reddie.k Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πολύ καλά παθητικά ηχειάκια (χρειάζονται ενισχυτή) σε κόκκινο χρώμα. Είχα το προηγούμενο μοντέλο. Spoiler Από εδώ: https://www.podspeakers.com/products/micropod-classic Από 258 ευρώ η τιμή στα 52,20 με τα μεταφορικά με εγγραφή του email ( επιπλέον 10% έκπτωση) και αποστολή κωδικού έκπτωσης που εισάγεται στο cart. Τα ποδαράκια στήριξης δεν περιλάμβάνονται. Τιμή skroutz για το ένα μόνο στα 99 ευρώ: https://www.skroutz.gr/s/19212612/Scandyna-Ηχείο-Hi-Fi-Βιβλιοθήκης-Podspeakers-MicroPod-SE-MKII-40W-2-Δρόμων-Μαύρο.html Τιμή idealo για το ένα μόνο στα 129 ευρώ: https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/378320_-micropod-se-podspeakers.html Edit: Μόλις έλαβα email ότι έχουν 100 ζεύγη σε στοκ. 11 λεπτά πριν, reddie.k είπε Πολύ καλά παθητικά ηχειάκια (χρειάζονται ενισχυτή) σε κόκκινο χρώμα. Είχα το προηγούμενο μοντέλο. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Από εδώ: https://www.podspeakers.com/products/micropod-classic Από 258 ευρώ η τιμή στα 52,20 με τα μεταφορικά με εγγραφή του email ( επιπλέον 10% έκπτωση) και αποστολή κωδικού έκπτωσης που εισάγεται στο cart. Τα ποδαράκια στήριξης δεν περιλάμβάνονται. Τιμή skroutz για το ένα μόνο στα 99 ευρώ: https://www.skroutz.gr/s/19212612/Scandyna-Ηχείο-Hi-Fi-Βιβλιοθήκης-Podspeakers-MicroPod-SE-MKII-40W-2-Δρόμων-Μαύρο.html Τιμή idealo για το ένα μόνο στα 129 ευρώ: https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/378320_-micropod-se-podspeakers.html Επίσης εάν κάποιος θέλει και τα ποδαράκια: https://www.podspeakers.com/collections/accessories-1/products/spikes-for-micropod Σε χρυσό ή σκούρο γκρι. Χρειάζονται 2 τριάδες (16,99x2 ευρώ) Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2021 από reddie.k προσθήκη πληροφορίας 6 2
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Κωδικό 10% δεν έστειλαν. Μήπως δεν αφορά όλους η έκπτωση ?
reddie.k Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Vasilis 07 είπε Κωδικό 10% δεν έστειλαν. Μήπως δεν αφορά όλους η έκπτωση ? Δες και στα junk/spam ή θέλει λίγη ώρα. Όσες φορές το έχω κάνει δουλεύει σωστά. Αν δεν το καταφέρεις (δεν το νομίζω) μπορώ να σου στείλω τον δικό μου με pm. Ελπίζοντας ότι θα δουλέψει.
carolosjk Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Αξίζουν; Έχει κάποιος εμπειρία; Μοιάζει καλή τιμή τα 52€. Βέβαια η αρχική στα 258€ είναι για γέλια
reddie.k Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Είχα το προηγούμενο μοντέλο. Η τιμή είναι όντως τσιμπημένη αλλά είναι βαριά για τον όγκο τους και πολύ ποιοτικά κατασκευασμένα. Αντιγράφω τις εντυπώσεις από το προηγούμενο μοντέλο που έστειλα σε pm: Είναι παθητικά, θέλουν και ενισχυτή για να παίξουν. Εξαιρετικός ήχος στα φωνητικά και στα πρίμα. Λόγω μεγέθους τους λείπει το μπάσο. Το μπάσο που έχουν από μόνα τους είναι καθαρό, σφιχτό και ευχάριστο. Εγώ τα είχα και με subwoofer σε γραφείο και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. 1 λεπτό πριν, carolosjk είπε Αξίζουν; Έχει κάποιος εμπειρία; Μοιάζει καλή τιμή τα 52€. Βέβαια η αρχική στα 258€ είναι για γέλια 1 1
Konstantin77 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 θέλει και τα ποδαράκια που κοστίζουνσχεδόν όσο τα 2 ηχεία.... Καλά, πόσο τα πήρες και άξιζαν για 41 λεπτά πριν, reddie.k είπε Είχα το προηγούμενο μοντέλο. Η τιμή είναι όντως τσιμπημένη αλλά είναι βαριά για τον όγκο τους και πολύ ποιοτικά κατασκευασμένα. Αντιγράφω τις εντυπώσεις από το προηγούμενο μοντέλο που έστειλα σε pm: Είναι παθητικά, θέλουν και ενισχυτή για να παίξουν. Εξαιρετικός ήχος στα φωνητικά και στα πρίμα. Λόγω μεγέθους τους λείπει το μπάσο. Το μπάσο που έχουν από μόνα τους είναι καθαρό, σφιχτό και ευχάριστο. Εγώ τα είχα και με subwoofer σε γραφείο και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. το προηγούμενο μοντέλο;
reddie.k Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Τα 6 ποδαράκια με την έκπτωση 10% πάνε περίπου στα 31 ευρώ αλλά τα ηχειάκια παίζουν και χωρίς αυτά. Το προηγούμενο μοντέλο νομίζω τα είχε μαζί. Εγώ τα είχα πάρει μεταχειρισμένα από ebay στα 130 ευρώ μαζί με τα ποδαράκια (και με μεταφορικά/εκτελωνιστικά έξοδα) από Ελβετία. Και τα πούλησα στα 100.🙂 21 λεπτά πριν, reddie.k είπε Τα 6 ποδαράκια με την έκπτωση 10% πάνε περίπου στα 31 ευρώ αλλά τα ηχειάκια παίζουν και χωρίς αυτά. Το προηγούμενο μοντέλο νομίζω τα είχε μαζί. Εγώ τα είχα πάρει μεταχειρισμένα από ebay στα 130 ευρώ μαζί με τα ποδαράκια (και με μεταφορικά/εκτελωνιστικά έξοδα) από Ελβετία. Και τα πούλησα στα 100.🙂 Καινούριο το προηγούμενο μοντέλο έπαιζε στα 90 ευρώ για ένα ηχείο με τα ποδαράκια .
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παιζει να μην αξιζουν ουτε τα 60 ευρω τους εντωμεταξυ με τα χαλια που εχουν σε specs. Παιρνεις ηχεια υπολογιστη με αυτα τα λεφτα και εισαι υπερκομπλε και γλυτωνεις απο την γκουμουτσα ενισχυτη που χρειαζονται για να παιξουν . Και το αστειο ειναι πως δε θελουν οτι κι οτι ενισχυτη, διοτι εχουν τραγικη ευαισθησια και ειναι και 4Ω . Θελει προσοχη η επιλογη του ενισχυτη κι απο πανω Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2021 από BackFromHell
Konstantin77 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Παιζει να μην αξιζουν ουτε τα 60 ευρω τους εντωμεταξυ με τα χαλια που εχουν σε specs. Παιρνεις ηχεια υπολογιστη με αυτα τα λεφτα και εισαι υπερκομπλε και γλυτωνεις απο την γκουμουτσα ενισχυτη που χρειαζονται για να παιξουν . Και το αστειο ειναι πως δε θελουν οτι κι οτι ενισχυτη, διοτι εχουν τραγικη ευαισθησια και ειναι και 4Ω . Θελει προσοχη η επιλογη του ενισχυτη κι απο πανω Αυτά σκεφτόμουν και εγώ. Από την άλλη πωλούνται όντως πανάκριβα, να μην αξίζουν ούτε τόσο; Φοβερό θα ήταν
elpenor Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Εγώ αγόρασα ένα ζευγάρι για να το προσθέσω στο surround μου, θα σας πω εντυπώσεις. Thanks TS. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Konstantin77 είπε Αυτά σκεφτόμουν και εγώ. Από την άλλη πωλούνται όντως πανάκριβα, να μην αξίζουν ούτε τόσο; Φοβερό θα ήταν Στο συγκεκριμενο χωρο του audio που πουλιουνται cat6 7000 ευρω το μετρο, και usb αλλα τοσα, δεν μου κανει τιποτα εντυπωση. Δυσκολο να τα πουλαει με ζημια η μαμα εταιρεια . Απλως επειδη αυτοπροσδιοριζεται κι αυτη αναμεσα σε αλλες 100δες , ως premium, υπερτιμολογουσε κι οποιος τσιμπησει. Γνωστη συνταγη στο audio. Αλλα αντικειμενικα αυτα τα ηχεια, ειναι κακιστα, το δε ευρος αποκρισης, παραπεμπει σε τρανζιστορακι παρα σε ηχειο.. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2021 από BackFromHell
reddie.k Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πο 1 ώρα πριν, BackFromHell είπε Παιζει να μην αξιζουν ουτε τα 60 ευρω τους εντωμεταξυ με τα χαλια που εχουν σε specs. Παιρνεις ηχεια υπολογιστη με αυτα τα λεφτα και εισαι υπερκομπλε και γλυτωνεις απο την γκουμουτσα ενισχυτη που χρειαζονται για να παιξουν . Και το αστειο ειναι πως δε θελουν οτι κι οτι ενισχυτη, διοτι εχουν τραγικη ευαισθησια και ειναι και 4Ω . Θελει προσοχη η επιλογη του ενισχυτη κι απο πανω Ποιά είναι η πρότασή σου σε σε αυτά τα χρήματα σε ηχεία για υπολογιστή που είναι καλύτερα; Τα Micropod έχουν ήχο audiophile σε μέτρια ένταση. Δεν έχουν σχέση με ηχεία υπολογιστή με δυνατό και θολό μπάσο αλλά και θολό γενικά ήχο. Απλώς λόγω μεγέθους φτάνουν έως τα 65 Hz. Eάν θέλεις να έχεις το πλήρες ηχητικό φάσμα βάζεις και subwoofer. Εγώ τα είχα με ενισχυτή 2x12 watt και η ένταση ήταν αρκετή για γραφείο. Tο 2021 πλέον υπάρχουν φθηνές λύσεις σε ενισχυτές, παράδειγμα στα 50 ευρώ. Είναι μια επένδυση σε καλό ήχο (και όχι ήχο ηχείων υπολογιστή). Θέλουν ένα ενισχυτή 50 ευρώ σαν αυτό στο παράδειγμα και ένα παθητικό sub στα 100 ευρώ (μεταχειρισμένο) για να αποδώσουν. Αλλά σε αποζημιώνουν. Είναι τα μικρά αδερφάκια των Minipod τα οποία και έχω/είχα τις τρεις τελευταίες γενιές. Για review δείτε εδώ: http://www.avmentor.gr/reviews/2019/podspeakers_minipod_bt_0.htm Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2021 από reddie.k 2
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, reddie.k είπε Πο Ποιά είναι η πρότασή σου σε σε αυτά τα χρήματα σε ηχεία για υπολογιστή που είναι καλύτερα; Τα Micropod έχουν ήχο audiophile σε μέτρια ένταση. Δεν έχουν σχέση με ηχεία υπολογιστή με δυνατό και θολό μπάσο αλλά και θολό γενικά ήχο. Απλώς λόγω μεγέθους και εάν θέλεις να έχεις το πλήρες ηχητικό φάσμα βάζεις και subwoofer. Εγώ τα είχα με ενισχυτή 2x12 watt και η ένταση ήταν αρκετή για γραφείο. Tο 2021 πλέον υπάρχουν φθηνές λύσεις σε ενισχυτές, παράδειγμα στα 50 ευρώ. Είναι τα μικρά αδερφάκια των Minipod τα οποία και έχω/είχα τις τρεις τελευταίες γενιές. Για review δείτε εδώ: http://www.avmentor.gr/reviews/2019/podspeakers_minipod_bt_0.htm Εαν πρεπει να κανουμε συγκριση με ηχεια υπολογιστη θα μου κοστολογησεις πρωτα τον ενισχυτη , γιατι πρεπει να συνυπολογιστει στο μπατζετ των συγκεκριμενων ηχειων. Εναν ενισχυτη που να μπορει να κουνησει σωστα σε χαμηλες εντασεις αναισθητα ηχεια σαν τα συγκεκριμενα και στα 4Ω. Να μην πω να κοστολογησουμε και το subwoofer διοτι με τετοιο ευρος αποκρισης που εχουν, ειναι σαφες οτι δεν ακους τιποτα στις 2-3 πρωτες οκταβες, δηλαδη μηδεν μπασο, κι οποιος πιστευει οτι θα ακουσει μουσικη απο αυτα χωρις sub θα αστειευται, εκτος αν συμβιβαζεται ακουγοντας μουσικη απο τρανζιστορακι, οποτε τα συγκεκριμενα ηχεια θα του φανουν αναβαθμιση. Ομως επειδη γραφτηκε κατι ακομα: Ο ηχος που λες οτι ειναι audiophile, ενω σε ηχεια για υπολογιστη θολος, ειναι βαση καποιων μετρητικων αποτελεσματων η με το αυτι; Επισης τι σημαινει audiophile ηχος; Απο τι προσδιοριζεται; Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2021 από BackFromHell
reddie.k Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Εαν πρεπει να κανουμε συγκριση με ηχεια υπολογιστη θα μου κοστολογησεις πρωτα τον ενισχυτη , γιατι πρεπει να συνυπολογιστει στο μπατζετ. Να μην πω και το subwoofer διοτι με τετοιο ευρος αποκρισης που εχουν, ειναι σαφες οτι δεν ακους τιποτα στις 2-3 πρωτες οκταβες, δηλαδη μηδεν μπασο. Ο ηχος που λες οτι ειναι audiophile, ενω σε ηχεια για υπολογιστη θολος, ειναι βαση καποιων μετρητικων αποτελεσματων η με το αυτι; Επισης τι σημαινει audiophile ηχος; Απο τι προσδιοριζεται; Η πρώτη ερώτηση έχει απαντηθεί. Ο ενισχυτής κάνει από 50 ευρώ+100 για sub. Άρα ποιά ηχεία υπολογιστή desktop για γραφείο προτείνεις που είναι καλύτερα από αυτά σε ότι μπάτζετ θες εσύ; Ναι με το αυτί σε τόσο μεγάλες διαφορές. Είναι η μέρα με τη νύχτα. Audiophile σημαίνει ότι απλά δεν είναι ηχείο κατηγορίας ''ηχείων για υπολογιστή''.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, reddie.k είπε Η πρώτη ερώτηση έχει απαντηθεί. Ο ενισχυτής κάνει από 50 ευρώ+100 για sub. Άρα ποιά ηχεία υπολογιστή desktop για γραφείο προτείνεις που είναι καλύτερα από αυτά σε ότι μπάτζετ θες εσύ; Ναι με το αυτί σε τόσο μεγάλες διαφορές. Είναι η μέρα με τη νύχτα. Audiophile σημαίνει ότι απλά δεν είναι ηχείο κατηγορίας ''ηχείων για υπολογιστή''. Ναι ειδα το edit σου αλλα να πουμε μερικα πραγματα γιατι εδω γραφονται βαρβατες ανακριβειες. Πρωτον, το review που εδωσες παραπανω, δεν αφορα τα συγκεκριμενα ηχεια του τοπικ, αλλα τα ενεργα, δηλαδη αυτα που ερχονται με ενσωματωμενο ενισχυτη επιλεγμενο απο τον ιδιο τον κατασκευαστη. Αυτο το λεω διοτι αλλο ο τυχαιος ενισχυτης του 50ρικου που προτεινεις κι αλλο ο ενσωματωμενος ενισχυτης που εχουν τα ηχεια του review. Μπορει να ειναι καλυτερος, μπορει να ειναι χειροτερος, σιγουρα ομως δεν ειναι ο ιδιος, για να θεωρουμε οτι το review που παραθετεις ανταποκρινεται στα ηχεια του τοπικ. Δευτερον, οχι audiophile δεν ειναι αυτο που περιγραφεις, αρα ξεκιναμε με το γεγονος οτι χρησιμοποιεις λεξεις που δεν γνωριζεις τι σημαινουν ωστε να πεισεις τον αναγνωστη οτι αξιζει η προταση σου. Τριτον, προτεινεις εναν ενισχυτη του 50ευρου με 2x50 Watts . Αρα 52 ευρω τα ηχεια και 50 ευρω ο ενισχυτης = 102 ευρω μπατζετ για 50W ηχεια με ευρος αποκρισης: 65Hz-20KHz. Πολυ καλα.Στα 102 ευρω μπορει κανεις να δει και studio monitors βεβαιως, αφου εκρινες οτι τα ηχεια υπολογιστη εχουν θολο ηχο... Οποτε εχουμε αυτην εδω την προταση ενεργων studio monitor ηχειων που δεν θελουν ενισχυτη και αποδιδουν και 100W με καλυτερο ευρος αποκρισης και με μεγαλυτερα μεγαφωνα (διοτι ο ηχος ειναι απλη φυσικη, οσο μεγαλυτερο το μεγαφωνο, τοσο περισσοτερο ογκο αερα πιεζει, αρα τοση περισσοτερη ενεργεια δημιουργει στο χωρο, αρα τοσο περισσοτερο μπασο κλπ κλπ): https://www.skroutz.gr/s/19620019/Vonyx-Αυτοενισχυόμενα-Ηχεία-Studio-Monitor-2-Δρόμων-XP50-100W-Ζεύγος-Μαύρα.html#specs Και μενουν και κατι ψιλα για ρεστα. Αν δε, επιλεξει κανεις να παει σε προσθηκη sub για 2.1, τοτε τα πραγματα ειναι ακομα πιο ξεκαθαρα.Παιρνει αυτο εδω το κλασσικο και πασιγνωστο για τις επιδοσεις του ζευγαρι δορυφορων: https://www.skroutz.gr/s/16555526/Presonus-Αυτοενισχυόμενα-Ηχεία-Studio-Monitor-2-Δρόμων-Eris-E3-5-50W-Ζεύγος-Μαύρα.html?from=best_sellers_tag Προσθετει κι ενα ενεργο wooferακι , ειτε μεταχειρισμενο οπως προτεινεις, ειτε καινουργιο, οποτε εχει την οικονομικη ευχερεια και το θεμα τελειωνει. Η μονη περιπτωση να σκεφτομουν να πεταξω ενα 50ρικο στα συγκεκριμενα ηχεια, θα ηταν για να τα κανω δοκιμη ως surrounds σε home theater της συμφορας (δηλαδη με αλλους δορυφορους μπροστα κι αλλα surrounds σε προυπαρχοντα AV ενισχυτη) ή για μουσικη σε ιδιαιτερα μικρο χωρο μονο αν προκειται να αναβαθμισω απο τρανζιστορακι (ειπαμε μικρη διαμετρος μεγαφωνου-απλη φυσικη). Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2021 από BackFromHell
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα