totalius Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Έκανα προχθές την Τρίτη δόση εμβολιασμού. Σήμερα εκτύπωσα το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού αλλά δεν το αναγνωρίζουν οι εφαρμογές COVID free gr αφού δεν έχουν περάσει δυο εβδομάδες. Πως μπορώ να εκδώσω το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς να έχει την τελευταία δόση οποτε να είναι έγκυρο γιατί ταξιδεύω μεθαύριο στο εξωτερικό ;
basilis_k6 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 σαίνια αυτοι που την εφτιαξαν την εφαρμογη. και σε άλλους ακυρο βγάζει. δειχνε το παλιο στην ελλάδα και μολις πας εξω δειξε το νεο.
totalius Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Ναι αλλά θα φαίνεται ότι δεν έχουν περάσει 14 ημέρες .
basilis_k6 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, totalius είπε Ναι αλλά θα φαίνεται ότι δεν έχουν περάσει 14 ημέρες . δηλαδη πιστευεις οτι τα σκανερ βγάζουν ακυρα τα πιστ/κα 3ης δοσης επειδη δεν περασαν 14 μέρες? αρα για 14 μερες ο πλήρως εμβολιασμένος δεν μπορει να παει πουθενα? σε ποια χωρα πας? Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2021 από basilis_k6
totalius Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Στην Ελλάδα δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί δείχνω το παλιό που είναι το Ελληνικό . Αλλά στην Ευρώπη (Γερμανία) χρειάζεται το Ευρωπαϊκό που για να βγει πρέπει να περάσουν 14 ημέρες . Το παλιό δεν αλλάζει τώρα σε Ευρωπαϊκό
basilis_k6 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, totalius είπε Στην Ελλάδα δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί δείχνω το παλιό που είναι το Ελληνικό . Αλλά στην Ευρώπη (Γερμανία) χρειάζεται το Ευρωπαϊκό που για να βγει πρέπει να περάσουν 14 ημέρες . Το παλιό δεν αλλάζει τώρα σε Ευρωπαϊκό αυτή πρεπει να ειναι η δική τους εφαρμογη. για δες αν στο βγάζει ακυρο https://play.google.com/store/apps/details?id=de.rki.covpass.app και αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=de.rki.covpass.checkapp Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2021 από basilis_k6
qwertyuiop2 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Έπαθα το ίδιο κι εγώ με την ενισχυτική. Η λύση είναι ότι πας στη θυρίδα σου στο gov.gr (γουγλαρε το ετσι) και βρίσκεις το "αρχικό" πιστοποιητικό εμβολιασμού, που είχες όταν έκανες τις 2 δόσεις. Αυτό περνάει ακόμη, και δεν ξέρουμε για πόσο θα είναι ενεργό. 2
totalius Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δυστυχώς δεν με αφήνει να κατεβάσω αυτές τις εφαρμογές
qwertyuiop2 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 50 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε αρα για 14 μερες ο πλήρως εμβολιασμένος δεν μπορει να παει πουθενα? Ακριβώς! Εγώ συγκεκριμένα, που έκανα τζόνσον το Μάιο, δεν είχα προλάβει ποτέ τα μέτρα διαχωρισμού, απλά συνέχισα να ζω όπως ζούσα. Άκουγα φίλους μου να λένε ''πωωω εκανα β δοση χθες και πρεπει να περιμενω αλλες 10 για να παω σε κλαμπ'' και μου φαινόταν περίεργο που γινόταν αυτό. Μεγάλη ειρωνία της τύχης που από αστοχία του συστήματος, τυπικά, είμαι στην ίδια φάση για 12 μέρες ακόμη. Ευτυχώς δεν "κόβεται" το παλιό πιστοποιητικό.
Vault13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, totalius είπε Έκανα προχθές την Τρίτη δόση εμβολιασμού. Σήμερα εκτύπωσα το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού αλλά δεν το αναγνωρίζουν οι εφαρμογές COVID free gr αφού δεν έχουν περάσει δυο εβδομάδες. Πως μπορώ να εκδώσω το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς να έχει την τελευταία δόση οποτε να είναι έγκυρο γιατί ταξιδεύω μεθαύριο στο εξωτερικό ; https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/greencertificate το παλιο Ευρωπαικο δεν το εχεις σαν pdf? Πηγαινε σε ενα φαρμακειο και κανε ενα rapid test, αναγκαστικα. Στην Γερμανια θα στο ζητανε συνεχεια το πιστοποιητικο σε κλειστους χωρους…εχεις φαει πακετο. πρεπει να κανεις rapid τεστ για να φυγεις…και δεν ξερω πως θα μπεις…ισως με το Ελληνικο πιστοποιητικο, το παλιο. 1 ώρα πριν, qwertyuiop2 είπε Έπαθα το ίδιο κι εγώ με την ενισχυτική. Η λύση είναι ότι πας στη θυρίδα σου στο gov.gr (γουγλαρε το ετσι) και βρίσκεις το "αρχικό" πιστοποιητικό εμβολιασμού, που είχες όταν έκανες τις 2 δόσεις. Αυτό περνάει ακόμη, και δεν ξέρουμε για πόσο θα είναι ενεργό. Του εξωτερικου χρειαζεται. Για το Ελληνικο λες εσυ; Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2021 από Vault13
totalius Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά . Θα παω σε κανα ΚΕΠ να ρωτήσω μπας κ βγει άκρη . Αλλιώς μάλλον θα χρειαστούν μερικά ραπιντ . Ξέρει κανεις αν στη Γερμανία με Ραπιντ κυκλοφορείς σε μαγαζιά εστιατόρια κτλ ;
G.bar Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Και εγώ πήγα και έκανα την αναμνηστική προχθές και πάλι καλά μου είπε η γιατρός ότι για το νέο πιστοποιητικό χρειάζονται 14 μέρες. Οπότε κρατάω το παλιό που έχω στο wallet μέχρι τότε, και πάλι καλά που δεν είχα προγραμματίσει κανένα ταξίδι. Απορώ ποιος τα σκέφτεται αυτά..
Speculoos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 H ελληνική εφαρμογή στο κινητό δεν κρατάει όλα τα πιστοποιητικά/qr codes ώστε να επιλέξεις αυτό που θες;
qwertyuiop2 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, Vault13 είπε Του εξωτερικου χρειαζεται. Για το Ελληνικο λες εσυ; Το Ευρωπαϊκό κοβιντ πας περνάει κι αυτό, δε λήγει, αρκεί να το είχε εκδώσει πριν την ενισχυτική και θα το έβρισκε στη θυρίδα. Αν δεν το είχε εκδώσει... κλάφτα χαράλαμπε. Μπατονέτα στη μύτη, δυστυχώς, για μια γραφειοκρατική π@π@ρ1@...
teot Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Αν και στην Γερμανία (γιατι στην Γερμανία θα σκαναριστεί με την αντίστοιχη Γερμανική εφαρμογή) η σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της ΕΕ ευρωπαϊκό πιστοποιητικό με τρίτη δόση δεν είναι έγκυρο από την πρώτη μέρα της τρίτης δόσης... αλλά πρέπει να περάσουν 14 μέρες για να γίνει δεκτό.... τότε μιλάμε για πανευρωπαϊκή π@π@ρια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα