Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μένω Περιστέρι Χρυσούπολη αν έχει σημασία.

Ίντερνετ δεν έχω καθόλου σπίτι παίρνω από τον πεθερό από κάτω, είχα Wind 100αρα αλλά την έκοψα μόλις τελείωσε το συμβόλαιο.

Στις αρχές του μήνα έκανα αίτηση στην Nova για 50 στα 23 ευρώ με πήραν προχθές και μου είπαν πως δεν υπάρχουν γραμμές και θα πρέπει να περιμένουμε 3 μήνες αν θα μας βρει γραμμή ο ΟΤΕ και αν όχι θα μιλήσουμε για δορυφορικό ίντερνετ.

Είναι δυνατόν σχεδόν 2022 να μην έχουν γραμμές;

Τώρα αυτό το δορυφορικό δεν το κατάλαβα είναι στην ίδια τιμή έχει βάλει κανένας;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Ίντερνετ δεν έχω καθόλου σπίτι παίρνω από τον πεθερό από κάτω, είχα Wind 100αρα αλλά την έκοψα μόλις τελείωσε το συμβόλαιο.

Στις αρχές του μήνα έκανα αίτηση στην Nova για 50 στα 23 ευρώ με πήραν προχθές και μου είπαν πως δεν υπάρχουν γραμμές και θα πρέπει να περιμένουμε 3 μήνες αν θα μας βρει γραμμή ο ΟΤΕ και αν όχι θα μιλήσουμε για δορυφορικό ίντερνετ.

Τώρα αυτό το δορυφορικό δεν το κατάλαβα είναι στην ίδια τιμή έχει βάλει κανένας;

Το έτος είναι 2022 αλλά οι υποδομές έχουν μείνει στο 1950.

Κέντρο Αθήνας, δίπλα στην Βουλή, vdsl σύνδεση παρέχει μόνο η Cosmote και η ταχύτητα είναι με το ζόρι μέχρι 33-35Μbps, πληρώνουμε για 50άρα βεβαίως βεβαίως.
Η απάντηση ενώς τεχνικού ήταν πως είμαστε από τους τυχερούς με αυτή την ταχύτητα.

Κατά τα άλλα ήταν που θα μας έσωζε η ιδιωτικοοποίηση του κακού και παρασιτικού δημόσιου ΟΤΕ.

• Thanks 1
Δημοσ.
On 15/11/2021 at 02:23, LLLEFTERIS said:

δορυφορικο πιο ακριβο με μεγαλυτερο ping με cap στο download κτλ

και ναι ειναι δυνατον

ο οτε δεν ειναι καθολικος παροχος

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, poulinos είπε

δορυφορικο πιο ακριβο με μεγαλυτερο ping με cap στο download κτλ

και ναι ειναι δυνατον

ο οτε δεν ειναι καθολικος παροχος

Ναι το διαβασα δεν υπαρχει περιπτωση, εχω ιντερνετ απο τον πεθερο αλλα εχει φαει σκαλωμα και δεν με αφηνει να μπω ρουτερ να ανοιξω πορτα.

Δημοσ.
Στις 15/11/2021 στις 2:23 ΠΜ, LLLEFTERIS είπε

Αφού είχες γραμμή πώς γίνεται να σου λένε ότι δεν υπάρχει; Έκοψες πρώτα, σταμάτησαν οι υπηρεσίες και μετά αποφάσισες να πας σε Nova;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, george1807 είπε

Αφού είχες γραμμή πώς γίνεται να σου λένε ότι δεν υπάρχει; Έκοψες πρώτα, σταμάτησαν οι υπηρεσίες και μετά αποφάσισες να πας σε Nova;

Ειχα Wind αλλα περυσι τον Σεπτεμβριο επαθε μεγαλη ζημια το σπιτι μου απο φωτια τους πηρα να τους ειδοποιησω 2 φορες να κανουν κατι γιατι δεν ηταν δυνατον σε σπιτι που δεν ειχε καν ρευμα να μου χρεωνουν ιντερνετ και με εγραψαν κανονικα.

Μολις τελειωσε το συμβολαιο την εκοψα εντελως γιατι ειχα συμφωνησει με τον πεθερο να μου δινει αυτος ιντερνετ μενει απο κατω και εχει 100αρα.

Αλλα οπως θα διαβασες εχει φαει σκαλωμα δεν θελει να μπω στο ρουτερ να ανοιξω πυλες και για αυτο εκανα αιτηση για δικο μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Ειχα Wind αλλα περυσι τον Σεπτεμβριο επαθε μεγαλη ζημια το σπιτι μου απο φωτια τους πηρα να τους ειδοποιησω 2 φορες να κανουν κατι γιατι δεν ηταν δυνατον σε σπιτι που δεν ειχε καν ρευμα να μου χρεωνουν ιντερνετ και με εγραψαν κανονικα.

Μολις τελειωσε το συμβολαιο την εκοψα εντελως γιατι ειχα συμφωνησει με τον πεθερο να μου δινει αυτος ιντερνετ μενει απο κατω και εχει 100αρα.

Αλλα οπως θα διαβασες εχει φαει σκαλωμα δεν θελει να μπω στο ρουτερ να ανοιξω πυλες και για αυτο εκανα αιτηση για δικο μου.

Α οκ τώρα κατάλαβα. Δυστυχώς λίγες οι επιλογές. Δορυφορικό, mobile data ή αν υπάρχει πάροχος ασύρματης στην περιοχή σου.

https://skytelecom.gr/kalipsi/

Επεξ/σία από george1807
Δημοσ.
On 17/11/2021 at 19:58, LLLEFTERIS said:

Ναι το διαβασα δεν υπαρχει περιπτωση, εχω ιντερνετ απο τον πεθερο αλλα εχει φαει σκαλωμα και δεν με αφηνει να μπω ρουτερ να ανοιξω πορτα.

λες και αμα ανοιξεις port θα καταστραφει ο κοσμος.ναι το δορυφορικο ειναι λυση αναγκης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...