Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να με βοηθήσετε σε μια αγορά που θα ήθελα να κανω σε καινούργιο κινητό, μετά από λίγο καιρο που το ψάχνω για να μην σας κουράζω είμαι ανάμεσα σε 2 κινητά, τα οποία είναι τα Α52s η έκδοση 8gb  Ram 256gb αποθηκευτικό χώρο Και το nova 9.  Στο nova δεν έχω θέμα που δεν έχει Google play (εκτός.αν είναι τόσο δύσκολο να μη Ν έχει αν και είδα ότι όλα μπορείς να τα κατεβάσεις από apk) Κάτοχος του P30lite έκδοση με τα 4 GB ram  είπα και εγώ να κάνω μια αλλαγή αν αξίζει να το βάλω στην άκρη ένα από τα καλύτερα κινητά που είχα! Σας ευχαριστώ πολύ!!!  Όσο για τα brands είμαι σε αυτά τα 2 για αρκετούς λόγους και κακές εμπειρίες με άλλες εταιρίες!! 

Επεξ/σία από Ithuriel
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Ithuriel είπε

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να με βοηθήσετε σε μια αγορά που θα ήθελα να κανω σε καινούργιο κινητό, μετά από λίγο καιρο που το ψάχνω για να μην σας κουράζω είμαι ανάμεσα σε 2 κινητά, τα οποία είναι τα Α52s η έκδοση 8gb  Ram 256gb αποθηκευτικό χώρο Και το nova 9.  Στο nova δεν έχω θέμα που δεν έχει Google play (εκτός.αν είναι τόσο δύσκολο να μη Ν έχει αν και είδα ότι όλα μπορείς να τα κατεβάσεις από apk) Κάτοχος του P30lite έκδοση με τα 4 GB ram  είπα και εγώ να κάνω μια αλλαγή αν αξίζει να το βάλω στην άκρη ένα από τα καλύτερα κινητά που είχα! Σας ευχαριστώ πολύ!!!  Όσο για τα brands είμαι σε αυτά τα 2 για αρκετούς λόγους και κακές εμπειρίες με άλλες εταιρίες!! 

Εννοείται samsung 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nabuko είπε

A52s 256gb στα 399 στον Κώτσο. 

Το είδα το έχει βάλει black Friday  ευχαριστώ 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Η έκδοση με τα 6 GB Ram αρκεί για το A52s, η δεν είναι future proof για μέχρι 3 χρόνια ακόμα;

Αν θες να το κρατησεις 3 χρονια θα ελεγα σιγουρα να πας σε 8gb RAM

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...