vounisios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Φιλοι μου καλησπερα....Χρησιμοποιω εδω & αρκετο καιρο το OFFICE 2016(αγορασμενο). Μια χαρα δουλευε....Για καποιο λογο εκανα μια απεγκατασταση καποιων προγραμματων & μαζι μ αυτα & το OFFICE....Ενω ολα τα προγραμματα που περιεχει το Office, δουλευουν μια χαρα, το Email OUTLOOK δεν μου ανοιγει, αλλα, μολις κανω διπλο κλικ ή κλικ να ανοιξει οπως εκανα παντα, μου βγαζει το μνμ της φωτο που βαζω. Θα ηθελα την βοηθεια σας .Ευχαριστω. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από vounisios
micos000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κάνε μια επιδιόρθωση του office από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων (αγνόησε το 2010 στο screenshot). Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από micos000
vounisios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Καλημερα...το περιεργο ειναι οτι στην προσθαφαιρεση προγραμματων, δεν βλεπω πουθενα εγκατεστημενο το office. που στην ευχη ειναι ?
micos000 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Τρέξε πάλι το setup μήπως σου βγάλει την επιδιόρθωση. Εκτός αν μάμησες την εγκατάσταση.
vounisios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 ΟΚ. Θα ξανακανω την εγκατασταση...μηπως διορθωθει...σε ευχαριστω.
vounisios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 23 ώρες πριν, vounisios είπε ΟΚ. Θα ξανακανω την εγκατασταση...μηπως διορθωθει...σε ευχαριστω. Καλημερα. το ξαναεγκατεστησα & τωρα ειναι οκ. ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα