Hiddenite Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα, είμαι κάτοχος εδώ ενός redmi note 7 εδώ και δυόμιση χρόνια από το οποίο δεν έχω κανένα παράπονο- πρόβλημα. Σκέφτομαι όμως να το δώσω και να πάρω κάποιο καινούριο εν όψει black Friday. Η χρήση που κάνω είναι τηλέφωνα, youtube, λίγο Viber, browsing, gps και ελάχιστα παιχνίδια. Φωτογραφίες και βίντεο νορμάλ. Με ενδιαφέρει η μπαταρία αρκετά. Είμαι ανάμεσα στα 1) redmi note 10 pro 2) poco f3 3) poco x3 pro. Ποιά θεωρείτε πιο αξιόλογη - αξιόπιστη και απροβλημάτιστη συσκευή; Θέλω να με βγάλει τουλάχιστον διετία.
GATE123 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Θες αποκλειστικά Xiaomi? Δεν θες να πας κάπου αλλού για να δεις χαΐρι.... 😁 Απροβλημάτιστη και Xiaomi νομίζω έτσι όπως κατάντησε τώρα δεν συμβαδίζουν.
Hiddenite Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 27 λεπτά πριν, GATE123 είπε Θες αποκλειστικά Xiaomi? Δεν θες να πας κάπου αλλού για να δεις χαΐρι.... 😁 Απροβλημάτιστη και Xiaomi νομίζω έτσι όπως κατάντησε τώρα δεν συμβαδίζουν. Αποκλειστικά δεν θα το έλεγα. Απλά διάλεξα αυτά επειδή φαίνονται τα πιο εμπορικά (εννοώ σε συγκρίσεις και βίντεο) και οι τιμές τους δεν είναι στο Θεό. Τί άλλο προτείνεις;
Andytse13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ασυζητητί Poco f3 φίλε μου αυτό έχω.Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο αν δεν είσαι freak με τη φωτογραφία αλλιώς σίγουρα υπάρχουν αλλά με καλύτερες καμερες Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από Andytse13
Hiddenite Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Andytse13 είπε Ασυζητητί Poco f3 φίλε μου αυτό έχω.Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο αν δεν είσαι freak με τη φωτογραφία αλλιώς σίγουρα υπάρχουν αλλά με καλύτερες καμερες Η αλήθεια είναι ότι αυτό έχω σαν πρώτη επιλογή. Έχεις θέματα με τον αισθητήρα που αναφέρουν αρκετοί; Η μπαταρία με νορμάλ χρήση σου βγάζει μέρα; Γενικά δουλεύουν όλα σωστά; Εννοώ ειδοποιήσεις, κλήσεις κτλπ
Andytse13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Ναι όλα πολύ σωστά δουλεύουν αφού είχες και Xiaomi πριν θα ξέρεις να το διαχειριστείς.Το έχω 8 μήνες τώρα και δεν μου έχει ως παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.
Hiddenite Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Αυτά που χρειάζομαι τα ξέρω πολύ καλά και το έχω μάθει. Μακάρι να πέσει η τιμή του κανα 100άρικο αν και χλωμό το βλέπω.
Andytse13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δύσκολο γιατί δεν το παίρνεις από Banggood;Σίγουρα πιο φθηνό από εδω
Hiddenite Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Επειδή δεν έχω την υπομονή για το πότε θα φτάσει και για την εγγύηση αν χρειαστεί, ξεκάθαρα.
Andytse13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Πάντως εγώ εδώ και χρόνια όλα από εκεί τα παίρνω πολύ ευχαριστημένος μια φορά που χρειάστηκε η εγγύηση με εξυπηρέτησαν πάρα πολύ καλά.Ισως να έχει να κάνει βέβαια και με τι πελάτης είσαι....Σεβαστή η επιθυμία σου.Τουλαχιστον περίμενε μήπως το βρεις σε καμία καλή προσφορά αυτή τη περίοδο.Καλο βράδυ. 1
eko13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 X3 προ προσιτος δυναμιτης στα 200+ F3 ακομα πιο δυναμιτης αλλα μέτρια καμερα, τιμη νορμαλ αλλα τουλαχιστον 300ρι. Νοτε 10 προ, καμερα -μπαταρια τουμπανο μετριος επεξεργαστης, τσιμπιμενη τιμη 230-300 αναλογα την εκδοση. Σε ιδιες τιμές θα πηγαινα note 10 προ, αλλα επειδη ειναι ακομα ψηλα το note 10 pro πηγα σε Χ3 προ. Μην περιμένεις BF μας δουλευουν ψιλο γαζι.
GATE123 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Hiddenite είπε Αποκλειστικά δεν θα το έλεγα. Απλά διάλεξα αυτά επειδή φαίνονται τα πιο εμπορικά (εννοώ σε συγκρίσεις και βίντεο) και οι τιμές τους δεν είναι στο Θεό. Τί άλλο προτείνεις; Κοίτα τα poco έχουν τα θέματα τους. Βέβαια όχι σε όλους αλλά σε αρκετούς. Αν ψάξεις λίγο στο Forum θα δεις αρκετά. Από την ην άλλη το x3 pro που το έχει και ο @eko13 που θα στα πει και καλύτερα είναι μια επιλογή αρκετά καλή στα λεφτά του. Από την άλλη που θες και εγγύηση εδώ ξέρεις πως πάνε τα πράγματα με τα Xiaomi. Η εναλλακτική γύρω στα 300€ και πιο κάτω μπορείς να κοιτάξεις και κάποιο Realme (πλέον ανταγωνιστρια τις Xiaomi). Που έχει και 2 χρόνια εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και το service του είναι στο Ελληνικό. Και το skin του δεν έχει καμία σχέση με των Xiaomi κάθε άλλο είναι πιο smooth. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από GATE123
eko13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εν τω μεταξύ δεν εχουν το θεο τους! Περιμενα να βγαλουν το realme 8 pro στα 200-220 BF (πριν κανα τριμηνο ειχε 220, τωρα το εχουν φτασει 300!) και πανε και βγαζουν BF στα 200 το 8 5G!!! Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από eko13 3
Hiddenite Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Κοίτα τα poco έχουν τα θέματα τους. Βέβαια όχι σε όλους αλλά σε αρκετούς. Αν ψάξεις λίγο στο Forum θα δεις αρκετά. Από την ην άλλη το x3 pro που το έχει και ο @eko13 που θα στα πει και καλύτερα είναι μια επιλογή αρκετά καλή στα λεφτά του. Από την άλλη που θες και εγγύηση εδώ ξέρεις πως πάνε τα πράγματα με τα Xiaomi. Η εναλλακτική γύρω στα 300€ και πιο κάτω μπορείς να κοιτάξεις και κάποιο Realme (πλέον ανταγωνιστρια τις Xiaomi). Που έχει και 2 χρόνια εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και το service του είναι στο Ελληνικό. Και το skin του δεν έχει καμία σχέση με των Xiaomi κάθε άλλο είναι πιο smooth. Η αλήθεια είναι ότι τα realme δεν ήταν καθόλου στα υπ όψιν μου. Θέλω την καλύτερη επιλογή να κάνω. Οπότε συνεχίζω το ψάξιμο.. Σας ευχαριστώ *Η αλήθεια είναι πως θεωρώ οτι θα δω τεράστια διαφορά σε σχέση με αυτό που έχω τώρα. Όλες αυτές οι συσκευές θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται για καμιά διετία ακόμα; Σα να κλείνω λίγο προς το x3 pro ως καλύτερο συνδυασμό απόδοσης-τιμής. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από Hiddenite
GATE123 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Hiddenite είπε Όλες αυτές οι συσκευές θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται για καμιά διετία ακόμα; Αν εννοείς για τα Realme ναι κανονικά .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα