exitpc Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Εχω πανω απο 7 χρονια τον Juro-Pro Diamond 25L(https://www.skroutz.gr/s/5203699/Juro-Pro-Diamond-25L-Αφυγραντήρας-25lt-με-Ιονιστή.html) αφυγραντηρα. Εδω και μια εβδομαδα δεν βγαζει καθολου νερο.Δεν το εχω στο ΙΟΝ υποψιν. Ειναι θεμα συμπιεστη?Πλακετας? Ευχαριστω
ekrepali Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δε παίζει ρόλο ο Ιονιστής... άμα θες τον έχεις ενεργό, άμα θες όχι. Λειτουργεί κανονικά το μηχάνημα και απλά δε βγάζει νερό; Μήπως έχεις αναμένο το Purifying που είναι για καθαρισμό του αέρα;. Σ'αυτό λειτουργεί μόνο ο ανεμιστήρας. Πρέπει να είναι σβησμένο το λαμπάκι για να είναι σε λειτουργία αφύγρανσης. Ή μήπως έχεις ρυθμίσει πολύ ψηλά την υγρασία πχ 70 και η υγρασία του δωματίου είναι χαμηλότερη;
exitpc Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 47 λεπτά πριν, ekrepali είπε Δε παίζει ρόλο ο Ιονιστής... άμα θες τον έχεις ενεργό, άμα θες όχι. Λειτουργεί κανονικά το μηχάνημα και απλά δε βγάζει νερό; Μήπως έχεις αναμένο το Purifying που είναι για καθαρισμό του αέρα;. Σ'αυτό λειτουργεί μόνο ο ανεμιστήρας. Πρέπει να είναι σβησμένο το λαμπάκι για να είναι σε λειτουργία αφύγρανσης. Ή μήπως έχεις ρυθμίσει πολύ ψηλά την υγρασία πχ 70 και η υγρασία του δωματίου είναι χαμηλότερη; Ωραια ,απενεργοποιησα το purify αλλα τωρα δεν λειτουργει καθολου ο ανεμιστηρας.Μαλλον υποψιαζομαι οτι εχει να κανει με την ρυθμιση της υγρασιας που οντως την εχω ποιο ψιλα απο οτι εχει το δωματιο.Θυμασαι πως μπορω να την χαμηλωσω?Eχει χειριστηριο ?(το εχω χασει) 54 λεπτά πριν, ekrepali είπε Ή μήπως έχεις ρυθμίσει πολύ ψηλά την υγρασία πχ 70 και η υγρασία του δωματίου είναι χαμηλότερη; Ναι και σε αυτο Λειτουργει τωρα κανονικα!Ευχαριστω πολυ @ekrepali Τα εκανα μανταρα στις παραθεσεις. Με λιγα λογια ειχα δυο λαθη.Κατο purify ηταν ΟΝ και η υγρασια ρυθμισμενη πολυ ψηλα.Ευχαριστω και παλι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα