Basilhs23___ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Από την έρευνα αγοράς που έκανα πριν μήνες όταν αγόρασα πλυντήριο, τα Samsung με βάση κριτικές που διάβασα είναι από τις λιγότερο αξιόπιστες γνωστές μάρκες, υπάρχουν και χειρότερες αλλά λιγότερο γνωστές. Αν προτιμήσεις τελικά να αγοράσεις νέο, ψάξε μεταξύ LG, Siemens, Bosch, Pitsos, Whirlpool, AEG.
Narayan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Μία ακόμα εναλλακτική εάν βγάλεις την πλακέτα, είναι να πάρεις ένα πιστόλι θερμού αέρα (όχι αυτό για τα μαλλιά) και να το χρησιμοποιήσεις επάνω στην πλευρά της πλακέτας που φαίνονται οι κολλήσεις, από απόσταση 20 εκατοστών και κάνοντας αργές κυκλικές κινήσεις, Οι κολλήσεις θα υγροποιηθούν και υπάρχει καλή πιθανότητα να κάνουν επαφή μετά την διαδικασία. Περίπου €25 θα σου στοιχίσει το πιστόλι και θα σου μείνει και για μελλοντική χρήση.
gpapadakis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) @Narayan εχει μια επικαλυψη πανω η πλακετα, και μπορει να την καψει κιολας την πλακετα με το πιστολι. Καλυτερα να τη δωσει σε ενα ηλεκτρονικο να της φτιαξει τις κολλησεις. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από gpapadakis
Witcher1st Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυριο θα εχω καινουριο lg πλυντηριο, δεν αξιζει να ασχοληθω. Εξαλλου το εχω 8 χρονια. Ας πουμε οτι τα εβγαλε τα λεφτα του. Θα μου το παρουν για ανακυκλωση απο τον Κωτσοβολο για 30 ευρω δωροεπιταγη. Καλα ειναι. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από Witcher1st 3
gpapadakis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Ελα καλοριζικος https://www.google.com/search?q=howtofixit+πλυντηριο+lg+πλακετα+site:www.howtofixit.gr&sxsrf=AOaemvLrPqliDvSTghD1UJ2ldj4biM1y6A:1639675175650&sa=X&ved=2ahUKEwiTgJCD6uj0AhULif0HHdjDCKEQrQIoBHoECAcQBQ&biw=1280&bih=577&dpr=1.5 (ενταξει κανουμε και λιγο πλακα, συνηθως πλεον τα πλυντηρια για πλακετα τα αλλαζεις, το θεμα ειναι ποτε θα σου βγαλει το προβλημα)
vs_skg Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Το να κανεις reflow/resolder σε πλακετες ειναι χρησιμη τεχνικη γενικα, εχω γλυτώσει ταμπλο αυτοκινητου απο αντικατάσταση ετσι. Καλυτερα να δωσεις 30 ευρω για κολλητηρι και καλαι και να σου μεινει, παρα να ασχοληθεις με τεχνικους γιατι πολυ πιθανον και να αρνηθουν να κανουν reflow (απο πειρα).
Clytoceyx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Τα 10 χρονια δλδ θεωρουνται μια καλη διαρκεια ζωης για τα νεα πλυντηρια (με χρηση τουλαχιστον 2 πλυσιματα την εβδομαδα); Εχω κληρονομησει SIEMENS που κλεινει 28 χρονια συνεχης δουλειας και μονο τα τελευταια 9 χρονια εχω κανει επισκευες κοντα στα 500€ συνολο, με την πιο προσφατη 2 εβδομαδες πιο πριν. Συνεχιζει σκυλι ομως, δεν καταλαβαινει μια. Βεβαια, σκεφτομουν μηπως πεταγα λεφτα τζαμπα αντι να παρω καινουριο, αλλα με αυτα που βλεπω να γραφετε μαλλον θα το παω μεχρι να λιωσει.
phanispal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Σχεδόν τίποτα δεν κατασκευάζεται όπως πριν 20 χρόνια και πίσω. Χρησιμοποιούν φθηνότερα υλικά με ημερομηνία λήξης. Βέβαια είναι πιο εξελιγμένα και πιο οικονομικά στη χρήση. 2 1
gpapadakis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Clytoceyx είπε Τα 10 χρονια δλδ θεωρουνται μια καλη διαρκεια ζωης για τα νεα πλυντηρια (με χρηση τουλαχιστον 2 πλυσιματα την εβδομαδα); Εχω κληρονομησει SIEMENS που κλεινει 28 χρονια συνεχης δουλειας και μονο τα τελευταια 9 χρονια εχω κανει επισκευες κοντα στα 500€ συνολο, με την πιο προσφατη 2 εβδομαδες πιο πριν. Συνεχιζει σκυλι ομως, δεν καταλαβαινει μια. Βεβαια, σκεφτομουν μηπως πεταγα λεφτα τζαμπα αντι να παρω καινουριο, αλλα με αυτα που βλεπω να γραφετε μαλλον θα το παω μεχρι να λιωσει. Η ηλικια ειναι σχετικη, γιατι εχει να κανει με τη χρηση, π.χ. αλλη φθορα να βαζεις καθε μερα 2 πλυντηρια, και αλλο μια φορα την εβδομαδα ενα. Λογικα στη δεκαετια θα αρχισει να ζηταει διαφορα οποτε σταθμιζεις και αναλογα πας σε καινουριο. Σουταρα ενα Candy 10ετιας φασαριοζικο που εβγαλε πλακετα και σε λιγο θα εβγαζε και αμορτισερ κλπ κλπ, για ενα καινουριο μεγαλυτερο 9κιλο λιγοτερο φασαριοζικο αλλης μαρκας σε προσφορα στα 320€. Αντιθετα το ψυγειο μου 20ετιας το επισκευασα γιατι δεν εχει αλλαξει τοσο η τεχνολογια στα ψυγεια που να με κανει να παρω αλλο, και ενα αντιστοιχο ψυγειο με αυτο που εχω παει γυρω στο 800+€. Αλλο προβλημα ειναι οτι πολλες φορες πρεπει να πιανουν και λιγο τα χερια σου για την επισκευη, γιατι αν εμπλακει μαστορας η εργασια θα τσουξει και θα σε κλεψει και στα ανταλλακτικα. Μαστορες ειναι ασχετοι και πανε ψαχνοντας κοκ. 1
Witcher1st Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Clytoceyx είπε Τα 10 χρονια δλδ θεωρουνται μια καλη διαρκεια ζωης για τα νεα πλυντηρια (με χρηση τουλαχιστον 2 πλυσιματα την εβδομαδα); Εχω κληρονομησει SIEMENS που κλεινει 28 χρονια συνεχης δουλειας και μονο τα τελευταια 9 χρονια εχω κανει επισκευες κοντα στα 500€ συνολο, με την πιο προσφατη 2 εβδομαδες πιο πριν. Συνεχιζει σκυλι ομως, δεν καταλαβαινει μια. Βεβαια, σκεφτομουν μηπως πεταγα λεφτα τζαμπα αντι να παρω καινουριο, αλλα με αυτα που βλεπω να γραφετε μαλλον θα το παω μεχρι να λιωσει. Τι ενεργειακή απόδοση έχει;
Clytoceyx Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Witcher1st είπε Τι ενεργειακή απόδοση έχει; Ιδεα δεν εχω.Το siwamat plus 3503 ειναι παντως. Μονο 2 απο τα προγραμματα χρησιμοποιουμε, το πολυ μεγαλο (2+ ωρες) και το πιο μικρο (1,5+ ωρες). Απο τοτε που το δουλευε η μανα μου οταν το πρωτοπηραμε και το γεμιζε 3-4 φορες την εβδομαδα μεχρι τωρα που το εχω εγω που μπορει να βαλω μονο κανα δυο φανελες και τιποτα σωβρακα, δεν ειχε θεμα ουτε με τις πλυσεις, ουτε με το ξεβγαλμα ουτε και με το στυψιμο. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2021 από Clytoceyx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα