Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 2 μεγαλόσωμα σκυλιά και 2 μικρόσωμα ,ποια θεωρείται ενδεδειγμένη τροφή και για ποιο λόγο ?

Δημοσ.

Δίνουμε στη δική μας Barf κοτόπουλο απο 3ων μηνών και είναι σχεδόν 5 ετών. Την προτιμούμε γιατί της αρέσει, δεν μαδάει, δεν λυσσάει για νερό, και σίγουρα είναι καλύτερη από τις απλές έως μέτριες ξηρές τροφές που είναι σε μεγάλο ποσοστό σιτηρά , τα οποία είναι αιτία πρόκλησης διαβήτη σε σκύλους. Ειδικά εάν δεν τηρείται αυστηρά η δοσολογία και υπάρχει η λογική "γεμίζω έναν κουβα για να τρώει όσο και όποτε θέλει". 
  Από εκεί και έπειτα και μια ποιοτική ξηρά τροφή χωρίς σιτηρά, στη σωστή δοσολογία πάντα, είναι μια χαρά. Και ποτέ μα ποτέ ζυμαρικά και ψωμί σε σκύλο. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, slk200gr είπε

Έχω 2 μεγαλόσωμα σκυλιά και 2 μικρόσωμα ,ποια θεωρείται ενδεδειγμένη τροφή και για ποιο λόγο ?

Δυστηχως είναι κάτι που δεν έχει γενική απάντηση, εμένα στο σκύλο μου κάθετε καλά μια acana τον 150 ευρώ εσένα μπορεί να μην του κάτσει σωστά, η τροφή στα σκυλιά θέλει λίγο trial and error

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Έχουν ανοίξει κατα καιρούς άπειρα θέματα για τροφές σκύλων κλπ…

Η σωστή απάντηση ειναι: κάθε σκύλος εχει διαφορετικές διατροφικές ανάγκες και κατάλληλος για να σε καθοδηγήσει ειναι αρχικά ο κτηνίατρος και στη συνέχεια το …πορτοφόλι σου! :) 

• Like 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...