Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...Με αφορμη μια μηνυση απο τον πρωην πεθερο μου στο τελος του 2019 για εξυβριση και ενδοοικογενειακή βια ,στις 30 Νοεμβρίου εχω δικαστήριο.. Με τα πολλα και αφου ζητησα συγνωμη πειστηκε να μου αποσυρει την μηνυση κανοντας λεει αίτημα απόσυρσης μηνυσης.

Ρωταω τωρα,υφισταται τετοιο χαρτι ---που και καλα θα ξερω απο βδομαδα την πορεια του--- η ειναι προσπαθεια αποπροσανατολισμου με σκοπο να με κοιμησει και στις  30/11 να φαω μεχρι 3 χρονια φυλακη η 15000 ευρω;;;; 

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, stefan123 είπε

υφισταται τετοιο χαρτι

https://www.dsa.gr/e-διαβούλευση/άρθρο-90-ανάκληση-της-έγκλησης 

Άρθρο 90 Ανάκληση της έγκλησης

Ενότητα: 
ΙΙ. Παραίτηση από την έγκληση
Ισχύον Άρθρο: 

1. Αυτός που υπέβαλε την έγκληση μπορεί να την ανακαλέσει με τους όρους που ορίζει ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας. Αν η έγκληση έχει υποβληθεί από το νόμιμο εκπρόσωπο του παθόντος, αυτός διατηρεί το δικαίωμα της ανάκλησης μόνο όσο διαρκεί η νόμιμη εκπροσώπηση. Μετά τη λήξη της δικαίωμα ανάκλησης έχει ο παθών ή ο νέος νόμιμος εκπρόσωπός του.

2. Μετά την ανάκληση της έγκλησης που υποβλήθηκε δεν μπορεί να υποβληθεί νέα.

3. Η ανάκληση που έγινε για έναν από τους συμμετόχους της πράξης έχει ως συνέπεια την παύση της ποινικής δίωξης και των υπολοίπων, εφόσον και αυτοί διώκονται με έγκληση.

4. Η ανάκληση δεν έχει κανένα αποτέλεσμα για τον κατηγορούμενο που δηλώνει προς την αρχή ότι δεν την αποδέχεται.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...