zoranb Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Πώς μπορώ να δω την "προσωπική διαφορά" που υπάρχει στη σύνταξη ενός συνταξιούχου; Μέσω Taxis φαντάζομαι αλλά δεν ξέρω σε ποιό σημείο θα πρέπει να κοιτάξω.
hp8 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, zoranb είπε Μέσω Taxis φαντάζομαι αλλά δεν ξέρω σε ποιό σημείο θα πρέπει να κοιτάξω. https://www1.gsis.gr/oauth2server/login.jsp
zoranb Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Αυτό είναι το γενικό site... εκεί μέσα πού πάω ακριβώς;
hp8 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, zoranb είπε Αυτό είναι το γενικό site... εκεί μέσα πού πάω ακριβώς; βάλε κωδικούς πάτα είσοδο αποστολή στοιχείων βάλε ΑΜΚΑ και οκ
zoranb Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Νομίζω λες γενικότητες. Eγώ θέλω συγκεκριμένα για την "προσωπική διαφορά". Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από zoranb
hp8 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, zoranb είπε Νομίζω λες γενικότητες. Eγώ θέλω συγκεκριμένα για την "προσωπική διαφορά". Μιλαω σιγκεκριμενα θα κανεις εκτυπωση της συνταξης οκτωβριου Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από hp8 1
zoranb Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Υπάρχει ένα χάος. Πού βρίσκεται η σύνταξη για να κάνω εκτύπωση;
GREGORYMO Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, zoranb είπε Υπάρχει ένα χάος. Πού βρίσκεται η σύνταξη για να κάνω εκτύπωση; Θα εκτυπώσεις ένα μηνιαίο σημείωμα σύνταξης πχ του Μαίου 2021, γιατί κάποια στιγμή έπαψαν να γράφουν την προσωπική διαφορά και την ενσωμάτωσαν στην ανταποδοτική σύνταξη
zoranb Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μπορείς να με κατευθύνεις στο μηνιαίο σημείωμα σύνταξης γιατί δεν ξέρω πως θα πάω. Tα βήματα ποιά είναι; Δεν ξέρω πού βρίσκεται το ποσό της συνταξης κλπ.. γιαυτό ρωτάω κ συγνώμη εάν σε κουράζω, αλλά δεν είμαι σχετικός, μια εξυπηρέτηση προσπαθώ να κάνω. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από zoranb
GREGORYMO Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, zoranb είπε Μπορείς να με κατευθύνεις στο μηνιαίο σημείωμα σύνταξης γιατί δεν ξέρω πού να πάω. ΕΦΚΑ Συνταξιούχοι Μηνιαίο σημείωμα (από 01/01/19) Διαλέγεις έτος και μήνα πχ Μάιο 2
hp8 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, zoranb είπε Tα βήματα ποιά είναι; Spoiler 1
zoranb Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Σας ευχαριστώ παιδιά, πω πω πάντως πολύ δαιδαλώδες το όλο σύστημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα