Προς το περιεχόμενο

House of Gucci (2021)


Drer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εντάξει η ταινία είναι Ridley Scott, το καστ που παίζει με τα αγαλματάκια Oscar του γεμίζει ένα σαλόνι, έχουν πέσει λεφτά με το τσουβάλι στην παραγωγή, και το story πιασάρικο (λαϊκή νεαρά κορασίδα ερωτεύεται γόνο γνωστής οικογενείας, και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να ανελιχθεί στην υψηλή κοινωνία και να εδραιωθεί μέσα στην οικογένεια αλλά στο τέλος δεν έχει happily ever after...). 

Όλα αυτά πολύ ωραία, αλλά υπάρχουν 2 σημεία που χαλάνε το σύνολο: 

1) η "ψεύτικη" ιταλική προφορά, τραβηγμένη από τα μαλλιά, ειδικά στον χαρακτήρα που παίζει ο Jared Leto, θα σας εκνευρίσει. Ταιριάζει περισσότερο σε κωμωδία και όχι σε αυτή την ταινία.

2) ενώ στην αρχή η ταινία εστιάζει στη σχέση μεταξύ του ζευγαριού και κρατάει το ενδιαφέρον, στη συνέχεια προσπαθεί να το γυρίσει σε μαφιόζικο θρίλερ (αλλά δε τα καταφέρνει). 

Το καστ κάνει πολύ καλά τη δουλειά του (ειδικά ο Adam Driver), και η Lady Gaga μπαίνει για τα καλά στο πετσί του ρόλου (να πω την αλήθεια δεν της το' χα...).

Η ταινία κρατάει σχεδόν ένα τρίωρο, οπότε αν αποφασίσετε να τη δείτε σινεμά προετοιμαστείτε ανάλογα. Πάντως έχει καλή ροή και δεν καταλαβαίνεις ότι είναι τόσο μεγάλη σε διάρκεια.

 

 

 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...

Βλεπεται ανετα η ταινια παιδια, μην ειμαστε αδικοι. Ηταν μια βιογραφικη ταινια και οσοι δεν ξεραμε, μαθαμε λιγα πραγματα για τον οικο Γκουτσι, και ως εκει. Περνας ευχαριστα το 3ωρο σου και πας για υπνο!  :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...