Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bitdefender total security για 5 συσκευές (μπορείς να βάλεις και το κινητό σου μέσα), νομίζω είναι η πιο οικονομική αλλά και καλή επιλογή ή το Kaspersky internet security σαν δεύτερη επιλογή, κατά την γνώμη μου πάντα.

(Σε λίγο μπορεί να αρχίσουν να σου απαντούν ότι ή δεν χρειάζεσαι AV ή πήγαινε σε δωρεάν, θα ακούσεις πολλές διαφορετικές απόψεις, μπορείς να ψάξεις τα εργαστηριακά τεστ να πάρεις δική σου γνώμη)

Επεξ/σία από D___G
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Vault13 είπε

Καλησπέρα υπάρχει καμια οικονομική πρόταση;

Kaspersky Internet Security για 2 χρόνια και για 3 pc με 11€ σου κάνει; 

• Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Kaspersky Internet Security για 2 χρόνια και για 3 pc με 11€ σου κάνει; 

Αμε.

Μόλις τώρα, Vault13 είπε

Αμε.

Λινκ;

22 λεπτά πριν, D___G είπε

Bitdefender total security για 5 συσκευές

Δεν βρηκα καλες τιμες. Εχεις τιποτα καλο;

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ Zone Alarm Next Gen (μαζι με το Firewall) αλλα δεν ειναι δωρεαν και ειναι ακριβο σχετικα. Απο κει και περα, δεν εχει και πολυ νοημα. Εγω πηγα σε Zone Alarm γιατι το Windows Security και το Windows Firewall με ειχαν ταραξει στα false positives στα παιχνιδια του GoG και σε καποια και του Steam. Αλλιως δεν θα ασχολουμουν με πληρωμενα. 

Γενικά δεν έχουν μεγάλες διαφοροποιήσεις. Απλά να προσεχείς για κάποια (όχι τα γνωστά) είναι μάσκες των windows security και firewall, δηλαδη απλα σου "ξεκλειδωνουν" περισσοτερς δυνατοτητες, δεν παρεχουν 100% δικη τους προστασια. 

Προσωπικά δεν θα προτιμούσα το Ρουμανικό bitdefender η το ρωσικό Kasperky, γιατί συλλέγουν πολλές πληροφορίες ακόμα και free εκδοσεις. Αν δεν σε ενδιαφερει αυτο και απλα θελεις προστασια με καθε κοστος και τα δυο ειναι μια χαρα. 

Να το κλείσω διάλεξε οποίο UI σου αρέσει στο μάτι και σε διευκολύνει. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...