Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε

Τα μπερδεύουν με Ρώσικα.

Τα ελληνικα ακουγονται σαν ισπανικα ή ιταλικα.

Καμια σχεση με ρωσικα,ποτε κανεις δεν τα μπερδεψε με τα ρωσικα.

Το google ειναι φιλος σου.

• Like 7
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Πολύ φρέσκο άρθρο.

Να το διαβάσεις θες ή να το φας; 

Εκτός και αν άλλαξε τόσο η ελληνική γλώσσα από το 16

• Like 2
Δημοσ.

οσες φορες εχω παει εξωτερικο παντα με ισπανους μας μπερδευαν για ιταλους μου εχει συμβει μονο στην ισπανια για ρωσους ποτε δεν μου εχει τυχει

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KrTikker είπε

Να το διαβάσεις θες ή να το φας; 

Εκτός και αν άλλαξε τόσο η ελληνική γλώσσα από το 16

Οχι δεν έχει αλλάξει αλλά ποσο ελευθερο χρόνο έχει κάποιος για να πηγαίνει τόσο παλιά για να πετύχει ένα άρθρο;

Δημοσ.

Ό,τι του καπνίσει του καθενός. Εμάς, πριν χρόνια στην Βρετανία μας περνούσαν για Εβραίους κι ας μην έχουμε κάποιο "εβραϊκό" χαρακτηριστικό!

Στην Ολλανδία  μας θεωρούσαν βορειοευρωπαίους χωρίς να το προσδιορίζουν και στη Νορβηγία για Νορβηγούς, επειδή μιλούσαμε όλοι αγγλικά και τα παιδιά μας άπταιστα νορβηγικά, ενώ τα ελληνικά νόμιζαν ότι είναι μια απροσδιόριστη άλλη γλώσσα που είχαμε μάθει!!!! 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Οχι δεν έχει αλλάξει αλλά ποσο ελευθερο χρόνο έχει κάποιος για να πηγαίνει τόσο παλιά για να πετύχει ένα άρθρο;

δεν βγάζει καν νόημα. Εκτός και αν θεωρείς ότι για να βρει αυτό το άρθρο έκανε ανελέητο σκρολ ντάουν στο σάιτ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Εμενα μου εχουν πει πως καθε φορα που μιλαω ελληνικα νομιζαν οτι τσακωνομουνα

Λογικα γιατι ειμαστε φωνακλαδες σαν λαος οπως και στο ερασμους αντιληφθηκα οτι στις νεαρες ηλικιες τουλαχιστον οι μισες κουβεντες που ανταλασσαμε με ελληνα ηταν ρε μαλ**α/αντε γ**ησου ρε π**αρι/βρε δε γα**εσαι λεω γω(πως να μην ακουστεις οτι τσακωνεσαι), ενω με τους ξενους στα παπαρια μας λονδρεζοι please tell me more about it,could you please pass me the salt?

Σε οποιο μουσειο εχω παει αναλογα το μουσειο και το θεμα του μουσειου παντα συνηθως ολοι ψιθηριζουν ή μιλανε και ο Ελληναρας παντα ξεχωριζει γιατι ακους εναν παπαρα να γκαριζει απο την αλλη αιθουσα ''ΡΕ Μ**ΑΚΑ ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ'',''Μ**ΑΚΑ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΦΤΙΑΧΝΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ''

Επεξ/σία από chrisxkar
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, KrTikker είπε

δεν βγάζει καν νόημα. Εκτός και αν θεωρείς ότι για να βρει αυτό το άρθρο έκανε ανελέητο σκρολ ντάουν στο σάιτ.

3 λεπτά πριν, KrTikker είπε

Εκτός και αν θεωρείς ότι για να βρει αυτό το άρθρο έκανε ανελέητο σκρολ ντάουν στο σάιτ.

Είδες που βγάζει νόημα;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, KrTikker είπε

Φτανει ρε!

16 λεπτά πριν, chrisxkar είπε

ρε μαλακα/αντε γαμησου ρε παπαρι/βρε δε γαμιεσαι λεω γω

Σεμνα,βαλε κανενα αστερακι.

16 λεπτά πριν, chrisxkar είπε

Λογικα γιατι ειμαστε φωνακλαδες σαν λαος

Ισχυει,αλλα πιο φωνακλαδες απο τους Ιταλους με τιποτα.

Μια φορα ειχα παει να παραδωσω καμποσες πιτσες σε ενα παρτι ερασμους,και μιλουσαν οι Ιταλοι μτεταξυ τους για να κανονισουν πως θα πληρωσουν,και εγω ημουν σιγουρος οτι θα πλακωθουν. Στο τελος μου δωσαν και μια μπιρα και το μικροφωνο και τραγουδησα και  καραοκε.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Φτανει ρε!

Σεμνα,βαλε κανενα αστερακι.

Ισχυει,αλλα πιο φωνακλαδες απο τους Ιταλους με τιποτα.

Μια φορα ειχα παει να παραδωσω καμποσες πιτσες σε ενα παρτι ερασμους,και μιλουσαν οι Ιταλοι μτεταξυ τους για να κανονισουν πως θα πληρωσουν,και εγω ημουν σιγουρος οτι θα πλακωθουν. Στο τελος μου δωσαν και μια μπιρα και το μικροφωνο και τραγουδησα και  καραοκε.

Βάλε μπιπ στο "ρε"!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...