Zaxos89 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα αντιμέτοπιζω ενα προβλημα απο χθες και προσπαθώ να βρω λύση, ενω ήμουν σε browser έγινε μωβ η οθόνη εκανα restart και απο τοτε δε φορτωνει τα windows, στο bios οταν μπαίνω υπάρχουν δυο καθετες γραμμές που μου αλλοιώνουν λιγο την εικόνα, ψάχνοντας λίγο στο διαδίκτυο βρήκα κάποιους που έλεγαν οτι φταίνε οι drivers κτλ οπότε μπηκα σε safe mode και τους εκανα uninstal οπως λέγαν, εκανα restart και φορτωνει κανονικά τωρα μπαινω στο desktop αλλα με αλλοιωμένη εικόνα, ξερει κανεις τι ειναι αυτο ; ειναι ωρα να αγοράσω νεα gpu; την εχω απο το 2014 (Asus radeon hd 7870) επισης ανοιξα το κουτι καθαρισα απο σκόνες κτλ την εβγαλα και την ξαναέβαλα δεν αλλαξε κάτι Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από Zaxos89
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Zaxos89 είπε την εχω απο το 2014 Της αλλάζατε πάστα; Τι θερμοκρασίες έπιανε συνήθως;
Zaxos89 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε Της αλλάζατε πάστα; Τι θερμοκρασίες έπιανε συνήθως; Οχι πάστα στη καρτα γραφικων δεν αλλαξα ποτέ και επισης εβγαλα αρκετη σκονη που υπήρχε αναμεσα στους δυο ανεμιστήρες, τωρα για θερμοκρασίες δεν ειχα τσεκάρει ποτέ γιατι δεν ειχα κανενα πρόβλημα μεχρι τωρα Τωρα τελευταία επαιζα αρκετο φιφα22 με φίλους και αλλαζα το hdmi απ το monitor στη τηλεόραση χωρις να εχω κάποιο θεμα ή κάποιο lag, το pc κολλησε ομως οταν ημουν σε browser σε άκυρη στιγμή δεν επαιζα κάποιο game, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτή η πληροφορία
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Το πιθανότερο είναι ότι πάτε για νέα. Τροφοδοτικό ποιο έχετε;
Zaxos89 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Το πιθανότερο είναι ότι πάτε για νέα. Τροφοδοτικό ποιο έχετε; Corsair HX750
Crybal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Αν μπορεις ανεβασε μια φωτο.Το πιθανοτερο ειναι οτι σε "χαιρετάει"
Zaxos89 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Crybal είπε Αν μπορεις ανεβασε μια φωτο.Το πιθανοτερο ειναι οτι σε "χαιρετάει"
Crybal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 OK...συγνωμη...δεν ημουν σαφης.Φωτο απο το μονοτορ με τις γραμμες που λες 1
Zaxos89 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Crybal είπε OK...συγνωμη...δεν ημουν σαφης.Φωτο απο το μονοτορ με τις γραμμες που λες
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για να αποκλείσουμε ότι μια στο εκατομμύριο δεν είναι η κάρτα, τα γνωστά που μπορείτε να κάνετε: να δοκιμάσετε με άλλο καλώδιο σε άλλη έξοδο της κάρτας σε άλλη οθόνη (στη τηλεόραση), να ξεσκονίσετε τη PCIe της μητρικής με ένα πινελάκι (την εγκοπή) και με μία μπατονέτα και λίγο οινόπνευμα (διάφανο) να περάσετε τις PCIe επαφές της κάρτας (αν έχει και 2η PCIe θύρα δοκιμάστε εκεί, όχι στη τελευταία γιατί δεν έχει χώρο). Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2021 από Τέρης Α.
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Zaxos89 είπε Έχεις καμμένη video ram. 1
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε Έχεις καμμένη video ram. Καμμένο ram chip ή πρόβλημα στη κόλληση του ram chip; 1
Crybal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Εναλλακτικά για τον καθαρισμο της pci e μπορεις να χρησιμοποιησει μία παλιά,σκληρη οδοντοβουρτσα.Για τις επαφες της καρτας γραφικών παρε το σφουγγαρακι του πλυσιματος πιατων και περνα ενα χερι απαλα απο την πρασινη πλευρα του.Καθαρισε υστερα με βαμβακι και καθαρο οινοπνευμα και ξαναδοκιμασε την.Οι πιθανοτητες ειναι πολύ λίγες αλλά δεν χανεις κάτι.
Zaxos89 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Θα τη καθαρίσω ξανα μολις παω σπιτι αν και φοβαμαι οτι δε θα αποφύγω την αγορά νέας, ειχα να δω καιρο τι παιζει απο καρτες στην αγορά και βλεπω ανεβασμένες τιμές είναι λογω της έλλειψης των τσιπ;
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Zaxos89 είπε βλεπω ανεβασμένες τιμές είναι λογω της έλλειψης των τσιπ; Σωστά! Μία 1050Ti λίγο καλύτερη από τη δική σας ξεκινά από 300€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα