Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έμενα περισσότερο με προβληματιζε πάντα το ότι σερβίρονται καυτά ροφήματα σε αεροπλάνο ενώ υπάρχει η πιθανότητα (έστω μικρή) αναταράξεων και άρα τσουρουφλισματος. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Έμενα περισσότερο με προβληματιζε πάντα το ότι σερβίρονται καυτά ροφήματα σε αεροπλάνο ενώ υπάρχει η πιθανότητα (έστω μικρή) αναταράξεων και άρα τσουρουφλισματος. 

Εχουν καπάκι τα ποτήρια.

Δημοσ.
3 minutes ago, Ukforthemoment said:

Εχουν καπάκι τα ποτήρια.

Ναι αλλά αρκετοί το αφαιρούν το καπάκι, ειδικά αν πίνουν τσάι. Επίσης έχουμε την ώρα σερβιρίσματος που δεν υπάρχει καπάκι, τις κανάτες με καυτό νερό.

Στο παρακάτω σκηνικό είχα διαβάσει είχε καεί κόσμος. 

Μπορείς και να βαρέσεις μήνυση άμα θες https://www.thejournal.ie/eu-court-coffee-4941103-Dec2019/

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Ναι αλλά αρκετοί το αφαιρούν το καπάκι, ειδικά αν πίνουν τσάι. Επίσης έχουμε την ώρα σερβιρίσματος που δεν υπάρχει καπάκι, τις κανάτες με καυτό νερό.

Στο παρακάτω σκηνικό είχα διαβάσει είχε καεί κόσμος. 

Μπορείς και να βαρέσεις μήνυση άμα θες https://www.thejournal.ie/eu-court-coffee-4941103-Dec2019/

Και στο λεωφορείο αν πατήσει φρένο ο οδηγός μπορείς να πάθεις ζημιά.Οι κανάτες αν δεν κάνω λάθος έχουν καπάκι.

Ολα μπορεί να συμβούν.δεν νομίζω να θέλει κάποιος να κάνει ζημιά στον άλλον.Και ειδικά σε αυτό που έβαλες το λιγότερο είναι το εγκαυμα.Μπορεί να χτυπήσει πολύ άσχημα όποιος δεν είναι με ζώνη.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Στην aegean ποτε δεν μου εδωσαν καφε με καπακι. 

Το ιδιο και μενα, δεν εχω δει ποτε καπακι.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε

Το ιδιο και μενα, δεν εχω δει ποτε καπακι.

Ποτε καπακι και εγω. Με αρκετες εταιρειες.

• Like 1
Δημοσ.

A new study suggests you shouldn't be drinking coffee, tea, or anything involving hot water on an airplane because it could contain harmful bacteria. :lol:

And just last month, an airline water study by both the Hunter College NYC Food Policy Center at the City University of New York and DietDetective.com reported that many airlines continue to violate the federal government’s Aircraft Drinking Water Rule (ADWR).

Does this mean you should immediately stop consuming airplane water (including the inflight coffee and tea)? According to this study, yes. “To be extra safe,” the study concludes, travelers should not drink coffee or tea onboard, and “never drink any water onboard that isn’t in a sealed bottle.” After using the bathroom, the study also suggests travelers use hand-sanitizer.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...