orestoulis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Θα αλλξουμε θυροτηλεφωνο (επιτελους) στα κουδουνια της πολυκατοικιας και εχουμε διαφορες προτασεις που περιλαμβανουν θυροτηλεφωνο + θυροτηλεορασ. Οι προσφορές έχουν και τα δυο μέρη, οποτε προτινονται πολυ συγκεκριμενες θυροτηλεορασεις για συγκεκριμενα θυροτηλεφωνα. Θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι συμβατο καποιο θυροτηλέφωνο με αλλη θυροτηλεοραση ή αν πρεπει οπωσδηποτε να περιοριστω στις επιλογες τις προσφοράς. Αν θελω για παραδειγμα εγω μπορω να βαλω διαφορετική θυροτηλεόραση απο τους υπολοιπους, που δεν συμπεριλαμβάνονται στις προτάσεις, ή δεν θα ειναι συμβατή με το θυροτηλέφωνο; Ευχαριστω
ekrepali Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Βάσει χαρακτηριστικών σαφώς μπορείς να βρεις κάποια συμβατή αλλά αμα δεν τη κουμπώσεις να τη δοκιμάσεις, δε μπορείς να είσαι 100% σίγουρος. Επιπλέον αν μελλοντικά (πες 10-20 χρόνια) χαλάσει το θυροτηλέφωνο και πρέπει να βάλετε καινούργιο, θα έχεις πάλι θέμα συμβατότητας. 1
orestoulis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, ekrepali είπε Επιπλέον αν μελλοντικά (πες 10-20 χρόνια) χαλάσει το θυροτηλέφωνο και πρέπει να βάλετε καινούργιο, θα έχεις πάλι θέμα συμβατότητας. Αν δεν υπαρχει συμβατοτητα θα μπορουσε να μου πει πως πρεπει να βαλω τον ιδιο. Η αληθεια ειναι πως εχει προτεινει ενα οπως ακριβως το θελω, αλλα εχει το μειονεκτημα οτι νομιζω οτι παραειναι ακριβος και, επισης, δεν συνδεεται με google home κλπ. Οι γειτονες δεν εχουν ιδεα απο τετοια πραγματα και αν τους τα πω θα με κοιτανε σαν εξωγηινο. Αλλα αν μπορω να επιλεξω δικια μου θυροτηλεραση δεν υπαρχει κανενα θεμα. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2021 από orestoulis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα