deerhunter Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Vault13 είπε 4+14= απο 18 του μηνος. σε ευχαριστώ !
fogeo933 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους! Γνωριζει κανεις να μου πει τις προϋποθέσεις για ταξιδι στη Γερμανία? Έχω πιστοποιητικο εμβολιασμού απλώς η γυναίκα μου έχει πιστοποιητικό νοσησης . Τί ισχυει?
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, fogeo933 είπε Καλησπέρα σε όλους! Γνωριζει κανεις να μου πει τις προϋποθέσεις για ταξιδι στη Γερμανία? Έχω πιστοποιητικο εμβολιασμού απλώς η γυναίκα μου έχει πιστοποιητικό νοσησης . Τί ισχυει? https://www.auswaertiges-amt.de/en/coronavirus/2317268#content_0 1
fogeo933 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε https://www.auswaertiges-amt.de/en/coronavirus/2317268#content_0 Ελληνικα υπαρχουν? δεν το εχω με τα αγγλικα ρε παιδια συγγνωμη
Speculoos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, fogeo933 είπε Καλησπέρα σε όλους! Γνωριζει κανεις να μου πει τις προϋποθέσεις για ταξιδι στη Γερμανία? Έχω πιστοποιητικο εμβολιασμού απλώς η γυναίκα μου έχει πιστοποιητικό νοσησης . Τί ισχυει? Πότε νόσησε; Για να είναι έγκυρο το πιστοποιητικό νόσησης θα πρέπει να έχουν περάσει από 28 μέχρι 90 μέρες από το πρώτο θετικό PCR. Θετικό PCR που είναι πιο πρόσφατο από 4 βδομάδες ή παλιότερο των τριών μηνών δεν περνάει ως πιστοποιητικό νόσησης. Για τον εμβολιασμό θεωρείται έγκυρος μέχρι 9 μήνες από την τελευταία δόση. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να κάνετε PCR ή Rapid μέχρι 48 ώρες πριν την άφιξη. Τσεκάρετε και εκεί που θα πάτε τι μέτρα ισχύουν καθώς κάθε κρατίδιο έχει τη δική του πολιτική για πρόσβαση και κίνηση σε διάφορους χώρους. 1
AntiCambeR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Στις 12/11/2021 στις 10:33 ΜΜ, qwertyuiop2 είπε Είναι λούπα του συστήματος. Βλέπει την ενισχυτική σαν εναν νέο ολοκληρωμένο εμβολιασμό, όχι σαν μία απλή προσθήκη στο ήδη ενεργό πιστοποιητικό. Κι έτσι ενεργοποιείται χρονόμετρο 14 ημερών. Ακόμα και αν η 3η δόση γίνει πρίν τους 7 μήνες που έχει ισχύ το πιστοποιητικό εμβολιασμού; Στις 13/11/2021 στις 12:45 ΠΜ, Vault13 είπε Για οσους δεν κανουν την τριτη δοση ποτε θα ληξουν τα πιστοποιητικα; Απο τις 07/02/22 εφόσον έχουν περάσει 7 μήνες απο την 2η δόση. Στις 13/11/2021 στις 1:36 ΠΜ, teot είπε Μήπως ήταν νόσησης; Τα νόσησης λήγουν στο εξάμηνο. Η εταιρεία μας ενημέρωσε πως όσα πιστοποιητικά νόσησης έχουν εκδοθεί μέχρι τις 31/10/21, έχουν ισχύ για 180 ημέρες, ενώ όσα εκδόθηκαν μετά τις 01/11/21, 90 ημέρες.
johnieXoX Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Στις 7/2/2022 στις 1:05 ΜΜ, Speculoos είπε Πότε νόσησε; Για να είναι έγκυρο το πιστοποιητικό νόσησης θα πρέπει να έχουν περάσει από 28 μέχρι 90 μέρες από το πρώτο θετικό PCR. Θετικό PCR που είναι πιο πρόσφατο από 4 βδομάδες ή παλιότερο των τριών μηνών δεν περνάει ως πιστοποιητικό νόσησης. Για τον εμβολιασμό θεωρείται έγκυρος μέχρι 9 μήνες από την τελευταία δόση. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να κάνετε PCR ή Rapid μέχρι 48 ώρες πριν την άφιξη. Τσεκάρετε και εκεί που θα πάτε τι μέτρα ισχύουν καθώς κάθε κρατίδιο έχει τη δική του πολιτική για πρόσβαση και κίνηση σε διάφορους χώρους. Παίρνεις πλέον πιστοποιητικό νόσησης και με θετικό rapid test.
AntiCambeR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, johnieXoX είπε Παίρνεις πλέον πιστοποιητικό νόσησης και με θετικό rapid test. Μόνο αν είσαι εμβολιασμένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα