Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα προερχομαι απο το ΗΟΝΟR 10 το οποιο με εχει αφησει αρκετα ευχαριστημενο....να μην τα πολυλογω θελω τωρα να ανεβω αρκετα κατηγορια αλλα  ξερω ελαχιστα πραγματα ως αναφορα τα χαρακτηριστικα των κινητων...οποτε θα ηθελα καποια προταση για κινητο μεχρι 1000€...δεν με ενδιαφερει μαρκα θελω ομως καλη φωτογραφικη... ειδα το P40 pro+ αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι η απουσια G services και αν θα ειναι ευκολο να εχω 2-3 εφαρμογες που θελω τα google maps κυριως...οποτε ακουω προτασεις, ευχαριστω.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, antonis_1995 είπε

οποτε θα ηθελα καποια προταση για κινητο μεχρι 1000€...δεν με ενδιαφερει μαρκα θελω ομως καλη φωτογραφικη...

Ανέβα λίγο για το iphone 12

43 λεπτά πριν, antonis_1995 είπε

ως αναφορα

Όσον αφορά

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, antonis_1995 είπε

Δεν με ενδιαφερει κατι σε iphone ξεχασα να το αναφερω..

Σόρρυ, λάθος μου. Νόμιζα ότι ήθελες να ανέβεις κατηγορία.

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, antonis_1995 είπε

καλησπερα προερχομαι απο το ΗΟΝΟR 10 το οποιο με εχει αφησει αρκετα ευχαριστημενο....να μην τα πολυλογω θελω τωρα να ανεβω αρκετα κατηγορια αλλα  ξερω ελαχιστα πραγματα ως αναφορα τα χαρακτηριστικα των κινητων...οποτε θα ηθελα καποια προταση για κινητο μεχρι 1000€...δεν με ενδιαφερει μαρκα θελω ομως καλη φωτογραφικη... ειδα το P40 pro+ αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι η απουσια G services και αν θα ειναι ευκολο να εχω 2-3 εφαρμογες που θελω τα google maps κυριως...οποτε ακουω προτασεις, ευχαριστω.

pixel 6 pro...μη την ψαχνεις

• Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, antonis_1995 είπε

Το βλέπεις κάπου να το δω γιατί δεν το βρίσκω για αγορά 

Γιατί νομίζεις αυτός το βλέπει κάπου (μόνο σε βίντεο youtube) αλλά έχει πάρει φόρα τα θέματα και το προτείνει σε όλους 🤣.

Πέρα από την πλάκα αν σε ενδιαφέρει η αγορά ενός pixel προσωπική άποψη πάντα είναι η αγορά από amazon ώστε να έχεις εγγύηση.

Λάβε υπόψη την μη υποστήριξη 5G στη χώρα μας για το pixel.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, antonis_1995 είπε

Τα Honor έχουν φύγει από την Huawei είναι ανεξάρτητη και έχουν πλέον Google Mobile Services.

Δες το HONOR 50 5G .

Βέβαια στην κατηγορία φωτογραφία παίζουν μπάλα τα Huawei/Apple/Google Pixel

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
Στις 19/11/2021 στις 1:53 ΠΜ, antonis_1995 είπε

https://www.skroutz.gr/s/30154595/Asus-Zenfone-8-5G-16GB-256GB-Obsidian-Black.html

https://www.skroutz.gr/s/27846297/OnePlus-9-Pro-5G-8GB-128GB-Stellar-Black.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...