elmario88 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημερα, Ξερει κανεις που μπαινει αυτο το σιδερακι; και επισης αν το ακουμπισω κατα λαθος ενω ειναι το ψυγειο στην πριζα θα με χτυπησει ρευμα; Ευχαριστω Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από elmario88
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το άκρο του θερμοστάτη είναι.Δεν σε χτυπάει ρευμα,δεν εχει ρευμα, αλλά δεν έπρεπε να είναι έτσι χύμα.Δουλευει κανονικά το ψυγείο; Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από Ukforthemoment
elmario88 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το άκρο του θερμοστάτη είναι.Δεν σε χτυπάει ρευμα,δεν εχει ρευμα, αλλά δεν έπρεπε να είναι έτσι χύμα.Δουλευει κανονικά το ψυγείο; Ναι δουλευει. Που να το εχω; κουμπωνει καπου;
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Σε όσα έχω δει ακουμπάει στην πλάτη που ψύχεται.Με την επαφή δίνει σήμα. Εκεί και έτσι στραπατσαρισμένο πως βρέθηκε;
elmario88 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σε όσα έχω δει ακουμπάει στην πλάτη που ψύχεται.Με την επαφή δίνει σήμα. Εκεί και έτσι στραπατσαρισμένο πως βρέθηκε; Εβγαλα απ την πριζα το ψυγειο γιατι ειχε γεμισει πολυ παγο. Ηταν καπου χωμενο μεταξυ καταψυξης και ψυγειου σε ενα ραφακι που εχει
phanispal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Κάνω highjacking για να ρωτήσω μιας και απ' ότι βλέπω είναι από αυτά τα μικρά, κι έχω κι εγώ ένα με καμένη λάμπα, πώς βγαίνει το καπάκι στο δικό σου;
NikosKallithea Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Σε όσα έχω δει ακουμπάει στην πλάτη που ψύχεται.Με την επαφή δίνει σήμα. Εκεί και έτσι στραπατσαρισμένο πως βρέθηκε; Το τράβηξε με τον πάγο. Για τον ts Βλεπω πάνω δεξια εχει κενο το πλαστικο, μάλλον εκει μεσα ηταν. Έχε υπόψιν σου οτι αν το μετακινήσεις μια δυο φορες μπορει να σου μείνει στο χερι, να σπάσει.
csontheline Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, phanispal είπε Κάνω highjacking για να ρωτήσω μιας και απ' ότι βλέπω είναι από αυτά τα μικρά, κι έχω κι εγώ ένα με καμένη λάμπα, πώς βγαίνει το καπάκι στο δικό σου; Συνήθως, απλά το τραβάς προς τα έξω (αντίθετα από την πλευρά που είναι τοποθετημένο) ή το σέρνεις.
xsterg Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 αγαπητε φιλε/φιλη, μην το πειραξεις. εαν σου σπασει το ψυγειο σου θα παψει να λειτουργει. ειναι οντως το ακρο απο εναν ειδικο θερμοστατη που εχουν τα ψυγεια. ειναι γεματο με κατι σαν υγρο. εαν σπασει παυει να λειτουργει ο θερμοστατης. δεν κοβεται, μονο λυγιζεται προσεκτικα για να μην φυγει το υγρο που εχει μεσα του. εαν δεν ξερεις η φωναξε τεχνικο η ασε το για καποιον που ξερει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα