Προς το περιεχόμενο

Distance learning Bsc ή Msc Data Science


towardsData

Προτεινόμενες αναρτήσεις

βρηκα αυτα τα 2 προγραμματα με συνδρομη γυρω στα 160 ευρω το μηνα για 4 χρονια. ειναι απο ιδιωτικο accredited γερμανικο πανεπιστημιο εφαρμοσμενων επιστημων.

https://www.iu-university.org/bachelor/data-science/

καταλογος μαθηματων

https://res.cloudinary.com/iubh/image/upload/v1635857720/International-FSEU/Forms_Documents/Module Guide/20211028_ba_data-science_180_en_fs_elezuz.pdf

μαστερ https://www.iu-university.org/master/data-science/

καταλογος μαθηματων

https://res.cloudinary.com/iubh/image/upload/v1635857884/International-FSEU/Forms_Documents/Module Guide/20211028_ma_data-science_120_en_fs_ryr10e.pdf

πως θα τα αξιολογουσε καποιος γνωστης του αντικειμενου;; επειδη το μαστερ ζητα σχετικη εργασιακη εμπειρια ειναι πιθανον να μην με δεχτουν και να παω για το Bsc.

ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όπως το 90% των πτυχίων πληροφορικής, σου δίνει μια εικόνα από πολλά πράματα και έπειτα πρέπει μόνος σου να ασχοληθείς με αυτό που σου αρέσει. Το συγκεκριμένο BSc είναι λίγο «γενικό» μιας και στα πρώτα 2 semester στοχεύει λίγο στον προγραμματισμό και μετά το χάος. Πιάνει data, πιάνει cloud computing, πιάνει SQL λίγο απ’ολα.

Εάν έχεις τα χρήματα και την όρεξη, go for it! Απλά ότι και να επιλέξεις, από οποιοδήποτε πανεπιστήμιο, να θυμάσαι ότι το 95% το κανείς μόνος σου. Τα πανεπιστήμια θα σου δώσουν μια ιδέα και θα σου δείξουν τον δρόμο. Τώρα ποσό μακριά θα φτάσεις it’s up to you. 
 

Εαν θες δες και το university of the people που είναι σχεδόν δωρεάν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...