palamosteliaro Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Σημερα με επισκευτηκαν 2 ατομα (Ζωγραφου), λεγοντας μου οτι ηρθαν να εγκαταστησουν κουτι οπτικης ινας στην πολυκατοικια για FTTH κ γυρνουσαν στα σπιτια να βρουν ενδιαφερομενους. Οι ιδιοι μου ειπαν οτι ειχα προτεραιοτητα επειδη ειχα φτιαξει απο καιρο το κουπονι μου για το FTTH στο [url]https://submit.sfbb.gr/[/url] κατι το οποιο ειναι αληθεια. Στην πρωτη επισκεψη το μεσημερι δεν βρηκαν το βρογχο μου κ ξαναηρθαν το απογευμα με εκπροσωπο της wind και ολα τα απαραιτητα χαρτια. Ενω ολη η συζητηση ειχε γινει κ στις 2 επισκεψεις πανω στο FTTH κ την οπτικη ινα στο σπιτι κ λεγοντας μου οτι η τιμη ειναι 29 ευρω μετα το κουπονι απ το SFBB (κατι το οποιο θυμομουν οτι ειναι αληθεια) υπεγραψα ολα τα απαραιτητα χαρτια. Αφου εφυγαν το βραδυ ψαχνω το προγραμμα "wind fiber 100" που γραφει το συμβολαιο μου στο google και με βγαζει εδω [url]https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-fiber-100[/url] το οποιο ειναι παλι στα 29 ευρω αλλα χαλκος! Ο,τι εχω ηδη στη Nova δλδ... Το προγραμμα "fiber to the home" ειναι σε αλλη σελιδα εδω [url]https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/fiber/wind-fiber-to-the-home/?d=null[/url] και προφανως εχει αλλο ονομα. Εννοειται καλεσα αμεσως να το ακυρωσω, αλλα δεν εχει καταχωρηθει ακομα. Επισυναπτω το μερος του συμβολαιου που αναγραφει το προγραμμα. Ελπιζω καποιος που να εχει κανει οντως συνδεση με οπτικη ινα μεσα στο σπιτι να μπορει να μου πει αν το συμβολαιο του το αναγραφει οπως εμενα, ή αν με κοροιδεψαν. Μου φαινεται παρατραβηγμενο να σου λενε περι SFBB, κουτια οπτικης ινας στην πολυκατοικια, για το κουπονι που ειχα κανει στο SFBB και να σου πασαρουν χαλκο στο τελος, αλλα με τη λυσα που τους εχει πιασει δεν το αποκλειω δυστυχως. Αν καποιο μελος μπορει να μου επιβεβαιωσει οτι το συμβολαιο του FTTH ειναι διαφορετικο, θα το εκτιμησω ιδιεταιρως και θα αναφερω κ τα ονοματα των εκπροσωπων για να προσεχετε κ οι υπολοιποι. Ευχαριστω προκαταβολικα για οποιαδηποτε βοηθεια.
panatha1369 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Εχουν σκαψει για οπτικες ινες στη περιοχη που εισαι;;Εχουν βαλει το κουτι στην εισοδο κ τα αντιστοιχα κουτια σε καθε οροφο;;
cornix Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Στην περιοχη Ζωγραφου γινονται εργα για ftth και σε πολλα σημεια του δημου υπαρχει δυνατοτητα ενεργοποιησης ftth.Αν βλεπεις στο δρομο οτι εχει σκαφτει προσφατα μια μικρη λωριδα του δρομου τοτε εχεις ηδη την δυνατοτητα για εγκατασταση οπτικης ινα στο χωρο σου η θα εχεις στους επομενους μηνες . Το εργο το εχει αναλαβει η cosmote οποτε μπορεις να μπεις στο σιτε της cosmote https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/diathesimotita-adsl-vdsl-cosmotetv.jsp?ct=bus να ελενξεις την διευθυνση σου αν την εμφανιζει για διαθεσιμοτητα για ftth. Επισης στο σιτε του sfbb μπορεις να ελενξεις την διεθυνση σου και να δεις αν παρεχεται απο καποιον παροχο ftth .
palamosteliaro Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Στην περιοχη μου σιγουρα υπαρχει FTTH, εγιναν οντως εργα προσφατως και στη διαθεσιμοτητα βγαινει οτι υπαρχει στην διευθυνση μου. Το ερωτημα ειναι αν το συμβολαιο που μου εδωσαν ειναι οντως για FTTH η χαλκο.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 @palamosteliaro Όταν διαβάζω για 2 άτομα και παπατζολογία, τότε αυτό που μου πάει στο μυαλό είναι εταιρείες πωλήσεων, κάτω από την ομπρέλα αυτών. Το πιθανότερο είναι να μην έχουν σχέση με τη Wind, αλλά να πουλάνε για την Wind αυτήν την περίοδο. Όντως το συμβόλαιό σου δεν φαίνεται να είναι οπτική ίνα.
palamosteliaro Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 31 λεπτά πριν, Orestis_G είπε @palamosteliaro Όταν διαβάζω για 2 άτομα και παπατζολογία, τότε αυτό που μου πάει στο μυαλό είναι εταιρείες πωλήσεων, κάτω από την ομπρέλα αυτών. Το πιθανότερο είναι να μην έχουν σχέση με τη Wind, αλλά να πουλάνε για την Wind αυτήν την περίοδο. Όντως το συμβόλαιό σου δεν φαίνεται να είναι οπτική ίνα. Σιγουρα δεν ηταν της Wind αυτοι, γι αυτο κ επανεμφανιστηκαν το απογευμα με εκπροσωπο της Wind. Ελπιζω να το ξεκαθαρισω στο τηλεφωνο σημερα κ θα ενημερωσω με τα ονοματα τους αν δεν ειναι οντως FTTH.
aristotelis georgi Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, εχτές ήρθε και σε μένα ένας της wind στα κάτω πατήσια και παρόλο που έχω ήδη fiber 100 cosmote μου έλεγε ότι θα είναι με οπτική ίνα της wind (δεν ισχύει αυτό και στο συμβόλαιο το γράφει ότι θα είναι η ίδια γραμμή που ήδη έχω) και ότι γίνεται διαγωνισμός που θα πάρουν το πρόγραμμα για 10 μόνο συνδρομητές στην περιοχή και πήγε το μυαλό μου ότι η wind άρχισε τύπου inalan εγκαταστάσεις εμένα μου είπε για 26€ και τον πρώτο μήνα δώρο . Μόλις το παρατήρησα άρχισα και εγώ τηλέφωνα για ακύρωση και μου είπαν να ξαναπάρω 11/3 που θα έχει περαστεί στο σύστημα τους. Αν το δεις ενημέρωσε με αν στο ακύρωσαν κομπλέ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. *Λοιπόν σήμερα 6/3 που μίλησα με την wind αλλά με άλλη υπάλληλο μου το ακύρωσε αμέσως άρα αν τύχει και σε άλλον και του πουν σε 5-6 μέρες μάλλον είναι κάποιο κόλπο των τηλεφωνικών υπαλλήλων Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2022 από aristotelis georgi
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Γενικά όταν έρχονται στο σπίτι πωλητές (και συνήθως δυο - δυο) είναι από πυραμιδοειδείς ομίλους εταιρειών τύπου Cobra Group. Οι του Cobra, προπονούνται καθημερινώς στις παπάτζεςκαι την επιθετική προώθηση, και αύριο αντί για Wind μπορεί να πουλάνε ρεύμα ή κάτι άλλο Οι εταιρείες οι ίδιες δεν έχουν δικές τους ομάδες πωλητών πόρτα - πόρτα. Ακόμα και τηλεφωνικές προωθήσεις συνδέσεων Wind συνήθως δεν γίνονται από τα κεντρικά, αλλά από καταστήματα/εταιρείες προώθησης (συνήθως υπάρχει λιγότερη παπάτζα στο τηλέφωνο όμως). Συμπέρασμα; Η "τώρα σε βρήκα, τώρα κάτσε" τακτική είναι επικίνδυνη. Πάντα διερευνούμε πριν πούμε το ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις