MauroPaltoudias Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου 7 minutes ago, Despotas said: Δεν έχω πάρει προσωπικά παρότι έχω συνδρομή σταθερά από το 2020. Για αυτό έγραψα "σε κάποιους εξ ημών"...
Despotas Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, MauroPaltoudias είπε Για αυτό έγραψα "σε κάποιους εξ ημών"... Το κατάλαβα φίλε μου από το 1ο σου μήνυμα. Δεν χρειάζεται εξήγηση.
li@m Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου 1 hour ago, MauroPaltoudias said: Αυτό μου έχει έρθει. Φαντάζομαι είναι αυτό που ρωτάς... Άρα τι ερώτημα είναι τι στο καλό θα χρεώσουν
MauroPaltoudias Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 10 hours ago, Despotas said: Το κατάλαβα φίλε μου από το 1ο σου μήνυμα. Δεν χρειάζεται εξήγηση. Δεν ήμουν βέβαιος από τα συμφραζόμενα, οπότε θεώρησα σκόπιμο να το διευκρινίσω. Απλώς αγνόησε την ανάρτησή μου. Επεξ/σία 22 Ιουλίου από MauroPaltoudias
JailbrokenDiesel Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου 1369.99 επιβεβαιωνω κι εγω - απο τις 19 Αυγουστου θα ισχυει αυτη η τιμη. με 1049.99 ειχα κανει εγγραφη περισυ τον Οκτωβρη.. οποτε το αφηνω ετσι και ισως βγει κανα κουπονι ανανεωσης, πριν τον Οκτωβρη
kosbar Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου Το ερώτημα είναι σε εμάς που είμαστε μετά την 19/08 (ανανέωση 26/08) τι θα χρεώσει, 1050 ή 1370?
kotsonatos04 Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου Εν τω μεταξύ...θα γελάσω να κάνουμε όλη αυτή την κουβέντα και να κάνουν geoblocking και να απαιτηθεί TR ip. Όταν το έκανε αυτό το nba league pass, με Ινδική συνδρομή, έκλαψαν μανούλες....
JailbrokenDiesel Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Στις 22/7/2025 στις 11:19 ΜΜ, kotsonatos04 είπε Εν τω μεταξύ...θα γελάσω να κάνουμε όλη αυτή την κουβέντα και να κάνουν geoblocking και να απαιτηθεί TR ip. Όταν το έκανε αυτό το nba league pass, με Ινδική συνδρομή, έκλαψαν μανούλες.... kotsonate, katse kala e 2
djibril1908 Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου Προσπάθησα να ξανά βάλω την πιστωτική για να κάνω activate πάλι τη συνδρομή για τα 1049.99 και δεν με αφήνει ούτε με VPN. Αναμονή για κουπόνι μάλλον.
notist Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου 1 ώρα πριν, djibril1908 είπε Προσπάθησα να ξανά βάλω την πιστωτική για να κάνω activate πάλι τη συνδρομή για τα 1049.99 και δεν με αφήνει ούτε με VPN. Αναμονή για κουπόνι μάλλον. Είχε λήξει? Δεν σου είχε στείλει την αύξηση στα 1369,99 από 19/8? VPN χρειάζεται και στην ανανέωση? Ρωτάω γιατί έχω ενεργή συνδρομή μέχρι 24/11/25 έχω βάλει κάρτα payzy για την ανανέωση, έχω ενημερωθεί με mail για την αύξηση αλλά έχω και 30% έκπτωση από κουπόνι όταν ανανεώσω στις 24/11.
Panosss_2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου Άρα πάμε για ακύρωση αυτόματης ανανέωσης και περιμένουμε για κανένα κουπόνι Τώρα κοίταξα τον λογαριασμό εγώ πέρσυ με 19€ το πήρα , είχα την αίσθηση ότι ήταν 25€ , από 19€ στα 30€ είναι αρκετό Ακύρωση και αναμονή για καμιά εκτύπωση
pp6210 Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου τριμπουρδελο αυτες οι τουρκικες συνδρομες παντως... με τον ιδιο λογαριασμο EL εχω πληρωσει 6Ε/ 300λ το 23, 16Ε/600 το 24 και δειχνει αυτοματη ανανεωση 22Ε/1050λ για σεπτ 25. ομως πηρα και εγω μαιλ για αυξηση σε 29Ε/1370λ ... εγω βαριεμαι ξανα vpn κ νεο λογαριασμο κτλ κτλ, θα τα πληρωσω γιατι θελει οπωσδηποτε ο γιος μου, αλλα σιγουρα μας εχουν καταλαβει κ δουλευομαστε μεταξυ μας!! και στο playstation plus πηρα μαιλ για αυξηση σε 2160λ /45.65Ε παρολο που εχω ηδη αγορασει συνδρομες μεχρι 2027.. δηλαδη θα μου αυξησει εκ των υστερων την τιμη του ηδη αγορασμενου πακετου;;; και εδω ξερουμε αμφοτεροι τι γινεται... αναρωτιεμαι αν οι αυξησεις ισχυουν για πραγματικους τουρκους χρηστες.
chris_boss Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου O βασικός λόγος είναι o πληθωρισμός της Τουρκίας. Στις αρχές του 2020 η ισοτιμία ήταν €1 προς 7 λίρες, ενώ τώρα είναι 1 προς 47. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις