Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!
Ψάχνω βολικό και αποτελεσματικό σκουπάκι χειρός για τρίχες σκύλου ώστε να μην χρειάζετε να βγάζω καθημερινά την ηλεκτρική σκούπα για να περάσω τον καναπέ και τα έπιπλα του σπιτιού
Το έψαξα λίγο στο ίντερνετ αλλά βρήκα πολλά αρνητικά σχόλια στα υποτιθέμενα καλά σκουπάκια για την συγκεκριμένη χρήση
Αν έχει κανείς εμπειρία στο συγκεκριμένο κομμάτι η έχει ακούσει κάτι καλό παρακαλώ να μου πει
Πάνω κάτω στα 100 ευρώ το budget
Ευχαριστώ

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mirodin είπε

Καλημέρα!
Ψάχνω βολικό και αποτελεσματικό σκουπάκι χειρός για τρίχες σκύλου ώστε να μην χρειάζετε να βγάζω καθημερινά την ηλεκτρική σκούπα για να περάσω τον καναπέ και τα έπιπλα του σπιτιού
Το έψαξα λίγο στο ίντερνετ αλλά βρήκα πολλά αρνητικά σχόλια στα υποτιθέμενα καλά σκουπάκια για την συγκεκριμένη χρήση
Αν έχει κανείς εμπειρία στο συγκεκριμένο κομμάτι η έχει ακούσει κάτι καλό παρακαλώ να μου πει
Πάνω κάτω στα 100 ευρώ το budget
Ευχαριστώ

Ριχτάρια στα έπιπλα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mirodin είπε

βολικό και αποτελεσματικό σκουπάκι χειρός για τρίχες σκύλου

Με τη λογική αυτη είχα πάρει ενα επαναφορτιζόμενο bosch γύρω στο 100ρικο και δεν ήταν αποτελεσματικό.

Πέραν της σκούπας,πλέον τα ρόλερ και ενίοτε σουίφερ είναι η πρακτικότερη λύση για τρίχα,μαλίνουα ή και γκριφόν που τα έχω δοκιμάσει εντός σπιτιού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω έναν γάτο περσίας μπασταρδάκο με πολυυυυυ τρίχα, ο οποίος δεν μαδάει απλά, κ μόνο που τον κοιτάς γεμίζεις τρίχες. Κανένα σκουπάκι κ σκούπα δεν με βοήθησε, με τα roller φαλήρισα με τόσα που ήθελε. Η λύση είναι μία βούρτσα, αυτές που λέει ότι είναι αυτοκαθαριζόμενες κ έχουν κάτι σαν βελούδο, 5 ευρώ τις έχει το jumbo. Με την μία μαζεύει ΟΛΕΣ τις τρίχες, άντε επειδή ο δικός μου είναι τρίχες με γάτο, σε κάποια σημεία κάνω κ δεύτερο πέρασμα. Για να καθαρίσει η βούρτσα, απλά κάνεις μία κίνηση καθαρίσματος από την αντίθετη πλευρά. Είχα σωθεί τόσους μήνες μέχρι που την ανακάλυψε η μικρή η γάτα κ την θεώρησε παιχνίδι κ της έσπασε το χερούλι 😃😃

Μόλις βρω link θα το βάλω

edit: https://www.e-jumbo.gr/eidi-pet-shop/eidi-peripoiisis/vourtses-katharismou/rolo-katharismou-rouchon-2-tmch._1440176/

η δεύτερη που έχει με το κουμπί είναι αυτή που λέω. Η μικρή είναι ίδιας αποτελεσματικότητας, αλλά για μικρές επιφάνεις. Τελικά 2 ευρώ κάνει.

Επεξ/σία από vampira
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...