Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

hello insomniacs. συγχωρεστε με που ανοιγω νεο θρεντ!!

λοιπον ηθελα να κανω συνδεση στο κινητο και φορητοτητα αριθμου απο wind καρτοκινητο σε vodafone (συνδεση στο φουλ πακτο)

παιρνω την προσφορα στα 35 ευρω περιπου , στις 18 Νοεμβριου μου ηρθε μνμ Η αιτηση φορητοτητας του αριθμου σας καταχωρηθηκε επιτυχως .... 

μετα απο 2-3 μερες βλεπω οτι εχουν προσφορα black friday στα 30 ευρω, ακυρωνω το συμβολαιο και κανω αιτηση απο την αρχη, ολα καλως ..23 Νοεμβριου παλι νεο μνμ 

Η αιτηση φορητοτητας του αριθμου σας καταχωρηθηκε επιτυχως. ερχεται ο κουριες της εταιριας στο σπιτι μου 26 Νοεμβριου υπογραφω το συμβολαιο και περιμενω την συνδεση/φορητοτητα.... ακομα τιποτα...!!! τους πηρα τηλ σημερα και μου λενε απο Δευτερα ειναι σε τελικο σταδιο... εχει κανενας αλλος το ιδιο θεμα ,με το δικο μου? ευχαριστω εκ των προτερων 

Επεξ/σία από Metaverse
Δημοσ.

Εφόσον μίλησες με εξυπηρέτηση είναι θέμα συστημικό-διαδικαστικο να γίνει η ενεργοποίηση της σύνδεσης. Από την κούριερ μόλις παραδώσεις τα έγγραφα μέχρι να γίνει ενεργοποίηση αν δεν καλέσεις εσύ θέλει μεχρι και 15 ημέρες για την ενεργοποίηση της σύνδεσης οπότε είσαι πάνω κάτω σε αυτό το διάστημα. Αν καλούσες μόλις πήρες από κούριερ τα στοιχεία θα είχε ενεργοποιηθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Metaverse είπε

Ειχα καλεσει, και ζητησα αμεση ενεργοποιηση αλλα με γραψανε κανονικα.....

Το τμήμα των πωλήσεων λειτουργεί Δευτέρα-Παρασκευή 9-9..Οπότε λογικό που σου είπαν απο Δευτέρα..η εξυπηρέτηση πελάτων δεν μπορεί να σου ενεργοποιήσει την συνδεση που ειναι απο το τμήμα των πωλήσεων δεν μπορούνε να κάνυνε άμεση ενεργοποίηση είναι από άλλο τμήμα η αίτηση κατάλαβες?

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...