ο mail λογαριασμο σου και θα εκαναν κι εκει το ιδιο, δηλαδη delete το login mail, Αυτο που πρεπει να κανεις λοιπον, ειναι να δεις πως αποκτησαν τα στοιχεια προσβασης σε τοσους λογαριασμους, για να μη ξαναπαθεις το ιδιο. Πιθανες αιτιες για τις οποιες πρεπει να ψαχτεις: 1. Virus/trojan/keylogger 2. Απλοι κωδικοι στους λογαριασμους σου 3. Κοινοι κωδικοι στους λογαριασμους 4. Phising Και πριν καν ψαχτεις για τα παραπανω, ενεργοποιηση 2FA παντου και προχθες, ειδικα σε οτι εχει να κανει με χρηματα ή σοβαρα προσωπικα δεδομενα. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από BackFromHell
koystado Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η IP που β΄ρηκα είναι από το κρακεν στο μαιλ δεν φαίνεται κάποια άλλη το περίεργο είναι εκείνο το διάστημα δεν χρησιποιούσα τον υπολογστή γτ άλλαξα σπίτι και είχα μέρες να μπω Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από koystado
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα