Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να αγοράσω ένα κινητό από κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο βρίσκετε εντός ευρωπαϊκής ένωσης και κάνει αποστολές στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, θα ήθελα να αγοράσω το Google Pixel 6. Στην Ελλάδα αυτή τι στιγμή κοστίζει 850 euro, ενώ σε γερμανικό site κοστίζει 650 euro (χωρίς όμως να κάνει αποστολές στην Ελλάδα)

Παρακάτω παραθέτω τα Link:

https://www.skroutz.gr/s/31844254/Google-Pixel-6-5G-8GB-128GB-Sorta-Seafoam.html

https://www.otto.de/p/google-pixel-6-smartphone-16-3-cm-6-4-zoll-128-gb-speicherplatz-50-mp-kamera-C1517206107/#variationId=1517206637

Θα ήθελα παρακαλώ όποιος γνωρίζει να με παραπέμψει σε κάποιο e-shop (όχι όμως από Αγγλία γιατί περνάνε τελωνείο)

Ευχαριστώ πολύ! 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, το έχεις χρησιμοποιήσει προσωπικά? Στέλνει Ελλάδα και αν ναι, δέχεται δόσεις μέσω ελληνικής πιστωτικής?

*κάνω translate την σελίδα μέσω chrome γιατί δεν βλέπω κάπου επιλογή γλώσσας

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Querd είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, το έχεις χρησιμοποιήσει προσωπικά? Στέλνει Ελλάδα και αν ναι, δέχεται δόσεις μέσω ελληνικής πιστωτικής?

Oχι δεν εχω αγοράσει,ξέρω απο άλλα φόρα άτομα που αγόρασαν όμως.Δεν είχαν κάποιο πρόβλημα.Δεν ξερω για δόσεις,δεν το νομίζω όμως.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Querd είπε

Το fnac είχε έρθει και στην Ελλάδα κάποια χρόνια αλλά έκλεισε. Στη θέση του άνοιξαν τα public. Γαλλική εταιρεία είναι αξιόπιστη. Δόσεις δεν παίζουν. Είναι προνόμιο των ελληνικών τραπεζών σε ελληνικά καταστήματα.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Μια διευκρίνιση, αναφέρομαι σε απλές δόσεις, όχι άτοκες, εξακολουθούν να ισχύουν οι περιορισμοί που αναφέρετε? Καθόλου δόσεις από εξωτερικό? Γιατί σε κάποιο από αυτά διάβασα κάτι για instalment.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Querd είπε

Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Μια διευκρίνιση, αναφέρομαι σε απλές δόσεις, όχι άτοκες, εξακολουθούν να ισχύουν οι περιορισμοί που αναφέρετε? Καθόλου δόσεις από εξωτερικό? Γιατί σε κάποιο από αυτά διάβασα κάτι για instalment.

Δεν νομίζω να δίνει κάποιος δάνειο/δοσεις αν δεν είσαι κάτοικος στην ίδια χώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, zaccki είπε

Το γερμανικο μαγαζι που λες οτι δεν στελνει Ελλαδα, μπορεις να το λύσεις χρησιμοποιώντας μια mail forwarding υπηρεσια, π.χ. https://www.mailboxde.com/

Να σου πω την αλήθεια φοβάμαι λίγο την διαδικασία με άλλη διεύθυνση.

Σκέφτομαι ότι σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με το κινητό θα έχω θέμα να το στείλω στο κατάστημα πίσω εκμεταλλευόμενος την εγγύηση

Επεξ/σία από Querd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...