Alexa1296 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Παιδιά καλησπέρα!να ρωτήσω κάτι..έκλεισα ραντεβού για διαβατήριο σε ένα από το γραφεία διαβατηρίων αλλά λόγω απροσεξίας έκλεισα σε περιοχή μεν κοντινή μου αλλά πρόσεξα ότι δεν εξυπηρετεί την δίκη μου!ειναι απαραίτητο να πάω στης δίκης μου περιοχής; ευχαριστω 😊
poulinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 3 minutes ago, Alexa1296 said: Παιδιά καλησπέρα!να ρωτήσω κάτι..έκλεισα ραντεβού για διαβατήριο σε ένα από το γραφεία διαβατηρίων αλλά λόγω απροσεξίας έκλεισα σε περιοχή μεν κοντινή μου αλλά πρόσεξα ότι δεν εξυπηρετεί την δίκη μου!ειναι απαραίτητο να πάω στης δίκης μου περιοχής; ευχαριστω 😊 γιατι δεν αλλαζεις το ραντεβου;
Alexa1296 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Γιατί το ραντεβού είναι αύριο και δεν προλαβαίνω και επίσης και που βρήκα για αύριο τυχερή ήμουνα μου έκανε την χάρη αυτήν η κοπέλα στο τηλ
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 On 06/11/2021 at 23:57, Alexa1296 said: Γιατί το ραντεβού είναι αύριο και δεν προλαβαίνω και επίσης και που βρήκα για αύριο τυχερή ήμουνα μου έκανε την χάρη αυτήν η κοπέλα στο τηλ τελικα σε αφησαν να βγαλεις διαβατηριο στο λαθος γραφειο που εκλεισες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα