Προς το περιεχόμενο

Mechanical keyboard modding


b0n3zy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζεται εάν υπάρχει κάποιος στην Αθήνα που να ασχολείται με keyboard modding, τύπου lubing, filming, αντικατάσταση stabs κτλ;

Δεν μιλάω για Taeha Types φάση, αλλά να ξέρει και να έχει τρέλα να τα φτιάχνει και να δέχεται commissions. Δεν ξέρω βέβαια πόσο εύκολα κάποιος εδώ κάνει source και τα υλικά που χρειάζοντα αλλά είπα να ρωτήσω.

Έχω φέρει ένα GMMK Pro και έχω και διάφορα switches αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν έχω βρει το χρόνο να ασχοληθώ να το φτιάξω όπως θέλω. Η αλήθεια είναι ότι και χρόνο να είχα, δεν έχω την υπομονή και τη δεξιότητα να ασχοληθώ στο βαθμό που να γίνει όπως το θέλω.

Ευχαριστώ!

 

 

Επεξ/σία από b0n3zy
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Έλα ρε μαν είναι κάτι που μπορείς να κάνεις μόνος σου πολύ εύκολα αυτή είναι και η ουσία του costume μηχανικό πληκτρολόγιο. Βρες λίγο χρόνο φτιάξε ένα καφεδάκι και βάλε τα sweets που θες lupe είναι πανεύκολο με ένα βιντεάκι στο YouTube θα γίνεις εξπέρ.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαν μου καλά τα λες εσύ και θα μπορούσες να που πεις κιόλας, αφού δεν σε πάει το άθλημα, τι θες και ασχολείσαι και δεν παίρνεις ένα έτοιμο πληκτρολόγιο του εμπορίου να κάνεις τη δουλειά σου :lol:

Στο εξωτερικό όμως, τα commission παίζουν πολύ (και προφανώς όχι μόνο για πληκτρολόγια) γιατί ο κόσμος θέλει custom λύσεις αλλά, όπως έγραψα και πριν, μπορεί να μην έχει το χρόνο ή την όρεξη να ασχοληθεί. Για PC έχω καθίσει ώρες για να το φτιάξω ακριβώς όπως το θέλω, από το δέσιμο, μέχρι όλο το tuning του λειτουργικού, fan curves, κτλ και έχω φτιάξει μηχάνημα αρκετά δυνατό. Τα έχω δει όλα τα βίντεο που παίζουν προφανώς, απλά δεν είναι η φάση μου.

Τέσπα, βρήκα ένα φίλο συνεργάτη γερμανό που έχει τρέλα και θα μου φτιάξει το board με gateron box inks, holee mod στα stabs, κτλ από το μηδέν. Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οτι σου ειπαν τα παιδια. Ναι ξερω και εγω αρκετα (δεν ειμαι ειδήμον απλα ξερω τα φιλμινγ φοαμς κοκ). Αλλα εχει νοημα να στο κανω εγω? Παρε ενα καλο ετοιμο σετ και κατσε 2 ωρες να το φτιαξεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...