Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

Ενδιαφέρθομαι για την θέση τενχικού στο καταστημα irepair και θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος δουλευει εκει η εστω γνωριζει καποια πραγματα που μπορει να καλυψει τις ερωτησεις μου. Βρηκα και το παρακατω λινκ αλλα ειναι ενα χρονο πριν. 
Ηθελα να ρωτησω εαν ισχυει ο ενας μηνας εκαπιδευση, γενικα τι παιζει με τους μισθους και τις ωρες εργασιας, αν υπαρχουν πιθανοτητες για την εξελιξη του μισθου η θεσης και ακομα για το εργασιακο περιβαλλον!
Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πριν κανα 2χρονια περιπου μου ειχα παει για συνενευξη και μιλησαμε αρκετη ωρα και αυτο με τον 1 μηνα εκπαιδευση ισχυει και γινεται νομιζω στην αθηνα με ολα τα εξοδα πληρωμενα και μιλαμε για τα περισοτερα σεμηναρια στα αγγλικα(αν δεν γνωριζεις καθαρα αγγλικα δυσκολα θα εισαι) βασικος μισθο σιγουρα ειχε αναφερει περιπου στα 600 και θα υπαρχει σταδιακα καποιο μπονους,ωραρια σιγουρα αναλογα με την περιοχη σου αγορας μου ειχε αναφερει εμενα σιγουρα πρωι 8:30 με 2:30 και απογευμα αναλογα εργασιακο περιβαλον σιγουρα πολυ καλο με ολα τα απαραιτητα εργαλεια που χρειαζεται τωρα βεβαια ειναι και αναλογα το πρωσοπικο που υπαρχει μεσα με τι ματι θα σε παρει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...