gorjo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα έχω ένα pixel 5 και δεν μπορώ να έχω σήμα 5g μόνο LTE πιάνει
Necrogenisis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Υπάρχει 5G διαθέσιμο από τον παροχό σου στην περιοχή σου; Αν ναι, να πας σε κατάστημα (για μεγαλύτερη ευκολία αντί να περιμένεις σε αναμονή στο τηλέφωνο) και να τους πεις να τσεκάρουν μήπως είναι απενεργοποιημένο για τον αριθμό σου. Μου έχει τύχει με 4G στο παρελθόν, είναι τσακ μπαμ υπόθεση. Να ξέρεις πάντως πως παίζει και το ενδεχόμενο να μην είναι πιστοποιημένη η συσκευή για 5G στην Ελλάδα από τους παρόσους. Γνωρίζω πως πριν από κάποιο καιρό, για ορισμένα κινητά που δεν υποστήριζαν 5G ακόμη, μπορόυσες να κάνεις κόλπο βάζοντας πρώτα την SIM σου σε άλλο κινητό που υποστήριζε 5G. Δεν έχω ιδέα αν δουλεύει στο Pixel 5. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από Necrogenisis
chios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Στις 3/12/2021 στις 11:01 ΠΜ, gorjo είπε Καλησπέρα έχω ένα pixel 5 και δεν μπορώ να έχω σήμα 5g μόνο LTE πιάνει Αν είσαι Ελλάδα το ξεχνάς το 5g σε pixel συσκευές.
gorjo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Ευχαριστώ για την βοήθεια. Ναι Ελλάδα είμαι .ακόμα και για το 6?
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, gorjo είπε Ευχαριστώ για την βοήθεια. Ναι Ελλάδα είμαι .ακόμα και για το 6? ναι ,το μπλοκάρει η google.
Spyka69 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) τα 5g sub-bands στα pixel κινητά ( συμπεριλαμβανομένου και του 6 ) δεν υποστηρίζονται στην Ελλάδα . μόνο LTE . επίσης δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία VOLTE . Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από Spyka69
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα