tinapo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Εγώ έκανα την 3η δόση (10/11/21) και ένα από τα μηνύματα που ήρθαν έλεγε ότι μπορώ σε 24 ώρες να κατεβάσω το πιστοποιητικό, όπως και το έκανα. Έχω και βεβαίωση εμβολιασμού και ευρωπαϊκό πιστοποιητικό.
Speculoos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, tinapo είπε Εγώ έκανα την 3η δόση (10/11/21) και ένα από τα μηνύματα που ήρθαν έλεγε ότι μπορώ σε 24 ώρες να κατεβάσω το πιστοποιητικό, όπως και το έκανα. Έχω και βεβαίωση εμβολιασμού και ευρωπαϊκό πιστοποιητικό. Όλοι στην ΕΕ με το που εμβολιάζονται έχουν πρόσβαση στο πιστοποιητικό μέσα σε 24 ώρες. Aκόμα και μία δόση να έχεις κάνει από τις δύο πάλι θα μπορείς να βγάλεις πιστοποιητικό. Η εγκυρότητά του έχει να κάνει στο ότι πιστοποιεί ότι έχεις εμβολιαστεί, η πρόσβαση όμως σε χώρους ή η δυνατότητα για ταξίδια είναι κάτι το διαφορετικό. Για αυτό χτυπάει κόκκινο η εφαρμογή. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Γιατι να πρέπει να περάσουν 14 μερες στην τρίτη δόση;Αφου έχεις ηδη την δευτερη και όλοι με την δευτερη ταξιδευουν κανονικά.
qwertyuiop2 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Γιατι να πρέπει να περάσουν 14 μερες στην τρίτη δόση;Αφου έχεις ηδη την δευτερη και όλοι με την δευτερη ταξιδευουν κανονικά. Είναι λούπα του συστήματος. Βλέπει την ενισχυτική σαν εναν νέο ολοκληρωμένο εμβολιασμό, όχι σαν μία απλή προσθήκη στο ήδη ενεργό πιστοποιητικό. Κι έτσι ενεργοποιείται χρονόμετρο 14 ημερών.
Vault13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για οσους δεν κανουν την τριτη δοση ποτε θα ληξουν τα πιστοποιητικα; Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2021 από Vault13
SabotazNic Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, G.bar είπε Και εγώ πήγα και έκανα την αναμνηστική προχθές και πάλι καλά μου είπε η γιατρός ότι για το νέο πιστοποιητικό χρειάζονται 14 μέρες. Οπότε κρατάω το παλιό που έχω στο wallet μέχρι τότε, και πάλι καλά που δεν είχα προγραμματίσει κανένα ταξίδι. Απορώ ποιος τα σκέφτεται αυτά.. Ενημερωτικα, επειδη εχουμε καταστημα εστιασης, σε πελατη του ειχε ληξει σημερα (ενω νομιζε Τριτη). Οποτε να εχετε υποψιν στις 180 μερες να κανετε μια δοκιμη στο παλιο 55 λεπτά πριν, Vault13 είπε Για οσους δεν κανουν την τριτη δοση ποτε θα ληξουν τα πιστοποιητικα; βλεπε παραπανω Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2021 από SabotazNic
basilis_k6 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ενημερωτικα, επειδη εχουμε καταστημα εστιασης, σε πελατη του ειχε ληξει σημερα (ενω νομιζε Τριτη). Οποτε να εχετε υποψιν στις 180 μερες να κανετε μια δοκιμη στο παλιο βλεπε παραπανω δεν εχει ενεργοποιηθει ληξη ακομα. κατι άλλο συνεβη
SabotazNic Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε δεν εχει ενεργοποιηθει ληξη ακομα. κατι άλλο συνεβη Ειχε κανονικα πιστοποιητικο 100%. Στο σημερινο σκαναρισμα εβγαλε "ακυρο" Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2021 από SabotazNic
basilis_k6 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Ειχε κανονικα πιστοποιητικο 100%. Στο σημερινο σκαναρισμα εβγαλε "ακυρο" κάποιο τυχαιο κόλλημα ίσως. δεν υπαρχει η παραμικρη αναφορά σε ληξη ακομα. αλλωστε θα το ξεραμε απο τους χιλιαδες που το έκαναν πρωτοι. εκτος αν εγινε σιωπηλα και εισαι ο πρωτος που το μαθαινεις. 2
teot Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ειχε κανονικα πιστοποιητικο 100%. Στο σημερινο σκαναρισμα εβγαλε "ακυρο" Μήπως ήταν νόσησης; Τα νόσησης λήγουν στο εξάμηνο. 2
SabotazNic Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε κάποιο τυχαιο κόλλημα ίσως. δεν υπαρχει η παραμικρη αναφορά σε ληξη ακομα. αλλωστε θα το ξεραμε απο τους χιλιαδες που το έκαναν πρωτοι. εκτος αν εγινε σιωπηλα και εισαι ο πρωτος που το μαθαινεις. Δεν ξερω. Η αληθεια ειναι οτι μας το ειπαν και οι αστυνομικοι οτι ληγουν τα πιστοποιητικα (εγιναν 2 ελεγχοι σημερα). Δεν θυμαμαι βεβαια πιο εμβολιο αφορα, γτ πχ ο πατερας μου εχει περασει τους 6 μηνες με astra και ειναι ακομα οκ. Θα παρω ενα τηλ τον εοδυ να επιβεβαιωσω και αυτο αν ισχυει, και αν οντως θελει 14 μερες στην επαναληπτικη 2 λεπτά πριν, teot είπε Μήπως ήταν νόσησης; Τα νόσησης λήγουν στο εξάμηνο. Σωστα. Οντως ηταν νοσησης. Τωρα που το ειπες το θυμηθηκα. Παντως το οτι μας το ειπαν οι αστυνομικοι ισχυει, αλλα μαλλον για τα πιστοποιητικα νοσησης Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2021 από SabotazNic 1
deerhunter Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 καλησπέρα σας, έχω τη δεύτερη δόση του pfizer στις 4/12. Πότε θα μπορέσω να μπω σε κάποιον εσωτερικό χώρο εστιατορίου ή bar ? στις 5/12 ή θα πρέπει να περιμένω άλλες 14 ημέρες ? επίσης θα μπορώ να ταξιδέψω στο εξωτερικό χωρίς rapid test? σας ευχαρίστω
Vault13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, deerhunter είπε καλησπέρα σας, έχω τη δεύτερη δόση του pfizer στις 4/12. Απο το μελλον ηρθες; +14 μερες απο την μερα 2ης δοσης εμβολιασμου. 5+14=19 του μηνος , η πρωτη μερα ελευθεριας. καθε χωρα εχει την δικης της πολιτικη, δεν υπαρχει ενιαιο. Αλλα γενικα ναι, το εμβολιο ειναι πανω απο το τεστ. Μπορεις απο την πρωτη μερα που ειπαμε. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από Vault13
deerhunter Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Vault13 είπε Απο το μελλον ηρθες; Ευχαριστώ για την διόρθωση έχω να κάνω την δεύτερη δόση στις 4/12 απλά ρωτάω κάποιον ο οποίος έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό για να δω τι ισχύει στην πραγματικότητα
Vault13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, deerhunter είπε Ευχαριστώ για την διόρθωση έχω να κάνω την δεύτερη δόση στις 4/12 απλά ρωτάω κάποιον ο οποίος έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό για να δω τι ισχύει στην πραγματικότητα 4+14= απο 18 του μηνος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα