Προς το περιεχόμενο

INNOVATOR 2 OFFICE VALUE 200GE 299€ @ e-shop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.e-shop.gr/innovator-2-office-value-200ge-me-windows-10-p-PER.910141 

CPU
επειδη εχει αδεια windows10 ισως βολευει οσους δεν θελουν να ασχοληθουν με κλειδια των 7-12€. Για χρηση γραφειου.

η μια RAM των 8gb βολευει μελλοντικη αναβαθμιση.

Επεξ/σία από Vault13
  • Like 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν το λες και προσφορα αυτο,

αν δεν θες τιμολογιο μια χαρα κανουν και τα κλειδια των 7-12€

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στην φωτογραφια προιοντος εχει πανω μια καρτα γραφικων gtx και η μητρικη εχει κουμπωμενες 8 ραμ πανω. Θελω το πισι της φωτογραφιας αλλιως ή να βαλουν αυτο της περιγραφης ή καταγγελια στο συνηγορο του καταναλωτη

Επεξ/σία από Billar4s
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Billar4s είπε

στην φωτογραφια προιοντος εχει πανω μια καρτα γραφικων gtx και η μητρικη εχει κουμπωμενες 8 ραμ πανω. Θελω το πισι της φωτογραφιας αλλιως ή να βαλουν αυτο της περιγραφης ή καταγγελια στο συνηγορο του καταναλωτη

Ξεκίνα διαδικασίες.

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

ενώ με τον πανίσχυρο ATHLON επεξεργαστή ....... ο υπολογιστής μπορεί να ανταπεξέλθει απρόσκοπτα σε οτιδήποτε χρειαστείτε, απο δουλειές γραφείου και multimedia μέχρι και casual gaming ............

Μιλάμε για επεξεργαστή δύο φορές πιο αργό από αυτόν του φτηνιάρικου κινέζικου κινητού μου (Geekbench 5 Multi-Core)..... δεν έχουν κανένα όριο σε αυτά που γράφουν. Αν ανοίξεις ένα μεγάλο excel με τον Athlon θα πρέπει να φτιάξεις καφέ και να έχεις πολύ υπομονή.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, elpenor είπε

Μιλάμε για επεξεργαστή δύο φορές πιο αργό από αυτόν του φτηνιάρικου κινέζικου κινητού μου (Geekbench 5 Multi-Core)..... δεν έχουν κανένα όριο σε αυτά που γράφουν. Αν ανοίξεις ένα μεγάλο excel με τον Athlon θα πρέπει να φτιάξεις καφέ και να έχεις πολύ υπομονή.

Οκ….

Δημοσ.
1 ώρα πριν, elpenor είπε

Μου συγκρίνεις desktop cpu με cpu κινητού τηλεφώνου 

1 λεπτό πριν, Nik1239 είπε

Μου συγκρίνεις desktop cpu με cpu κινητού τηλεφώνου 

Βάλε windows 11 σε αυτό το cpu για να γίνει ευθεία σύγκριση να δούμε ποιος πιάνει περισσότερα fps σε παιχνίδια ή ποιος κάνει καλύτερο edit κλπ ή βάλε android στον athlon 

ακυρη η σύγκριση σου ουσιαστικά μας δείχνεις κάτι νούμερα που δεν δείχνουν απόδοση σε πραγματική χρήση 

επίσης από ποτέ ένα cpu 2/4 είναι κακό και δεν μπορεί να σηκώσει excel ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To συγκεκριμενο cpu το εχω στο λαπτοπ της δουλειας.

Πραγματικα θα προτιμουσα να με βασανιζανε καθημερινα για το 8ωρο παρα να παλευω στο excel με αυτο.

Σερνεται και εν ετει 2021 τετοιοι επεξεργαστες επρεπε να χρησιμοποιουνται μονο για μπρελοκ κλειδιων.

Και οντως excel με πολλα κελια δε μπορει να το σηκωσει.Ενδεικτικα εκανα ενα μεγαλο copy paste,σχολασα ,γυρισα την επομενη μερα και ακομα παλευε.

Επεξ/σία από Dantε
  • Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Dantε είπε

To συγκεκριμενο cpu το εχω στο λαπτοπ της δουλειας.

Πραγματικα θα προτιμουσα να με βασανιζανε καθημερινα για το 8ωρο παρα να παλευω στο excel με αυτο.

Σερνεται και εν ετει 2021 τετοιοι επεξεργαστες επρεπε να χρησιμοποιουνται μονο για μπρελοκ κλειδιων.

Και οντως excel με πολλα κελια δε μπορει να το σηκωσει.Ενδεικτικα εκανα ενα μεγαλο copy paste,σχολασα ,γυρισα την επομενη μερα και ακομα παλευε.

Δεν ξέρω αν όντως τα λες αυτά και τα πιστεύεις ή το λες για πλάκα 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nik1239 είπε

Δεν ξέρω αν όντως τα λες αυτά και τα πιστεύεις ή το λες για πλάκα 

Πολυ σοβαρα τα λεω.

Δε θα συνιστουσα σε κανεναν να δωσει 300Ε για υπολογιστη με αυτο τον επεξεργαστη.

Το οτι ειναι 2/4 δε λεει κατι.Εχει τοσο αδυναμους πυρηνες που ειναι σαν 0,1/0,2.

3 tabs ανοιγω στο chrome και κανει 1 λεπτο να φορτωσει το καθενα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Dantε είπε

Πολυ σοβαρα τα λεω.

Δε θα συνιστουσα σε κανεναν να δωσει 300Ε για υπολογιστη με αυτο τον επεξεργαστη.

Το οτι ειναι 2/4 δε λεει κατι.Εχει τοσο αδυναμους πυρηνες που ειναι σαν 0,1/0,2.

3 tabs ανοιγω στο chrome και κανει 1 λεπτο να φορτωσει το καθενα.

Ram , SSD?

αλλου ειναι το προβλημα, 10 tab ανοιγουν  και με core2quad 12 ετιας αμεσως σχεδον.

Επεξ/σία από Vault13
  • Like 5
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Vault13 είπε

Ram , SSD?

αλλου ειναι το προβλημα, 10 tab ανοιγουν  και με core2quad 12 ετιας αμεσως σχεδον.

SSD και 8 γιγα ραμ.

Μη το ψειριζουμε.Ειναι πολυ αδυναμος επεξεργαστης.Ν4120 που ειχα σε λαπτοπ,πηγαινε πιο γρηγορα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dantε είπε

SSD και 8 γιγα ραμ.

Μη το ψειριζουμε.Ειναι πολυ αδυναμος επεξεργαστης.Ν4120 που ειχα σε λαπτοπ,πηγαινε πιο γρηγορα.

Ότι πεις φίλε μου αφού τα πιστεύεις αυτά εγώ τα παρατάω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...