ioannis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Στο facebook εχω σχεδον καθε μερα παρα πολλες παραξενες προσφορες για φιλια. Δηλαδη κατι σαν τζιχαντιστες που υπογραφουν αραβικα. Βαρεθηκα να σβηνω καθε μερα, υπαρχει τροπος να το σταματησω; Ευχαριστώ.
infin1tyGR Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μπορείς να επιλέξεις να σου στέλνουν αιτήματα μόνο αν έχετε κοινούς φίλους. https://www.facebook.com/settings?tab=privacy Who can send you friend requests? -> Friends of friends 1
ioannis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Μπορείς να επιλέξεις να σου στέλνουν αιτήματα μόνο αν έχετε κοινούς φίλους. https://www.facebook.com/settings?tab=privacy Who can send you friend requests? -> Friends of friends Ευχαριστώ πολυ για την αμεση απαντηση, σε παρακαλω ομως αν ειναι δυνατον οι οδηγιες να ειναι στα ελληνικα γιατι το facebook μου ειναι ελληνικα και τα αγγλικα μου ειναι ελαχιστα. Και παλι ευχαριστω. 2 λεπτά πριν, ioannis είπε Ευχαριστώ πολυ για την αμεση απαντηση, σε παρακαλω ομως αν ειναι δυνατον οι οδηγιες να ειναι στα ελληνικα γιατι το facebook μου ειναι ελληνικα και τα αγγλικα μου ειναι ελαχιστα. Και παλι ευχαριστω. Τωρα ειδα πως εχω επιλεξει να μου στελνουν αιτηματα φιλιας "φιλοι φιλων" ομως παλι μου στελνουν αγνωστοι. Μηπως ειναι καποιος ιος που με ταλαιπωρει;
infin1tyGR Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Ναι, φυσικά. Στο link που έστειλα πριν, στα Ελληνικά η επιλογή εμφανίζεται έτσι:
Nabuko Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, ioannis είπε Τωρα ειδα πως εχω επιλεξει να μου στελνουν αιτηματα φιλιας "φιλοι φιλων" ομως παλι μου στελνουν αγνωστοι. Μηπως ειναι καποιος ιος που με ταλαιπωρει; Μήπως μπερδεύεις τα αιτήματα φιλίας με τις προτάσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα