Despotas Δημοσ. χθες στις 01:58 μμ Δημοσ. χθες στις 01:58 μμ (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, djibril1908 είπε Με VPN η ανανέωση ή μπορούμε και χωρίς; Σε ενεργή συνδρομή, αν έχεις περασμένη τη κάρτα και έχεις αφήσει την αυτόματη ετήσια ανανέωση, θα το κάνει μόνο του χωρίς να χρειαστεί VPN και login. Σε νέο account θα χρειαστείς VPN με Τούρκικο IP για να δεις τιμές σε λίρες. Επιβεβαιώνω και εγώ την αύξηση τιμής από 19/8, έλαβα το email. Αναμένουμε το κουπόνι για έκπτωση που λογικά θα βγει τον Σεπτέμβρη. Επεξ/σία χθες στις 01:59 μμ από Despotas 1
runner69 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Εμενα 1370 το εχει . Να δω τι promo code θα βγαλουν. Περισυ ηταν αστειο 15%
Despotas Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 37 λεπτά πριν, runner69 είπε Εμενα 1370 το εχει . Να δω τι promo code θα βγαλουν. Περισυ ηταν αστειο 15% Ακριβώς το ίδιο έχω και εγώ. Πέρυσι έδωσε -15% ενώ μέχρι τότε έδινε -20%. Ας περιμένουμε και βλέπουμε για φέτος. Κοντά στα Χριστούγεννα έχει δώσει -50% παλαιότερα, να δούμε και φέτος. 1
lanc3lot Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Να πω σε όποιον δεν το γνωρίζει πως από φέτος στην Euroleague TV έβαλαν και Ελληνική μετάδοση, αν δεν θέλετε δηλαδή να ακούτε Καρύδα στην Νόβα! 2 2
vasilas7 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 43 λεπτά πριν, lanc3lot είπε Να πω σε όποιον δεν το γνωρίζει πως από φέτος στην Euroleague TV έβαλαν και Ελληνική μετάδοση, αν δεν θέλετε δηλαδή να ακούτε Καρύδα στην Νόβα! η ελληνική μετάδοση υπάρχει και στις τούρκικες συνδρομές ή πρέπει οπωσδήποτε ελληνική;
lanc3lot Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 16 λεπτά πριν, vasilas7 είπε η ελληνική μετάδοση υπάρχει και στις τούρκικες συνδρομές ή πρέπει οπωσδήποτε ελληνική; Τουρκική έχω και εγώ. Όταν αρχίζει το ματς έχεις δυνατότητα να την ενεργοποιήσεις.
li@m Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Ο τυπάς που περιγράφει τα εντός του παναθηναϊκου πάντως είναι μαγεία. 🏆
ballin95 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 20 ώρες πριν, eko13 είπε Ενα περιεργο πραγμα, χωρις vpn απο Ελλαδα μου βγαζει ετησιο πας με 90 ευρω! Αν το γυρισω σε Τουρκια μου βγαζει μονο μονημερο πας! Βρήκαμε λύση ?
alan boy Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Το βλέπω και εγώ στις 1050 λίρες τόσο μου το βγάζει Υπάρχει περίπτωση στα 1050 να μπορούμε να βάλουμε και καποια έκπτωση από κουπόνι που θα δώσουν πιο μετά;
kotsonatos04 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 2 ώρες πριν, lanc3lot είπε Να πω σε όποιον δεν το γνωρίζει πως από φέτος στην Euroleague TV έβαλαν και Ελληνική μετάδοση, αν δεν θέλετε δηλαδή να ακούτε Καρύδα στην Νόβα! Δεν ξέρουμε αν θα είναι μόνιμο, δοκιμαστικά στα play off το έκαναν. 2
notist Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Ο Μιχάλης στεφάνου νομίζω ήταν, και μπήκε λόγω ολυμπ.παναθ. στο φάιναλ φορ. Έκανε περιγραφή από τα play off. Για την φετινή σεζόν δεν έχω διαβάσει κάτι. 2 ώρες πριν, alan boy είπε Το βλέπω και εγώ στις 1050 λίρες τόσο μου το βγάζει Υπάρχει περίπτωση στα 1050 να μπορούμε να βάλουμε και καποια έκπτωση από κουπόνι που θα δώσουν πιο μετά; Εγώ είχα πάρει 30% από τα λαγωνικά που το είδα αλλά ήταν για την ανανέωση της επόμενης χρονιάς, δηλ φέτος. 2
ballin95 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά με VPn lat ( Τουρκία) που είχα χρησιμοποιήσει και πέρυσι όλα πήγαν ρολόι Τώρα μόλις μπαίνω στο account μέσω vpn μου βγάζει επιλογή μόνο για daily subscription Μέχρι και καινούριο account έφτιαξα , τα ίδια Έχει κάνεις κάποια λύση ? Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από ballin95
ALXIOA Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Με νεο τουρκικο account βγαινει 22 ευρω και αν εχει καποιο παλιο βγαινει 29..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα