Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ως ευτυχής κάτοχος της PANASONIC OLED TX-55HZ980E 55 απο τη γνωστή προσφορά που έπαιξε BF ανοίγω αυτό το νήμα για πουμε όλοι τη γνώμη μας, τις εντυπώσεις μας αλλά και οτιδήποτε πιθανόν δε μας αρέσει η δε το βρίσκουμε ιδανικό.

Ίσως επίσης να είχε ενδιαφέρον να αναφέρετε / ουμε ρυθμίσεις εικόνας και ηχου που χρησιμοποιουμε για καλύτερα αποτελέσματα η ακόμα και με τι σύστημα ήχου την έχουμε συνδιάσει.

• Like 1
Δημοσ.

Βρήκε κάποιος προτεινόμενα settings ή είναι OK out of the box? ψάχνω για λογαριασμό φίλου που την πήρε αλλά δεν βρήκα και πολλά,πάντως σαν εικόνα που την είδα είναι μια χαρά εντύπωση μου έκανε πάντως οι μετρημένες εφαρμογές 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τηλεόρασή πραγματικά είναι κόσμημα, μου ηρθε πριν 2 μερες, απίστευτα καλό calibrarisma out of the box,ο επεξεργαστής πετάει,κανένα κόλλημα σε menu ή youtube κλπ.

Το control επίσης αρκετά premium κατασκευή. Αυτό που λένε πως αν πας σε oled δεν υπάρχει γυρισμός,ισχυει απόλυτα μαύρα,τελειες γωνιες θεασης,αληθινα μη κορεσμένα χρώματα.

Επίσης μπορείς να έχει ταυτόχρονα Dolby Vision με HDR10 +.

Μόλις την σβήνεις απο το control,αν ανάψει πορτοκαλί led αντι για κοκκινο γίνεται συντήρηση του panel και κρατάει περίπου 10 λεπτα.

2 Αρνητικά

1)Οτι δεν υποστηρίζει dts (αν συνδεσετε hdd να τον βαλετε στην πισω θυρα (usb 3.0) δινει περισσοτερο ρευμα αν  δεν κανω λαθος και οχι στις 2 πλαινες (2.0) )

2)Και ισως βασικότερο στις πολυ γρήγορες σκηνές εχανε σε motion smooth,αλλα οχι κατι τραγικο (στην ταινια 1917 σε 4κ το παρατηρησα σε 2 σκηνες σε filmmaker mode,που ειναι το αγαπημενο μου ως τωρα για ταινιες σε σχεση με cinema,true cimena)Σε αλλες oled με 100hz panel,λογικα δεν θα υπαρχει αυτο.

Για το στήσιμο για μενα χρειάζεστε 3 άτομα αντί για 2 και πολύ δύσκολα θα την βγάλετε αν δεν σκίσετε το κουτί (καθως απο τη μεση και πανω απαγορευεται να την πιασεις),αφου την ανοίξετε όπως λένε οι οδηγίες,εκτος και αν την ανοιξετε απο κατω και σηκωσετε το κουτι(δεν το γραφει στις οδηγιες.).Εγω το εκανα με τον πρωτο τροπο,με ρισκο αν ειχε πρόβλημα να μην ειχα κουτι.

Για 765€ απόλυτα ικανοποιημένος μέχρι στιγμής.

Το review αυτό είναι όντως αντικειμενικό και κατατοπιστικο. 

https://allhomecinema.com/review-panasonic-tx-55hz980-hz980-series-oled-tv/?id=21184214342

Επεξ/σία από stathis97
Δημοσ.
Στις 7/12/2021 στις 6:21 ΜΜ, tollisth είπε

Βρήκε κάποιος προτεινόμενα settings ή είναι OK out of the box? ψάχνω για λογαριασμό φίλου που την πήρε αλλά δεν βρήκα και πολλά,πάντως σαν εικόνα που την είδα είναι μια χαρά εντύπωση μου έκανε πάντως οι μετρημένες εφαρμογές 

Όντως οι εφαρμογές που παρέχει οι Panasonic στο store της ειναι περιορισμενες.

Δεν βλεπω να υπαρχει πχ ertflix αν καποιος ενδιαφερεται θα πρεπει να παρει tv box/tv stick

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, stathis97 είπε

Όντως οι εφαρμογές που παρέχει οι Panasonic στο store της ειναι περιορισμενες.

Δεν βλεπω να υπαρχει πχ ertflix αν καποιος ενδιαφερεται θα πρεπει να παρει tv box/tv stick

Αν δεν κανω λάθος γιατί δεν την εχω μπροστά μου, πρέπει να υποτρίζει ertflix,οταν πας σε αυτά τα κανάλια δεν σε βγάζει κάποιο εικονιδιο?πατοντας π.χ  το κοκκινο κουμπι μπαινεις στην Hbb TV αλλιώς θα θέλει ενεργοποιήσει 

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, tollisth είπε

Αν δεν κανω λάθος γιατί δεν την εχω μπροστά μου, πρέπει να υποτρίζει ertflix,οταν πας σε αυτά τα κανάλια δεν σε βγάζει κάποιο εικονιδιο?πατοντας π.χ  το κοκκινο κουμπι μπαινεις στην Hbb TV αλλιώς θα θέλει ενεργοποιήσει 

Είσαι αρχηγός,επρεπε να μπω στις ρυθμίσεις και να ενεργοποιήσω το Hbb.

Δημοσ.

Ποιος είναι ο πιο "εύκολος" τρόπος να παίξουν με ήχο κάποιες ταινίες 4κ που έχω σε σκληρό αλλά είναι DTS που δεν υποστηρίζεται;

Κάποια μετατροπή του αρχείου ίσως; Καποιο Tv box πχ Xiaomi Mi Box S; Καποια αλλη λυση;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, stathis97 είπε

Ποιος είναι ο πιο "εύκολος" τρόπος να παίξουν με ήχο κάποιες ταινίες 4κ που έχω σε σκληρό αλλά είναι DTS που δεν υποστηρίζεται;

Κάποια μετατροπή του αρχείου ίσως; Καποιο Tv box πχ Xiaomi Mi Box S; Καποια αλλη λυση;

Δεν το υποστηρίζει η εφαρμογή η Tv υποστηρίζει αν υπήρχε πληθώρα εφαρμογών θα λυνόταν αυτό,τώρα για tv box και ειδικά το mi δεν είναι τόσο δυνατό για να υποστηρίξει  πρέπει να είναι πολύ δυνατό δεν το έχω ψάξει η καλύτερη λύση είναι σύνδεση με pc η laptop με έξοδο hdmi 2.0b η όπως είπα κάποιο πολύ δυνατό tv box 

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...