Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 hours ago, Gerara_ said:

Στην επικοινωνία μου με εκπροσώπους του παρόχου ήμουν απόλυτα κοσμιος και ευγενικός. Αυτό που ζήτησα ειναι να με ενημερώσουν για το πότε θα αποκατασταθούν οι υπηρεσίες.

Αυτό είναι κάτι που δεν ξέρει να σε ενημερώσει ο agent στο front office.

Ούτε καν ενήμεροι ήταν όμως για τις προγραμματισμένες εργασίες και μου ζητούσαν να αλλάξω πρίζα το ρουτερ. Δεν κατηγορώ τους υπαλλήλους πρώτης γραμμής λοιπον μη θιγεστε.

Για να ξέρεις πάντως, ο agent που μίλησες έχει εικόνα για το συγκεκριμένο είδος εργασίας που αναφέρεσαι. Οπότε δεν είμαι και 100% σίγουρος ότι δεν φταίει κι εκείνος.

Η εταιρεία ακόμα δεν απάντησε επίσημα στο email που έστειλα στο support.

Εντός 10 ημερών θα σου απαντήσουν με την προυπόθεση πως έχεις στείλει στο σωστό mail που αφορά την περίπτωση σου. Θυμάσαι σε ποιο έστειλες;

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, l337 είπε

Αυτό είναι κάτι που δεν ξέρει να σε ενημερώσει ο agent στο front office.

Για να ξέρεις πάντως, ο agent που μίλησες έχει εικόνα για το συγκεκριμένο είδος εργασίας που αναφέρεσαι. Οπότε δεν είμαι και 100% σίγουρος ότι δεν φταίει κι εκείνος.

Εντός 10 ημερών θα σου απαντήσουν με την προυπόθεση πως έχεις στείλει στο σωστό mail που αφορά την περίπτωση σου. Θυμάσαι σε ποιο έστειλες;

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Έστειλα μέσα απο το app του Nova my account

Δημοσ.
Just now, Gerara_ said:

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Έστειλα μέσα απο το app του Nova my account

Να διευκρινήσω απλά πως νόμιζα πως είσαι cosmote. Αυτά που έγραψα στο τελευταίο μήνυμα αφορούν την cosmote και μόνο, δεν ξέρω τι συμβαίνει στα συστήματα της nova καθώς και τα διαδικαστικά. Δικό μου λάθος, ήμουν απρόσεκτος.

Δημοσ.
On 10/11/2021 at 13:24, Gerara_ said:

Από Σάββατο πρωί μέχρι και Τρίτη μεσημέρι δεν είχα τηλέφωνο και ίντερνετ vdsl χωρίς καμία προειδοποίηση. ΟΚ . Όλα καλά εφόσον επανήλθε μετά από τρεις ημέρες. Ξέχασα ότι είμαστε στην Ελλάδα και όχι στη Σουηδία. Δεν πρέπει να γκρινιάζουμε ποτέ και για τίποτα.

o agent βλεπει καποιες καλωδιακες σε περιοχες.δεν φαινεται που ακριβως ειναι ή αμα αλλαζουν τα καφαο. β.

καποια πραγματα γινονται για καλο.τα παλια καφαο πρεπει να βγουν και να μπουν νεα.. θα εχεις διακοπη γιατι πρεπει να γινει.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...