Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 400-430 ευρώ.
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Από Ελλάδα.
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι.
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Μόνο καινούργιες.
5) Μέγεθος οθόνης; Δεν με ενδιαφέρει.
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); NFC οπωσδήποτε, αδιαβροχοποίηση για κάποιο ατύχημα με νερό θα την εκτιμούσα, 5G θα ήθελα, γιατί θέλω να είναι όσο γίνεται futureproof το κινητό, θα μου άρεσε να έχει ειδοποιήσεις με led ή κάποιο σύστημα face id ώστε να το ανοίγω με το πρόσωπό μου και να βλέπω αν έχω κάποια κλήση ή μήνυμα. Φακό επίσης και καλό gps θα το εκτιμούσα, αν και φαντάζομαι σε ένα επίπεδο έστω τα περισσότερα κινητά από μια τιμή και πάνω θα τα έχουν αυτά.
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι, είναι το πιο σημαντικό. Κυρίως με ενδιαφέρει η πίσω κάμερα, θα ήθελα να έχει OIS αν γίνεται, γιατί δεν θα ήθελα να κουνάει το βίντεο, επίσης το θεωρώ συν αν τραβάει βίντεο σε 4k/60 fps (καθώς και hdr, αλλά δεν ξέρω πόσο καλά αποτελέσματα βγάζει το hdr των κινητών). Φωτογραφίες και λιγότερο βίντεο τραβάω και μέρα και νύχτα. Ξέρω ότι ειδικά νύχτα είναι δύσκολο να βγουν το ίδιο καλές φωτογραφίες και βίντεο σε αυτά τα λεφτά σε σχέση με ναυαρχίδες, αλλά ας έχω έστω το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορώ να πάρω σε αυτά τα λεφτά. Θα ήθελα να βάλω και gcam, απλά θα ήθελα να μπορεί να μπει χωρίς φλασάρισμα ή κάποια custom rom. Η selfie κάμερα αρκεί να είναι αξιοπρεπής.
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Όχι, καλό θα ήταν να βγάζει μια μέρα με βαριά χρήση, αλλά δεν είναι στις προτεραιότητες μου.
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android (θα έλεγα και ios, αλλά δεν νομίζω να μου προτείνει κάποιος iphone λόγω χρημάτων) ώστε να έχω τις διάφορες εφαρμογές που κυκλοφορούν διαθέσιμες.
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Φωτογραφίες, βίντεο, viber, messenger.

Από τις συσκευές που έχω ψάξει αυτό το διάστημα σκέφτομαι το Samsung Galaxy A52s 5G, το Oppo Reno4 Pro 5G και το Oppo Find X2 Neo 5G. Στο samsung μου αρέσει πολύ που θα παίρνει αναβαθμίσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, εκτός των άλλων χαρακτηριστικών του. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν περιορίζομαι σε αυτές τις συσκευές, θα ήθελα μια γνώμη από ανθρώπους που το έχουν ψάξει παραπάνω πριν επιλέξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...