Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα,

Έχω Wind σταθερή και επειδή είμαι κάτοχος και Cosmote TV σκέφτομαι να φύγω και να πάω στην Cosmote. Το συμβόλαιο λήγει 27/12/22 και για να φύγω πρέπει να πληρώσω 80€ + πάγιο. Η ερώτηση μου είναι αν θα πρέπει να πληρώσω αυτό το πόσο αναγκαστικά. Είχα διαβάσει παλαιότερα ότι η διακοπή συμβολαίου είναι πια δωρεάν.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Ισχύει κανονικά το πέναλτι λόγω πρόωρης διακοπής συμβολαίου. Αυτό που διάβασες, είτε δεν το κατάλαβες καλά είτε έλεγε αρλούμπες.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Ισχύει κανονικά το πέναλτι λόγω πρόωρης διακοπής συμβολαίου. Αυτό που διάβασες, είτε δεν το κατάλαβες καλά είτε έλεγε αρλούμπες.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Άρα για να καταλάβω, θα πρέπει ό,τι γίνει από θέμα διακοπής συμβολαίου να γίνει μετά τις 27/12/22 για να μην πληρώσω το κόστος αποδέσμευσης; 

Δημοσ.

Σωστά ή αν στο ενδιάμεσο υπάρχει κάποια αύξηση (π.χ. κλήσεων) και μπορείς να διακόψεις αζημίως μετά από ενημέρωση στο λογαριασμό (που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν).

• Thanks 1
Δημοσ.

Και για να μην σου κάνουν σιωπηρή ανανέωση θα πρέπει ένα μήνα πριν λήξει το συμβόλαιο σου και να τους πεις (ώστε να υπάρχει η ηχογράφηση) ότι θες διακοπή συμβολαίου.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, John-n78 είπε

Και για να μην σου κάνουν σιωπηρή ανανέωση θα πρέπει ένα μήνα πριν λήξει το συμβόλαιο σου και να τους πεις (ώστε να υπάρχει η ηχογράφηση) ότι θες διακοπή συμβολαίου.

Ευχαριστώ για το σχόλιο. Ναι έβαλα ήδη reminder, να είμαστε καλά μέχρι τότε, να τους πάρω ένα τηλ να μην συνεχίσουν το συμβόλαιο!

Δημοσ.

@John-n78 Αυτό με τη σιωπηρή ανανέωση πού το διάβασες; Έχει αλλάξει κάποιος όρος, γιατί μέχρι τώρα ήξερα ότι η σύμβαση μετατρέπεται αυτομάτως σε αορίστου με τη λήξη της;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...