Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις καποια τραπεζα εξωτερικου  να δινει 1 (Letter must be received on the bank’s letterhead)  2 ( Letter must be signed by a representative of the bank) και 3 (Letter must indicate the bank account number, the routing number, the SWIFT code, and indicate that the payee is listed on the bank account). επειδη εχω θεμα με τις τραπεζες ελλαδας και περνουν και μεγαλο ποσοστο χρηματων σαν φορο!!! εχω την relovut  αλλα δεν παρεχει τα ακολουθα ευχαριστω

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Geotronbr είπε

Καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις καποια τραπεζα εξωτερικου  να δινει 1 (Letter must be received on the bank’s letterhead)  2 ( Letter must be signed by a representative of the bank) και 3 (Letter must indicate the bank account number, the routing number, the SWIFT code, and indicate that the payee is listed on the bank account). επειδη εχω θεμα με τις τραπεζες ελλαδας και περνουν και μεγαλο ποσοστο χρηματων σαν φορο!!! εχω την relovut  αλλα δεν παρεχει τα ακολουθα ευχαριστω

Εσύ τι έχεις για να μπορέσεις να ανοίξεις λογαριασμό στο εξωτερικό;Εχεις μόνιμη κατοικία ή απόδειξη αυτής σε άλλο κράτος;

Δημοσ.

Δεν εχω μονιμη κατοικια εξωτερικο  αλλα  με ταυτοτητα ανοιξα λογαριασμο  στην  revolut   και μιλησα μαζι τους αλλα δυστιχως δεν παρεχουν τα χαρτια που ζητησα  αυτα τα ζηταει μια ασφαλιστικη εταιρια στην αμερικη  επειδη πεθανε μια θεια μου και πρεπει να μου δωσουν τα λεφτα..

Δημοσ.

αν κατάλαβα καλά θέλεις να μπουν τα χρήματα της κληρονομιάς σε τράπεζα του εξωτερικού για να γλιτώσεις τους φόρους στην ελλάδα;

ο φόρος δεν έχει να κάνει με την τράπεζα αλλα΄με το κράτος

• Like 1
Δημοσ.

πάρε όλες αυτές (n26, icard, vivid......) με τη σειρά, αν και αν είναι μεγάλο το ποσό βλέπω να τρως κανένα μπλοκ και να τρέχεις. Όλοι αυτοί κλειδώνουν λογαριασμούς για πλάκα

Δημοσ.

Καμία τράπεζα ξένης χώρας δεν πρόκειται να σου ανοίξει λογαριασμό χωρίς να μπορείς να αποδείξεις ότι μένεις σε αυτή τη χώρα.

Όποια virtual τράπεζα και να διαλέξεις και επιχειρήσεις να βάλεις πάνω από χιλιάρικο θα σε μπλοκάρουν γιατί θα ζητήσουν αποδεικτικά το πως τα βρήκες. Αυτές οι τράπεζες έχουν ένα παραπάνω λόγο να κυνηγάνε το μαύρο χρήμα,γιατί τους γίνεται πιο αυστηρός έλεγχος.

Δεν πρόκειται να γλυτώσεις φόρο κληρονομιάς γιατί μένεις και φορολογησε Ελλάδα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mary είπε

Καμία τράπεζα ξένης χώρας δεν πρόκειται να σου ανοίξει λογαριασμό χωρίς να μπορείς να αποδείξεις ότι μένεις σε αυτή τη χώρα.

Όποια virtual τράπεζα και να διαλέξεις και επιχειρήσεις να βάλεις πάνω από χιλιάρικο θα σε μπλοκάρουν γιατί θα ζητήσουν αποδεικτικά το πως τα βρήκες. Αυτές οι τράπεζες έχουν ένα παραπάνω λόγο να κυνηγάνε το μαύρο χρήμα,γιατί τους γίνεται πιο αυστηρός έλεγχος.

Δεν πρόκειται να γλυτώσεις φόρο κληρονομιάς γιατί μένεις και φορολογησε Ελλάδα.

αυτο για τα ποσα δεν ισχύει 

5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Πραγματι η wise ειναι μονόδρομος, μιλας με το support και σου στελνουν proof of account ownership που γραφει αυτα ακριβως που ζητας

Δημοσ.

Μην τρελαθούμε ότι οι virtual τράπεζες σου κλείνουν λογαριασμό για πάνω από χιλιάρικο, σίγουρα μπορείς να βάλεις τόσα άνετα, τώρα για το πόσα ακριβώς μπορείς να έχεις με ασφάλεια δίχως να σου ζητήσουν αποδεικτικά, τότε καλύτερα να ρωτησεις ο ίδιος την κάθε τράπεζα μέσω email. 

Πριν δεκαετίες, ο πατέρας μου διατηρούσε λογαριασμούς σε Ελβετία και Αγγλία, δεν γνωρίζω πως τους άνοιξε εκεί καθώς δεν είχε μόνιμη κατοικία, ίσως του έμειναν από παλαιότερα που ήταν επιχειρηματίας και διατηρούσε συνάλλαγμα για να κάνει παραγγελίες σε ξένο νόμισμα πολύ πριν τον ερχομό του ευρώ.

Τώρα πλέον έχουν σφίξει τα ζωνάρια και το μόνο σίγουρο είναι αν δεν έχεις μόνιμη κατοικία σε καποια χώρα, αργά ή γρήγορα θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα με τους λογαριασμούς διότι όλο και θα ζητήσουν αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Geotronbr είπε

ευχαριστω για τις απαντησεις αν βρω ακρη θα σας ενημερωσω  ισως offshore νησια cayman  υπαρχει λυση 

Δηλαδη πόσα κληρονόμησες;

Σκέψου και Παναμά τότες.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Geotronbr είπε

αυτα τα ζηταει μια ασφαλιστικη εταιρια στην αμερικη  επειδη πεθανε μια θεια μου και πρεπει να μου δωσουν τα λεφτα..

Τώρα εμένα αυτό μου θυμίζει περιπτώσεις scum στο spam folder όπου κάποιος, από κάπου, έχει κληρονομήσει μια περιουσία και θέλει να την κάνει giveaway για το yolo.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tonkpils είπε

Τώρα εμένα αυτό μου θυμίζει περιπτώσεις scum στο spam folder όπου κάποιος, από κάπου, έχει κληρονομήσει μια περιουσία και θέλει να την κάνει giveaway για το yolo.

scam 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...