Natha Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί οι περιπτώσεις phishing, τόσο με sms όσο και με mail. Ξέρει κανείς πως βρίσκουν τα στοιχεία μου; Και γιατί για παραδειγμα δεν προσποιούνται ότι είναι από τράπεζες που δεν έχω λογαριασμό; Δύο παραδείγματα 1
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Στην τυχη τα στέλνουν.Ενας να τσιμπήσει φτάνει. 3
papoys1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Natha είπε Τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί οι περιπτώσεις phishing, τόσο με sms όσο και με mail. Ξέρει κανείς πως βρίσκουν τα στοιχεία μου; Και γιατί για παραδειγμα δεν προσποιούνται ότι είναι από τράπεζες που δεν έχω λογαριασμό; Δύο παραδείγματα Η πλάκα είναι ότι έστειλαν και από τις δύο μεγάλες τράπεζες. Σου λέει αν δεν έχει λογαριασμό στη μία θα έχει στην άλλη. Κάπου θα κάτσει.😜 Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2021 από papoys1
Natha Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, papoys1 είπε Η πλάκα είναι ότι έστειλαν και από τις δύο μεγάλες τράπεζες. Σου λέει αν δεν έχει λογαριασμό στη μία θα έχει στην άλλη. Κάπου θα κάτσει.😜 Αναμένω επικαιροποίηση στοιχείων από revolut 😂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα