Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα προγραμματισμό χειροκίνητα (πλήκτρο - προς - πλήκτρο μέσω των υπέρυθρων) το χειριστήριο από το γνήσιο της τηλεόρασης. Το μόνο που με χάλασε είναι ότι ενώ στο γνήσιο το συνεχόμενο πάτημα των πλήκτρων δουλεύει (πχ: πατημένο συνεχώς το πλήκτρο αύξησης έντασης ήχου: αυξάνει σταδιακά την ένταση ήχου), στο νέο προγραμματιζόμενο χειριστήριο δεν δουλεύει (στο ίδιο πχ: πρέπει να πατώ επαναληπτικά το πλήκτρο για το ίδιο αποτέλεσμα).

Ξέρει κανείς κάποια λύση;

Ευχαριστώ! :)

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, greatst είπε

Έκανα προγραμματισμό χειροκίνητα (πλήκτρο - προς - πλήκτρο μέσω των υπέρυθρων) το χειριστήριο από το γνήσιο της τηλεόρασης. Το μόνο που με χάλασε είναι ότι ενώ στο γνήσιο το συνεχόμενο πάτημα των πλήκτρων δουλεύει (πχ: πατημένο συνεχώς το πλήκτρο αύξησης έντασης ήχου: αυξάνει σταδιακά την ένταση ήχου), στο νέο προγραμματιζόμενο χειριστήριο δεν δουλεύει (στο ίδιο πχ: πρέπει να πατώ επαναληπτικά το πλήκτρο για το ίδιο αποτέλεσμα).

Ξέρει κανείς κάποια λύση;

Ευχαριστώ! :)

Μάρκα τηλεόρασης;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greatst είπε

Hitachi LED 43" 4K 43HAK6150

Δοκίμασες με κωδικό να δεις πως συμπεριφέρεται η αύξηση της έντασης;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, VXT είπε

Μήπως να έκανες μια δοκιμή;

Ναι, εννοείται. Απλά δεν μπόρεσα ακόμα. Θα επανέλθω μετά την δοκιμή.

4 ώρες πριν, VXT είπε

Μήπως να έκανες μια δοκιμή;

Δεν βρήκα κωδικό για την τηλεόρασή μου!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, greatst είπε

Ναι, εννοείται. Απλά δεν μπόρεσα ακόμα. Θα επανέλθω μετά την δοκιμή.

Δεν βρήκα κωδικό για την τηλεόρασή μου!

Δοκίμασες όλους τους κωδικούς που αναγραφόταν στο εγχειρίδιο για την hitachi και δεν λειτούργησε κανείς; Επιπλέον,δοκίμασε και την λειτουργία της αυτόματης αναζήτησης κωδικών απο το τηλεχειριστήριο.Μου έχει τύχει σε f&u τηλεόραση να μην λειτουργεί κανείς κωδικός απο το εγχειρίδιο αλλά να βρω κωδικό δια της αυτόματης αναζήτησης

Επεξ/σία από VXT

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...