Geotronbr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις καποια τραπεζα εξωτερικου να δινει 1 (Letter must be received on the bank’s letterhead) 2 ( Letter must be signed by a representative of the bank) και 3 (Letter must indicate the bank account number, the routing number, the SWIFT code, and indicate that the payee is listed on the bank account). επειδη εχω θεμα με τις τραπεζες ελλαδας και περνουν και μεγαλο ποσοστο χρηματων σαν φορο!!! εχω την relovut αλλα δεν παρεχει τα ακολουθα ευχαριστω
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, Geotronbr είπε Καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις καποια τραπεζα εξωτερικου να δινει 1 (Letter must be received on the bank’s letterhead) 2 ( Letter must be signed by a representative of the bank) και 3 (Letter must indicate the bank account number, the routing number, the SWIFT code, and indicate that the payee is listed on the bank account). επειδη εχω θεμα με τις τραπεζες ελλαδας και περνουν και μεγαλο ποσοστο χρηματων σαν φορο!!! εχω την relovut αλλα δεν παρεχει τα ακολουθα ευχαριστω Εσύ τι έχεις για να μπορέσεις να ανοίξεις λογαριασμό στο εξωτερικό;Εχεις μόνιμη κατοικία ή απόδειξη αυτής σε άλλο κράτος;
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Τσέκαρε iCard μήπως παρέχει αυτά που θες. Οι φόροι σχετίζονται με τους κανόνες φορολόγησης στην χώρα που υπάγεσαι φορολογικά. Δεν έχει σχέση η τράπεζα. 1
Geotronbr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δεν εχω μονιμη κατοικια εξωτερικο αλλα με ταυτοτητα ανοιξα λογαριασμο στην revolut και μιλησα μαζι τους αλλα δυστιχως δεν παρεχουν τα χαρτια που ζητησα αυτα τα ζηταει μια ασφαλιστικη εταιρια στην αμερικη επειδη πεθανε μια θεια μου και πρεπει να μου δωσουν τα λεφτα..
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Αν αναφέρεσαι στον φόρο κληρονομιάς, αυτός αφορά την ελληνική νομοθεσία και είσαι υποχρεωμένος να τα δηλώσεις/πληρώσεις ασχέτως του που θα μπουν τα χρήματα. 1
Bitbit Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 αν κατάλαβα καλά θέλεις να μπουν τα χρήματα της κληρονομιάς σε τράπεζα του εξωτερικού για να γλιτώσεις τους φόρους στην ελλάδα; ο φόρος δεν έχει να κάνει με την τράπεζα αλλα΄με το κράτος 1
Bitbit Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 πάρε όλες αυτές (n26, icard, vivid......) με τη σειρά, αν και αν είναι μεγάλο το ποσό βλέπω να τρως κανένα μπλοκ και να τρέχεις. Όλοι αυτοί κλειδώνουν λογαριασμούς για πλάκα
mary Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Καμία τράπεζα ξένης χώρας δεν πρόκειται να σου ανοίξει λογαριασμό χωρίς να μπορείς να αποδείξεις ότι μένεις σε αυτή τη χώρα. Όποια virtual τράπεζα και να διαλέξεις και επιχειρήσεις να βάλεις πάνω από χιλιάρικο θα σε μπλοκάρουν γιατί θα ζητήσουν αποδεικτικά το πως τα βρήκες. Αυτές οι τράπεζες έχουν ένα παραπάνω λόγο να κυνηγάνε το μαύρο χρήμα,γιατί τους γίνεται πιο αυστηρός έλεγχος. Δεν πρόκειται να γλυτώσεις φόρο κληρονομιάς γιατί μένεις και φορολογησε Ελλάδα. 1
vs_skg Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, mary είπε Καμία τράπεζα ξένης χώρας δεν πρόκειται να σου ανοίξει λογαριασμό χωρίς να μπορείς να αποδείξεις ότι μένεις σε αυτή τη χώρα. Όποια virtual τράπεζα και να διαλέξεις και επιχειρήσεις να βάλεις πάνω από χιλιάρικο θα σε μπλοκάρουν γιατί θα ζητήσουν αποδεικτικά το πως τα βρήκες. Αυτές οι τράπεζες έχουν ένα παραπάνω λόγο να κυνηγάνε το μαύρο χρήμα,γιατί τους γίνεται πιο αυστηρός έλεγχος. Δεν πρόκειται να γλυτώσεις φόρο κληρονομιάς γιατί μένεις και φορολογησε Ελλάδα. αυτο για τα ποσα δεν ισχύει 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε https://wise.com/ ? Πραγματι η wise ειναι μονόδρομος, μιλας με το support και σου στελνουν proof of account ownership που γραφει αυτα ακριβως που ζητας
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μην τρελαθούμε ότι οι virtual τράπεζες σου κλείνουν λογαριασμό για πάνω από χιλιάρικο, σίγουρα μπορείς να βάλεις τόσα άνετα, τώρα για το πόσα ακριβώς μπορείς να έχεις με ασφάλεια δίχως να σου ζητήσουν αποδεικτικά, τότε καλύτερα να ρωτησεις ο ίδιος την κάθε τράπεζα μέσω email. Πριν δεκαετίες, ο πατέρας μου διατηρούσε λογαριασμούς σε Ελβετία και Αγγλία, δεν γνωρίζω πως τους άνοιξε εκεί καθώς δεν είχε μόνιμη κατοικία, ίσως του έμειναν από παλαιότερα που ήταν επιχειρηματίας και διατηρούσε συνάλλαγμα για να κάνει παραγγελίες σε ξένο νόμισμα πολύ πριν τον ερχομό του ευρώ. Τώρα πλέον έχουν σφίξει τα ζωνάρια και το μόνο σίγουρο είναι αν δεν έχεις μόνιμη κατοικία σε καποια χώρα, αργά ή γρήγορα θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα με τους λογαριασμούς διότι όλο και θα ζητήσουν αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας. 1
Geotronbr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 ευχαριστω για τις απαντησεις αν βρω ακρη θα σας ενημερωσω ισως offshore νησια cayman υπαρχει λυση
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Geotronbr είπε ευχαριστω για τις απαντησεις αν βρω ακρη θα σας ενημερωσω ισως offshore νησια cayman υπαρχει λυση Δηλαδη πόσα κληρονόμησες; Σκέψου και Παναμά τότες. 1
tonkpils Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, Geotronbr είπε αυτα τα ζηταει μια ασφαλιστικη εταιρια στην αμερικη επειδη πεθανε μια θεια μου και πρεπει να μου δωσουν τα λεφτα.. Τώρα εμένα αυτό μου θυμίζει περιπτώσεις scum στο spam folder όπου κάποιος, από κάπου, έχει κληρονομήσει μια περιουσία και θέλει να την κάνει giveaway για το yolo.
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, tonkpils είπε Τώρα εμένα αυτό μου θυμίζει περιπτώσεις scum στο spam folder όπου κάποιος, από κάπου, έχει κληρονομήσει μια περιουσία και θέλει να την κάνει giveaway για το yolo. scam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα