Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είμαι κατά 99% σίγουρος ότι δε γίνεται αλλά ρωτάω μήπως κανένα τσακάλι ξέρει καμια πατέντα.

Είναι δυνατόν να εξοφλήσεις πιστωτική κάρτα ελληνικής τράπεζας χρησιμοποιώντας χρεωστικής άλλης τράπεζας;

Ρωτάω για τον συγκεκριμένο τρόπο. Μη μου πείτε κάνε ανάληψη από την χρεωστική, μετά κατάθεση στην τράπεζα σου και πλήρωσε την κάρτα. Έτσι ξέρω. Το θέμα είναι απλά με χρήση της κάρτας σα να πληρώνεις ένα λογαριασμό της ΔΕΗ πχ

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, filidonas είπε

είμαι κατά 99% σίγουρος ότι δε γίνεται αλλά ρωτάω μήπως κανένα τσακάλι ξέρει καμια πατέντα.

Είναι δυνατόν να εξοφλήσεις πιστωτική κάρτα ελληνικής τράπεζας χρησιμοποιώντας χρεωστικής άλλης τράπεζας;

Ρωτάω για τον συγκεκριμένο τρόπο. Μη μου πείτε κάνε ανάληψη από την χρεωστική, μετά κατάθεση στην τράπεζα σου και πλήρωσε την κάρτα. Έτσι ξέρω. Το θέμα είναι απλά με χρήση της κάρτας σα να πληρώνεις ένα λογαριασμό της ΔΕΗ πχ

Τι τροπους πληρωμής σου παρέχει η τράπεζα της πιστωτικης;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Τι τροπους πληρωμής σου παρέχει η τράπεζα της πιστωτικης;

Η τράπεζα είναι η eurobank,

Από το ebanking την πληρώνω και μπορώ να επιλέξω να γίνει η πληρωμή από κάποιον λογαριασμό. Εννοείται της τράπεζας.

9 ώρες πριν, dbrillis είπε

Φανταζομαι το pin δεν το ξέρεις αλλα πρόσβαση στο κινητό εχεις... 

δε κατάλαβα τι θέλεις να πεις.

Αναρωτιόμουν μήπως υπάρχει κάποιου είδους πατέντα για να μη μεταφέρω χρήματα από τη μια τράπεζα στην άλλη για να κάνω την πληρωμή και να χρησιμοποιήσω κατευθείαν τη χρεωστική της εθνικής και να κάνω την εξόφληση

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, filidonas είπε

Η τράπεζα είναι η eurobank,

Από το ebanking την πληρώνω και μπορώ να επιλέξω να γίνει η πληρωμή από κάποιον λογαριασμό. Εννοείται της τράπεζας.

δε κατάλαβα τι θέλεις να πεις.

Αναρωτιόμουν μήπως υπάρχει κάποιου είδους πατέντα για να μη μεταφέρω χρήματα από τη μια τράπεζα στην άλλη για να κάνω την πληρωμή και να χρησιμοποιήσω κατευθείαν τη χρεωστική της εθνικής και να κάνω την εξόφληση

Μεταφορά χρημάτων με paf/iris ?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μεταφορά χρημάτων με paf/iris ?

αυτό μου το είχε αναφέρει κάποιος αλλά δε ξέρω πως δουλεύει ακριβώς. στο περίπου ξέρω. Θα το κοιτάξω.

εκεί όμως δε πρέπει να έχεις δηλώσει διαφορετικό αριθμό τηλεφώνου σε κάθε τράπεζα;

Δημοσ.

πρόσβαση στο e-banking της τράπεζας από όπου θες να φύγουν τα λεφτά έχεις; αν ναι κατά πάσα πιθανότητα πας πληρωμές -> πιστωτική κάρτα -> κάρτα άλλης τράπεζας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ή παίρνεις μετρητά απο το ΑΤΜ της μιας τράπεζας και τα καταθέτης στο ΑΤΜ της αλλης

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.
Στις 15/12/2021 στις 1:01 ΠΜ, filidonas είπε

Μη μου πείτε κάνε ανάληψη από την χρεωστική, μετά κατάθεση στην τράπεζα σου και πλήρωσε την κάρτα. Έτσι ξέρω.

10 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

ή παίρνεις μετρητά απο το ΑΤΜ της μιας τράπεζας και τα καταθέτης στο ΑΤΜ της αλλης

...

12 ώρες πριν, Haldol είπε

Από τη χρεωστική δε πρέπει να γίνεται. Από το λογαριασμό όμως γίνεται 100%.

Απο τα screenshots που παρεθεσα, φαινεται ξεκαθαρα η επιλογη λογαριασμου και οχι καρτας

Δημοσ.

αυτό με την πληρωμή μέσω ebanking άλλης τραπεζας δε το είχα προσέξει ποτέ. thanks

Οπότε με κάρτα δε γίνεται αλλά προστέθηκε άλλος ένας τρόπος. Και μετά ο κλασσικός με ανάληψη-κατάθεση

Δημοσ.
Στις 15/12/2021 στις 1:01 ΠΜ, filidonas είπε

Μη μου πείτε κάνε ανάληψη από την χρεωστική, μετά κατάθεση στην τράπεζα σου και πλήρωσε την κάρτα.

Κάνε ανάληψη απ'τη χρεωστική, μετά δώστα σε μένα να πάνω να τα καταθέσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...