Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, pluss είπε

Ωραία, έστω ότι κάποιος δεν κατάλαβε απολύτως σωστά όσα είπες. Έστω ότι δεν σου έδωσε τις συμβουλές που ήθελες να ακούσεις. Είναι όμως τρόπος αυτός για ανθρώπους που αφιέρωσαν έστω λίγο χρόνο για σένα χωρίς να έχουν καμία υποχρέωση; Λες και εμείς θα σου λύσουμε το πρόβλημα στην τελική. Εμείς απλά 1-2 συμβουλές θα δώσουμε, "σωστές" ή "λάθος", ο καθένας μας θα πει αυτό που κρίνει ότι πρέπει να πει. Αν άνοιξες το θέμα απλά για να κλαφτείς, δικαίωμά σου, αλλά πες το μας να μη χάνουμε το χρόνο μας και τα ακούμε και από πάνω.

Μα ρε μαν μου λες να κάνω αφισβήτηση συναλλαγής. Έγραψα κάπου ότι έγινε κάποια χρέωση; 

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• li@m

li@m 10 αναρτήσεις

• pluss

pluss 6 αναρτήσεις

• iml

iml 4 αναρτήσεις

• Bitbit

Bitbit 2 αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις δίκιο, λάθος μου, αλλά κόλλησες στο δέντρο (δηλ. στην αμφισβήτηση) και δεν είδες το δάσος (είπα κι άλλα πράγματα για να μειώσεις την πιθανότητα να την ξαναπάθεις από την τράπεζα στο μέλλον). Τέλος πάντων, το θέμα νομίζω εξαντλήθηκε.

Καλή τύχη.

Επεξ/σία από pluss
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα πιστώθηκαν τα 6 ευρώ ύστερα από έγγραφο παραπόνο στην τράπεζα.

Άραγε πόσοι αντιδρούν σε όλες αυτές τις παράλογες χρεώσεις μου μας φορτώνουν τα αγαπημένα μας χρηματοπιστωτικά ιδρύματα;;

Στις 13/11/2021 στις 5:41 ΜΜ, pluss είπε

Καλή τύχη.

Για να αντιμετωπίζω τύπους σαν και εσένα; Ευχαριστώ πολύ

Επεξ/σία από li@m
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά, είχα όλη την καλή διάθεση και πρόθεση να σε βοηθήσω, ειδάλλως δεν θα έγραφα καν στο θέμα. Αλλά το μόνο που εισέπραξα ήταν επιθετικότητα άνευ λόγου και αιτίας. Δεν ξέρω τι νομίζεις ότι κερδίζεις μιλώντας συνέχεια με αυτό το ύφος και με το να δημιουργείς στο μυαλό σου "εχθρούς" εκεί που δεν υπάρχουν, ωστόσο καλό θα ήταν να το κοιτάξεις, γιατί το μόνο που καταφέρνεις αυτή την στιγμή είναι να εκτίθεσαι. Καλή συνέχεια.

Επεξ/σία από pluss

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...